Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim adetten 7 gun sonra basliyosun 1 tane orta boy sogani 4 e bolum 2 su bardagi suda kaynatiyosun daha sonra suzup ilik olunca iciyosun sabah aksam ac karnina hergun taze yapicaksinn... hadi hayirlisi

p.tesi bende başlıcamm bakalımm şifa olsunn inşallahhhh

ipekimm karabiberimi listeden cikar canimm

bi süre özel nedenlerden dolayi kk ya girmeyecekmissbizi birakti yine bazi sebeplerden dolayi haberiniz olsun

insalah dedigi gibi uzun sürmez geri gelir. alisti birakamaz bence bizi:26:

:26::26::26::26::26::26:

hmm ölemi yasakımmm :26::26::26: hayılrısı olsunn inşallahh iyii sonuçlarla gelcennn Rabbim o güzel yüzünü güldrüsünnn

kelebem yarin sabahin köründe bu doktora gidecemmmbayada uzak bana ama olsun napim
bi gidim derdimi bi anlatim ne diyecek bakimmdaha raporlarimin bi kismini bulamadim önce bi size bakim dedim simdik yine evi ariycamm

kızlar akşam üstü başımı çarptım şişti

melekimmm geçmiş olsunnn çok ağrın yok yaaa :26::26::26:
aman dikkat et kendineee kyamamm :26::26::26:
hepiniz dikkat edinn lütfennn size bişy olmasınnn çok üzülürümm şimdii
karabiberim gitti içim cız ettiii
bari size bişey olmasınnn

Bitanemm habibtemm yarın yatacakmısın hsataneye??

habbite hancekim hastaneye daha yatmiycam doktorla bi ön görüsme yapmaya gidecem bakalim ne diycek insalah gerek görmez a ben sıkılırım hastanede nasi yatacam inslalh gerek görmez bi gidim neye nasi bakacak merak ediyomm

Son düzenleme:
kızlar ben yasinide meryem surelerini de okudum ama tilavet secdelerini yapmadım
meryem surelerinin her biri okunduktan sonramı yapılması lazım ikisini birden yapsak olmuyormu şimdi :18:

habbite hancekim hastaneye daha yatmiycam doktorla bi ön görüsme yapmaya gidecem bakalim ne diycek insalah gerek görmez a ben sıkılırım hastanede nasi yatacam inslalh gerek görmez bi gidim neye nasi bakacak merak ediyomm

İnşallah yatırmadan yapar tedavini habibte habibim benim,bi ara bu pıhtılaşma için yatırıyorlar demiştin diye hatırlıyorumda o yüzden yatacakmısın diye sordum

nörömm yasakımm sizleri beklekennn eskilere baktımmm şükür bi iyi haberle gelen bi kötü haber aldımm
pazartesime çokk sevindimmm ona demmiştim hiç bişy %100 güvenceli değildirr testler için öle diodu Rabbme şükürr hamişş Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsnnn inş..
karabiberime içim ciz ettii çok üüzldümm şimdii yok dieee

inş gerek yokturr yasakımmm olmazzz benim aklım sende kalırr şimdii inşallah yatmassınn yawww :26::26::26::26:

kızlar ben yasinide meryem surelerini de okudum ama tilavet secdelerini yapmadım
meryem surelerinin her biri okunduktan sonramı yapılması lazım ikisini birden yapsak olmuyormu şimdi :18:

karamelim simdi yapabilirsin..iki tane arka arkaya yap

Son düzenleme:

yok canım 1 meryem suresiiçin bir secde 2 tabe okuduysan 2 -secde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…