- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.121
Erifimi uyuttumgeldim yaniniza cok kalmicam
yasakim gurbanin olam afetTim de
arbi kissenin pesinde gescem diye ne hallere düstüm gırdün mü
kalabilir cimcimemsorun yok
iyiyim rosem
inş uğraşlarının karşılığını alacaksın umutluyum senden
bende aynı ev işi hiç bitmiyor hele bu soğukta hiçte iş yapasım yok sabahtan akşama kadar burda oturasım var
inan kaç makine çamaşır birikmiş şimdi bi makine yıkadımaz sonra mutfağı toplayıp bi makine daha çalıştırıcam
Kolay geldin yenı evin hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla oturuninşaşlah Allah ağzınızın tadını bozmasın cnmkizlar k.bakmayin yaaaa yeni eve tasiniyorum esyalarin tasinmasi temizlikti derken burayi aksatiyorum ancak simdi firsat bulabildim cooook yorgunum gozumu bile acamiyorum sizlerden naber
Tatlim senin ne kadar fazlan varTesekkur ederim canım desteğin için ! İnşallah alırım karşılığını çok canım sıkılıyor eşime belli etmiyorum nasıl vericem o kadar kiloyu bilmiyorum
Yeni evin hayırlı olsun canimkizlar k.bakmayin yaaaa yeni eve tasiniyorum esyalarin tasinmasi temizlikti derken burayi aksatiyorum ancak simdi firsat bulabildim cooook yorgunum gozumu bile acamiyorum sizlerden naber
ah ah ne zorlukla yazıyorum desene işin si vallahiOğlandan gizli yazıyom harbicanim teli görünce agliyoda
Tatlim senin ne kadar fazlan var
sagol canmmm 3 yil kaynanamin yaninda kaldiktan sonra kebdi evime tasiniyom nihayetYeni evin hayırlı olsun canim
sagol canmmm 3 yil kaynanamin yaninda kaldiktan sonra kebdi evime tasiniyom nihayet
amin amin amin coook tesekkur edrim :)Kolay geldin yenı evin hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla oturuninşaşlah Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm
Aaaa ne güzelsagol canmmm 3 yil kaynanamin yaninda kaldiktan sonra kebdi evime tasiniyom nihayet
amin amin amin coook tesekkur edrim :)
amin canm cumlemizinkini insallahSabrın sonu selâmettir diye boşuna dememişler canım ! Sabrınınkarşılığını almışsın ne guzel ! Allah gönlüne göre versin cnm
Ah canimm üzülme verirsin inşallah40 kilo diyor doktor 95 kiloyum
İnşallah c aminnnn ! En önemlisi sağlık sonra huzur gerisi yavaş yavaş oluyor geçde olsaamin canm cumlemizinkini insallah
aynen canm mutlulukla tasiniyom allah agzimizin tadini bozmaz insallahAaaa ne güzelsenin için çokdaha anlamlı o zaman bu taşınma herşey cook güzel olur inşallah yeni yuvanizda
Sende mi kaynananla oturuyosun tatlım? Allah gönlüne göre versin canimmBen de evlendim evleneli hiç yatak odası Takım'ım olmadı bende Mayıs gibi evimi yenileceğim hemde taşınacağım !
aynen oyle valla allah sagligimizida huzurumuzuda daim etsin insallahİnşallah c aminnnn ! En önemlisi sağlık sonra huzur gerisi yavaş yavaş oluyor geçde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?