Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım neden yiyemysun yemek noldu hayrola öyle olur mu aç karna ama yemelisin

40 dakikamııı nazım sen naaaptın benim yapmam ve pişmesi taş çatlasın 15 dakika sürüyor eşim süre tuttuda ordan biliyorum:)))

ne 15 dakkamı bende istiyommm bana da tariffff :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Hemmen bitanemm sen yeterki iste

1 paket puding neyli istersen ama çilekli harika oluyo

100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 kabartma tozu
Aldığı kadar un

Tüm malzemeyi karıştır,fırını 19* derecede önceden açki ısınsın fanlı ise fırının fanlı çalıştır.
Malzemeden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp beze yapıp tepsiye diz ve fırına ver.Üzerleri çatlayınca hemen fırından çıkar.Fırından çıkardıktan sonra üzerine pudra şekeri döküp yiyebilirsin içine şeker koymuyoruzya biraz az gibi oluyor özellikle çileklide kakaoluda gerek kalmıyor o nedense şekerli oluyor..Afiyet bal şeker olsun bitanemmm

40 dakikamııı nazım sen naaaptın benim yapmam ve pişmesi taş çatlasın 15 dakika sürüyor eşim süre tuttuda ordan biliyorum:)))

ee canım sen prof.u olmuşunn kurabişyenin ben bakaba yaptyommm
ancaaa bide ben 20 dakka pişirorum böle az yumuşakken çıkarıcam fırından dimii çok sert oldu dün yaptım fırında çok tutmuşumm sert olmuş normale hemen çıkarmak lazım sanırm

ne lekesi canm hatrlayamdm ben :44::44::44::44: bende leke ne yok hiçbişe olmuyo çok renksiz bi ayatm var inan gülemmi ağlayammı bilemedim :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

Allah seni napsınnn ipekim yawww
hastadım yaa dün bittidi ama baktım bugünde az leke olmuş
yoksa çok memnun değilim bu lekelerden hayatımda renk değillerr

yaww balım hancekim şu aldığı kadar un kısmını biraz açabilirmiyiz :44::44: mesela bir yapışında ölçerek un eklesen de bana deyiversen ki 1,5 bardak filan çünküm ben çok tatlı filan yaparım ama kurabiye kısmında acemiym de :26::26::26::26::26: beceriksiz değil ama uzmanlık alanım dışında kalıyo yani :128::128::128::128::128::128:

kan vermedim canım yaa... ilk öğrenciğimde dedim ki yarın gider ken veririm, sonra vaz geçtim. internete göre ayın 12sinde doktora gidip muayene olmam gerekirmiş yani haftaya. dedim ki bekleyeyim nasılsa kan değeri ne olursa olsun ben gene merak edicem bu sefer ikinciye gene yaptırmak isticem falan... ne bileyim vazgeçtim kötü mü ettim sence;?

bu takvimi de doktordan dönünce koyayım diyordum Allah korusun bi aksilik bişey olursa diye korkuyorum:44:
eşim ve ben biliyoruz bi de siz başka kimseye demedik vallahi korkudan, Allah utandırmasın kuzum ne bileyim... değişik bi durum, duygu Allah herkese nasip etsin sağlıkla...

sabah ilk idrarımla bi daha test yaptım gene çıktı ama çift çizgi inşallah yoktur bi sıkıntı hepimiz Allaha emanetiz sonuçta dimi?

etmezmiyim dua canım hep ettim hep te edicem inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı... ben senin yazını görmüştüm cevap ta yazdım ama ya sen görmedin ya da bi kusur oldu cevap yazmamışsam affet canım... Allah hepinizden razı olsun...

