- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.621
canim adetten 7 gun sonra basliyosun 1 tane orta boy sogani 4 e bolum 2 su bardagi suda kaynatiyosun daha sonra suzup ilik olunca iciyosun sabah aksam ac karnina hergun taze yapicaksinn... hadi hayirlisi
p.tesi bende başlıcamm bakalımm şifa olsunn inşallahhhh
ipekimm karabiberimi listeden cikar canimm
bi süre özel nedenlerden dolayi kk ya girmeyecekmissbizi birakti yine bazi sebeplerden dolayi haberiniz olsun
insalah dedigi gibi uzun sürmez geri gelir.alisti birakamaz bence bizi:26:
hmm ölemi yasakımmm :26::26::26: hayılrısı olsunn inşallahh iyii sonuçlarla gelcennn Rabbim o güzel yüzünü güldrüsünnn
kızlar akşam üstü başımı çarptım şişti
Bitanemm habibtemm yarın yatacakmısın hsataneye??
:26::26::26::26::26::26:
habbite hancekim hastaneye daha yatmiycam doktorla bi ön görüsme yapmaya gidecem bakalim ne diycek insalah gerek görmez a ben sıkılırım hastanede nasi yatacaminslalh gerek görmez bi gidim neye nasi bakacak merak ediyomm
gma dan haber yokmu halen ya okudumu bu kizce:26::26:
bende bu persembe tekrar basliycam rahim iyice bi temizlensin
habbite hancekim hastaneye daha yatmiycam doktorla bi ön görüsme yapmaya gidecem bakalim ne diycek insalah gerek görmez a ben sıkılırım hastanede nasi yatacaminslalh gerek görmez bi gidim neye nasi bakacak merak ediyomm
kızlar ben yasinide meryem surelerini de okudum ama tilavet secdelerini yapmadım
meryem surelerinin her biri okunduktan sonramı yapılması lazım ikisini birden yapsak olmuyormu şimdi :18:
inş gerek yokturr yasakımmmolmazzz benim aklım sende kalırr şimdii inşallah yatmassınn yawww :26::26::26::26:
cimcime bizi birakti ilhanazimm okudun demi bana özelden mesaj atmis
okuudmm yasakımm çokk üzüldmm canı çok sıkkındı zaten 4-5 gündrr :26::26::26:
kızlar ben yasinide meryem surelerini de okudum ama tilavet secdelerini yapmadım
meryem surelerinin her biri okunduktan sonramı yapılması lazım ikisini birden yapsak olmuyormu şimdi :18:
içç yasakım içç şifa niyetineinşallah canımmm yawww bizlerde tez vakiitte hayırlısı ile kavuşalımm müjdelemizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?