Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ah canimm üzülme verirsin inşallah ne zamandır ugrasiyosun vermek için,hiç faydasi olmadi mi o kadar spor yapiyosun

Şekerim var olmadı canım diyetisyene 26 17 gun oldu başlayalı 600gr vermişim vere vere dün şeker ilacı verdi artık verebilirim inşallah uğraşmamı sayarsan ıkı Yıldır

Hmm,ilaç şifa olur inşallah kuzum verirsin rahatça fazlaliklari.

İnşalllah yaaa nasıl kasıyorum kendimi bir bilsen ! Deli gene spor yapıyorum yapmaktan Öldüm bittim inanki !! Ama bugun hiç gece açılmadım şükür ilaç faydasını gösterdi sanırım

İnşalllah yaaa nasıl kasıyorum kendimi bir bilsen ! Deli gene spor yapıyorum yapmaktan Öldüm bittim inanki !! Ama bugun hiç gece açılmadım şükür ilaç faydasını gösterdi sanırım
Ay hadi inşallah canimmm. Çok cabaliyorsun,yıllardır bebek bekliyorsun Rabbim görüyor bunlari emin ol. Mukafatini alacaksin emeklerinin

Ay hadi inşallah canimmm. Çok cabaliyorsun,yıllardır bebek bekliyorsun Rabbim görüyor bunlari emin ol. Mukafatini alacaksin emeklerinin

Evet 8 yıl dile kolay ! Zaman su gıbı akıp gidiyor ama insanın aynı yerde sekmesi ağrına gidiyor işte ! İnşallah o kadar çok istiyorum ki !!

Rosem herseyi okuyapmadım ama Anladığım kadarıyla tip 2 sin ve hapa başladın.rabbim kolaylık versin hiç bebem.ne olmaz diye korkma.nice tanıdığım var duyduğum var bebesi olan.hatta hamilelikte ilacını kullanıp sağlıklı bebesi okan bir sürü duyduğum var.yeterki sen umutsuz olma.pes ekipte hayallerinden vazgeçme.yanında değiliz ama uzaktanda olsa bizi bi ailen bil ve herzaman duasıniz.yaw hem sözünuz var sen melekim harbim. Bebeğini kucağına alana kadar inş hep burdayız.sizden duyacam yazamıyom oglan uyumadi kıs uyumadi diye.

Yaw kısaca bebe virin bana istiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…