- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.641
Içme o zikkimi zaten bosverbebeği emzirmiyo musun sen
Bırakmayı dusunmuyo musunEvet canm zaten o yuzdrn fazla vermio bir iki tane anca cektrio keyfi olursa ondada
Bırakmayı dusunmuyo musun
Anladim canimIsterim tabi o ka bağımlı değilim . Sadece canim coook sikkinkrn icmek gelio
Ne kadar ayıp kocana mamut mu diyorsunSadece mamutla ole izin verio icmemi istemio ama dayanamiorum su anda da acayip canım istio ama yok
Sen ne diyosun kocana nejla miNe kadar ayıp kocana mamut mu diyorsun
Çok kızdırırsa Fazla fazla öküz derim yani, mamut biraz fazla değil miSen ne diyosun kocana nejla mi
E adamin adi mahmutÇok kızdırırsa Fazla fazla öküz derim yani, mamut biraz fazla değil mi
Ama onu kabullendi erkek camiası, ben demesemde o kendine diyor zatenE adamin adi mahmutöküz sanki çok Iyı de
Ben kocama asla öküz demedim,dememAma onu kabullendi erkek camiası, ben demesemde o kendine diyor zaten
Ben de demezdim de o hakaret gibi değil, çok olağan karşılıyor, bir şey yaptı diyelim, ben sadece bakıyorum, o öküzlük yaptım demi diyorBen kocama asla öküz demedim,demem
O da güzelBen de demezdim de o hakaret gibi değil, çok olağan karşılıyor, bir şey yaptı diyelim, ben sadece bakıyorum, o öküzlük yaptım demi diyor
Sen ilgilen bebisinle,biz burdayiz canımUyuduydu uyandi gene
Benimki kendiyle barışık vallaO da güzelbenimki çok narin küser hemen
Ilişkinize hayran kaldimBenimki kendiyle barışık valla
Ya öyle salak manyak demem, ilişkiyi laçkalaştırmam da bu hoşumuza gidiyor
O da güzelbenimki çok narin küser hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?