- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.661
Aboowww seninkide nazlı deseneBnmkide evin en kucuk cocu olduğundan tekne kazintisi didim kotu bisi diil hemen alindi . Vide öküz diycen suratma bakmaz
Kır pidesi miEhh idare eder
Kır pidesi yapak mı
Ne kahvaltısı ne pidesi ne diyon kizimmEvett.. Kahvaltıda ne yicez
Canım diyorum ki, şu adama 1 gün olsun kahvaltı hazırlaNe kahvaltısı ne pidesi ne diyon kizimm
Merhaba, teşekkürler iyiyiz, sen nasılsın.Mrb kızlar II aksamlar nasilsnz
Her sabah hazirliyorumCanım diyorum ki, şu adama 1 gün olsun kahvaltı hazırla
Kalk pide yapalım
Iyı akşamlar sibelgulMrb kızlar II aksamlar nasilsnz
Ha evet onu unutmuşumHer sabah hazirliyorumben kahvaltı hazirliyorum o da bulaşık yikiyo anlasiyoz pide yapmam ben,ekmek bile yedirmiyorum kilo aliyo diye ne pidesi
Yoğurt mogurt işe yaramiyoHa evet onu unutmuşumYoğurt yedir
Şubat tatili bitince diyet topiği açcazYoğurt mogurt işe yaramiyodiyetisyene gidicez fırsatımız olmadı bu ara
Bende katilcam ona. 2-3 kilo daha versem çok Iyı olur. Kız yapıyorum her seyi de benm herifte bağırsak problemi var sanirim. Doktor tahlil falan yapınca çıkar ortaya sorunŞubat tatili bitince diyet topiği açcaz
Eşine de uygularsın
Tabiki katılacaksın demirbaş, seni kafadan saydıkBende katilcam ona. 2-3 kilo daha versem çok Iyı olur. Kız yapıyorum her seyi de benm herifte bağırsak problemi var sanirim. Doktor tahlil falan yapınca çıkar ortaya sorun
Hadi yaTabiki katılacaksın demirbaş, seni kafadan saydık
Burdan lavaboya çıkmadığını varsayıyorum, lifli şeyler yedir, ben düzeldim
Kuru Inciri küçük küçük doğra, zytin yağında beklet gece, sabah aç karına yedir. Yeşil fasulye yedir. Katı yedirme adama bir süre, dürüm vsHadi ya
Evet,çıkamıyor. Günde 2,5-3 litre şu içip tuvalete hiç çıkmiyor pinkom. Şu icse yariyo yani
Yaptim ben bunu ama çok fayda etmedi canım. Bagirsagi duzelsin diye yaptigim seyler ishal yapiyo. Anlamiyorum var bişeyi.Kuru Inciri küçük küçük doğra, zytin yağında beklet gece, sabah aç karına yedir. Yeşil fasulye yedir. Katı yedirme adama bir süre, dürüm vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?