- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.901
ooo Allah bagıslasın cnm
kolay gele...Sahol canm daha yeni uyudu musadenle cikim bnde oglannuyurlen temizlik yapim gelirim gene
kendime topik açtımcok eyi yaptinsana geyiki yasaklamadikmi
neyin sitemini yapıyoCumaya yasakim. Tam bilmiyorum ne zaman geleceğini konuşmuyorum 3 gündür. Dun sitem dolu seyler yazmis watshaptan . Aradım bu saat oldu dönmedi ben napayim daha bidada yazmamda aramamda kac kere aaradık lm insan merak eder bi yazar bi problembmi vat di
ah kuzum sorma bende her adet döneminde davul gibi şişiriyorum. ama doktorun güzel şeyler söylemişSelam kızlar nasılsınız dün misafirim vardı bügünde doktora gittim adetime üç gün var ödem vardı vücudumda aynı kiloda çıktım doktor Real'in yakın mı dedi eğer beklemeyeyim dedim ilacımı bitti dedim ondan dedi haftaya daha kesin bir sonuç alırız motivasyonunu düşürme kan şekerin var senın zor kilo verirsin onun için veremeyeceğin haftalarda olacak ama sen. Motivasyonunu düşürme dedi bana diyet listesini bu hafta tekrar yenıledi daha az kalorili Şeyler yazdı haftaya inşallah vermiş olurum ya adet dönemlerinden nefret ediyorum şişkinlik oluyor ya
ah kuzum sorma bende her adet döneminde davul gibi şişiriyorum. ama doktorun güzel şeyler söylemişinşallah haftaya verirsin,doktorun dediği gibi motivasyonunu düşürme
Konusu ney topiğinin ???kendime topik açtım
geyik topiği canım,gevezelik işteKonusu ney topiğinin ???
Hımm anladım şimdi Akşama Yemeğe davetlimiz fazla kalamayacağım canlar ...geyik topiği canım,gevezelik işte
kızzz seninde çok yoğun bi hayatın var heHımm anladım şimdi Akşama Yemeğe davetlimiz fazla kalamayacağım canlar ...
kızzz seninde çok yoğun bi hayatın var he
neyin sitemini yapıyoo da var ya hem suçlu hem güçlü
pSitem edecek olan sensın aslında Anladığım kadarıyla üste çıkmaya çalışıyordur canım oda durumun farkında onlara kızamadı ya senden çıkaracak siniriini boşver canım geline görüşürsünüz bu Konuları Karşıdan konuşlanacak Şeyler değil bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?