- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.461
Bi adım daha yaklasmaKoreli savaşçılar gibime dövüş bilirim
Yaw hele hep diyodun başörtülü halini unutmadım neka güzeldin diyeTab
Ne saniosunn ki senn aylardir bu gunu bekliydim watshapdan resimlerini gonderdigun o günler başladı sana olan askim . Durmadan senle knusmak icin bahaneler buluodum oglum dedigim kisi yigenimdi
Cimcime yarınki bombalara azir olcümle kur kelime ayarla savunma azir la yada hiç birini yapma gelleni teslim et fursunlar direk
Iste miyomkiBeni red mi ediosun simdihayir demek naz etmek etmek sende istemm yan cebime koy dion demi cakalllll srnde az diilsin haaa
Umrumda degil sen benim olda ligme ligme dograsinlar istersen beni yyasakimmm♥♡♥♥♥♡
Yaw hele hep diyodun başörtülü halini unutmadım neka güzeldin diye
O eymen degilmigece 1 lerde mesac atmalar Erim var bebem.var hiçmi utanmadin bebemide kabul ediyorum hele yaramaz da olsa seviyom diyodun demek hep beni ele gecirmek
icinmis peki o gara büyük.gözlü kıs kim iresmini kullandigin
Iste miyomkiistemiyomki
Şey sapik im musadenle uyuyabilirmiyimyarın goruselimmi kaldığımız yerden
ŞeyO kisi eski sevgilimdi onu kullanmak zorunda kaldim . Evet emiri seviyorum ama goz boyamak icin değil bosa gel kocani angarada memlektinde sana ev acim elini sicak sudan soğuk suyaaa koydurtmam boşan gell kocandN ne olurrr
Ey geceler bende opuyomTamam hadi yat yasakim kiyamam senin goslerineoptum uykulu gözlerinden
Ey geceler bende opuyom
Şey sapikimÇOK tatlisin
Yaw yuk olmaz dedimyaSende cok zeksizinwatshaptan foto at bebek muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?