- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.101
yasakım affet bida olmazYaw siz naptin iz ne işiniz var başkasının sohbet topigindeiy bende baska yere gidim.bos dursun bura biz buraya kıs topluyoz aktif olsun diye topik siz bdv li bi kiscen in topigini canlandırin Heç olmadı Heç çok kirdiniz beni cimcimem boşuna ana sayfayi yapma kimse kalmiyo boşver
küsmeMelekim senden hiç beklemezdim
yaaw nerden bilim3 gün heç biriniz le zohbet etmiycemçok kırıldım çünkü
affetmen için3 gün heç biriniz le zohbet etmiycemçok kırıldım çünkü
Ya ben çok büyük hayal kırıklığı yaşadım şaka sanmıştım Erşey gercekmisyasakım affet bida olmaz
küsmeağlarım susmam sabaha kadar
3 gün konusmuycazaffetmen içinnapim
herşey şakaydıYa ben çok büyük hayal kırıklığı yaşadım şaka sanmıştım Erşey gercekmis
Ben yorum yapm.iyomki...yaaw nerden bilimbdvli biri oldunu hem madem sizde gitmen cimcimeyle geceleri bdvye
bende seni vatsapta ırahatsız eder3 gün konusmuycazmüslüman müslümana 3 gün kusebilirmis
yook ne sohbetiBen yorum yapm.iyomki...Siz baya baya sohbet etmissiniz
Sana bisey demiyom harbicanYa kızlar ben şaka mi yapiyosunuz,cidden kizdiniz mi anlamadim
Deme OyleGüvendiğim dağlara gar yadi
Yasakim yine de açıklama yapayım ben; bu topige selam verdigimden beri beni içinize aldığınız için teşekkür ederimSana bisey demiyom harbicanhedefim melekim ve icranim
Oğlandan gizli yazıyom harbicanim teli görünce agliyodaYine gittiniz iste,yine yalnız kaldim
Yaw sen değil icran la melekim açıklama yapcekYasakim yine de açıklama yapayım ben; bu topige selam verdigimden beri beni içinize aldığınız için teşekkür ederim
Hepiniz çok samimi,çok tatlisiniz
Inan onceligim burası,çalıştığım için çok sık giremiyorum ama girdigim zamanin %90 ını burda geciriyorum. Hiç kimse yoksa topikte başka topiklere yaziyorum. Siz yokken yani
Allahm yaa yaramaza bakOğlandan gizli yazıyom harbicanim teli görünce agliyoda
Ohh valla içim rahatladı,bana kizdiniz,küstünüz diye çok üzüldümYaw sen değil icran la melekim açıklama yapcekSeni biliyom zaten bizim kizsin hep burdasin onlarida tanıyon ve bos zamanda gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?