- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.681
Zaten bu ishal yaparYaptim ben bunu ama çok fayda etmedi canım. Bagirsagi duzelsin diye yaptigim seyler ishal yapiyo. Anlamiyorum var bişeyi.
Iste sorun o,sadece ishal oluyo sonra tekrar eskiye dönüyor. Aslinda az yer ama totoyu kucultemiyoruzZaten bu ishal yaparama kısa sürer.
Gel gel bi fare yakaladım, profildeIste sorun o,sadece ishal oluyo sonra tekrar eskiye dönüyor. Aslinda az yer ama totoyu kucultemiyoruz
NerdeeeeGel gel bi fare yakaladım, profilde
Reklam yapıyordu da, baskın yediNerdeeee
GördümReklam yapıyordu da, baskın yedi
karabiberim önce 3 tü doru aama iki hafta ne önceydi haberlerde gördümmm galiba 3 az en az tr icin 5 cocuk dedi
1 cocuk türkiyeyi iflasa götürürr
2 cocuk yeterli degil
3 cocuk idare eder
4 cocuk patenaj yaptirir
5 cocuk tam ideal dediii
haydin hedef 5 cocuk yilmak yokkkkkkkkkkk
5 tane hmmmmHahahahhahailkiyle bas edemion 5 iyle napcan acaba
Ayyyy çok duygulandim cimcimemmerhaba minik mucizelerimiz;
Sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Her yeni güne büyük bir umutla uyanıp uyuyoruz . Biliyoruz geleceksiniz bir gün . Bize cennet kokusunu getireceksiniz. Ama bu zaman çok uzun olmasın emi. Hemen gelin ki bizleri sevindirin çünkü biz sizleri çok istiyoruz . Cennet kokunuzu içimize çekmeyi,gecenin nurunda bizi o cırtlak sesinizle uyandırıp emzirmemizi istiyeceksiniz. altınıza işeyeceksiniz onu değiştirmemizi , gazınız olacak onu çıkartmamızı istemek için sürekli ağlayacaksınız . hastalanacaksınız korkutacaksınız bizi. sonra aşı larınız için aile hekimlerimizin kapısını çalacağız. minnacık ellerinizle ellermizi sıkacaksınız. her gün daha da büyüyeceksiniz . agu' lamalarınız başlıycak babalarınızla önce anne diycek hayır baba diyecek sevimli atışmalarımıza sebeb olacaksınız. yavaştan emeklemeye baslıyacaksınız ortalığı dağıtacaksınız sehpaların üstündeki vazolarımızı kıracaksınız ( size dünyalar feda olsun) Sonra koltuklara,yastıklara tutunarakdan yürümeye başlayacaksınız eyvah eyvah işte taş taş üstünde birşey bırakmayacaksınız . ilk yaş yılınızı kutlayacağız tabi sizler hatırlayamayacaksınız ama merak etmeyın teknoloji çok gelişti kayıt altına alacağız o günler ilerde eşlerinize göstereceğiz :) :)
böyle böye yavaş yavaş hayatımza can kataraktan büyüyeceksiniz . DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ BEBEKLERİMİZ SİZLERİ FAZLA NAZ YAPMADAN GELİN
NOT: bu yazılarımızıda büyüyünce sizlere okutacağız sizleri ne kadar çok sevdiğimizi bilin ve bizi üzmeyin diye :)
Ayyyy çok duygulandim cimcimem
Amin kuzum amiinnnnnBunu okurken bnmde tekrar gözlerim dolsu eymene baka kaldim . Rabbim ol dedi mi oluyor vala . Inss kosa surede isteyen bütün kizlarimizaaa versin rabbim
bu gün hayatimda ilk defa zorla kahve fali baktilar.....eve gelen misafirlerden biri..ilk gelmisti bana..yok ben istemem daha hic baktirmadim dedimm dorulugunada inanmam dedimm yaw dilek tutlacakmis onu bile bilmiyodum dilek tutmadan onlarin dedigi sekilde kapattim fincani kadin basladi cok aydinlik falin üzerine günes dogacak en yakin zamanda oglun olacak dedi bende alalalalalalala dedimmm baktirdikca hosuma gittiii yaw hep yalanda olsa güzel seyler söyledi ama 4 düsmanin var dedi alalal kim bunlar dedim kendi kendime kesin biri kaynanamdir dedimm ama sana bisey yapamayacaklar evine yaklasamayacaklar evine nese gelecek dedii yaw bi beklim gercek olacakmi bakalimmm isimiz fallara kaldi
ahhh inslalahh melekimmmyaw doru bez ve mama almaktan yorulsunlar iyice
yeni mekanimm bura ilhannazim beni burda bulabilirsinn artikkkk..
saol kuzucukk
seninde tatlibiberimmmmmmmmsana tatlibiberim diyecem bundan sonraaa
saol cano canimm seninde mübarek olsunnnn..valla iyiyiz diyelim iyi olalimmmmm
VEEE ÖNEMLİ BİR GELİŞME İLERİ GELEN UYELERDE ILK KI BIZE AIT
Eki Görüntüle 1381264
arbim günaydınuykucular uyanmadınız mı dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?