Allah seni napsınnn ipekim yawww
hastadım yaa dün bittidi ama baktım bugünde az leke olmuş
yoksa çok memnun değilim bu lekelerden hayatımda renk değillerr

hmm anladım canım yaww bende olmak istiyomda olamıyom ya ondan yazdm işte öle nazım niyazım

canım işte o sertlik çok pişirmektende olabilir fazla un katmandanda olabilir iyi analiz etmek lazım

Canımmm evet 20 dakika çok o kurabiye için,kabarmaya başlayıp üzerleri çatlayana kadar tutacaksın fırında bu kurabiyenin püf noktası bu..Yumuşacık ve ağızda dağılıyor o şekilde yapınca...Bide fırınını fanda çalıştır birdahakine o zaman çok daha çabuk pişer bitanemmm

canım ben bu konularda en beceriskzi ve acemiyimmm
dün ben yaptımm sanırm 3.5 su bardağı falan koydum sonradan aaz az kattım ama sen 3.5 su bardağı kadar düşün
baktın daha cıvıkk az az eklersin unu

hancek im sen bi keresinde yazmıştın üzeri çatlayınca çıkartın diye bende öyle yaptım ama ilk çıkarttığım anda içi böyle köpük gibiydi üstüne bezle örtüp dinlendirdim, soğuyunca içi pişmişti doğru yapmışım dimi...

yok balııım çok iyi etmişsiniz şimdilik sölemeyn, ekleme de takvim filan şimdilik dediğin gibi doktordan dönünce eklersin yaptırmamakta da bence çok iyi düşünmüşsün ben de öle yapardm çünküm zaten o zamana kadar herşey güzel ilerlerse değerlerinde artıcak, dr da en güncel değere göre bakar, hem keseye de bakar canım nedemek quzum ben görmedmse o benm şaşkınlığımdandır, tek dileğim bir hamişten daha dua almak ondan yazdm güzel arkadaşım :13::13: Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

canım ben bu konularda en beceriskzi ve acemiyimmm
dün ben yaptımm sanırm 3.5 su bardağı falan koydum sonradan aaz az kattım ama sen 3.5 su bardağı kadar düşün
baktın daha cıvıkk az az eklersin unu

tamam ilhanazım 3,5 bardak eklerim sonra duruma bakarım, yalnız 3,5 bardak un giren kurabiye bi sürü olur herkeslere yeter hemde neka kolay yapılıymuş gib yawww hancekimmm danke :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

haa anladımm cnmm ben ozaman cuma arkadaşıma kahvaltı ya gitcem sabalan yaparkn dediğin gibi yaprımmm çıkarımım hemen :26::26::26::26: bu sefer çilekli yapcamm bakalım nap olcakkk

Vallahi ölçü o kadar karışık bir durumki şimdi ölçü veririm yumrtan büyük olur az gelir un yada yumurtan küçük olur çok gelir,kullandığın çay bardağı senin küçüktür benim büyük yani o ölçüyü tutturamayız hiçbirşekilde ama şöyle anlatabilirim hamur öyle bir kıvam alacakki hmmm nasıl tarif edeyim ya o böyle hamur bi parlak oluyor eldivene falan yapışmıyor yumuşak tereyağı kıvamında oluyor zaten unu azar azar atıyorum ben kıvamını ayarlayana kadar önden 1 su bardağı koy sen sonra yoğururken birer yemek kaşığı eklersin yavaş yavaş bitanemm,anlatabildim umarım:26:

bir tepsi oluo canımm sen direk 3.5 su bardağını boca etme yavaş yavaş koyy belli olmaz beli senin 3 bardakta olurr benim bardaklarım küçümsü azcıkk okeytooo

Ben tezgahın üzerine çıkarıp bırakıyorum hayatım o mermerin üzerinde soğuyana kadar pişiyor içi zaten,ama sen üzerini örtünce sönmedimi kurabiyeler bitanemmm?

Ben tezgahın üzerine çıkarıp bırakıyorum hayatım o mermerin üzerinde soğuyana kadar pişiyor içi zaten,ama sen üzerini örtünce sönmedimi kurabiyeler bitanemmm?

yook bence sönmedi canım ama ben zaten yassı bi şekil vermiştim ondann da olabilir. üzerini örtmemem gerekiyorsa örtmem tabiki yanlış mı yaptım ki ben

kaç dakka tutuosun bitanemm fırında bende fanda çalıştıorum ama 2o dakka tutuorummm :26::26::26::26:
nekadar tutmalı aydınlar loww bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…