- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.701
ben sana yeterim melekimgünaydınlarkimseler yokmu
he biliyim yetersinben sana yeterim melekim
iyiyimmm melekimmm senn nasılsınnn
seni tenhalarda sıkıştırcaktık
he biliyim yetersindün aşam az da kaçmasaydım kötü şeyler olcaktı
oy kıyamaaammmmbende eyiyim arbim dün aşam çok başım ağrıdı
yaawwseni tenhalarda sıkıştırcaktık
şimdi iyiyim çok şükür yaa anlamıyorum böyle sık sık akşamüstüne doğru baş ağrım başlıyo sonra ışık gördükçe artıyooy kıyamaaammmmşimdi nasılsın peki
deme öyle demeeeeyaawwcimcime vardı bide sen çıktın gelmicem bida
migrenin mi var melekim?şimdi iyiyim çok şükür yaa anlamıyorum böyle sık sık akşamüstüne doğru baş ağrım başlıyo sonra ışık gördükçe artıyo
yasakımın teli bozukdeme öyle demeeee
hiç dr a gitmedim arbim sanırım öyle rüzgar çarpsın az ayakta duruyum yorulayım hemen başlar ağrım korkuyorum gitmem dramigrenin mi var melekim?
git ama melekim ihmal etme. üstüne yerleşmesin,tedavini yaptırhiç dr a gitmedim arbim sanırım öyle rüzgar çarpsın az ayakta duruyum yorulayım hemen başlar ağrım korkuyorum gitmem dra
tamam tamam sıkıştırmıycazyasakımın teli bozukicranımın yüreciği acır bizsiz parti yaptınız diye
benide böyle tenhalarda sıkıştırıp duruyonuzbende gelmicem
ya gidersem film çeker falan bir sürü ilaç verir kullanmak istemiyorum ama doğru zaman geçtikçe artıyo sanırımgit ama melekim ihmal etme. üstüne yerleşmesin,tedavini yaptır
arbim eski avatarıntamam tamam sıkıştırmıycaz
migren çok pis bişey. benm teyzem aynı senin gibi gitmedi gitmedi şimdi haftanın 3 günü baş ağrısından yatalak gibi yatıyo. başını kaldıramıyo kadın. doktor ilaç veriyo fayda etmiyo inanya gidersem film çeker falan bir sürü ilaç verir kullanmak istemiyorum ama doğru zaman geçtikçe artıyo sanırım
nideennnarbim eski avatarınve eski imzanı geri istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?