Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

neyin sitemini yapıyo o da var ya hem suçlu hem güçlü

Selam kızlar nasılsınız dün misafirim vardı bügünde doktora gittim adetime üç gün var ödem vardı vücudumda aynı kiloda çıktım doktor Real'in yakın mı dedi eğer beklemeyeyim dedim ilacımı bitti dedim ondan dedi haftaya daha kesin bir sonuç alırız motivasyonunu düşürme kan şekerin var senın zor kilo verirsin onun için veremeyeceğin haftalarda olacak ama sen. Motivasyonunu düşürme dedi bana diyet listesini bu hafta tekrar yenıledi daha az kalorili Şeyler yazdı haftaya inşallah vermiş olurum ya adet dönemlerinden nefret ediyorum şişkinlik oluyor ya

ah kuzum sorma bende her adet döneminde davul gibi şişiriyorum. ama doktorun güzel şeyler söylemiş inşallah haftaya verirsin,doktorun dediği gibi motivasyonunu düşürme

Sitem edecek olan sensın aslında Anladığım kadarıyla üste çıkmaya çalışıyordur canım oda durumun farkında onlara kızamadı ya senden çıkaracak siniriini boşver canım geline görüşürsünüz bu Konuları Karşıdan konuşlanacak Şeyler değil bunlar

ah kuzum sorma bende her adet döneminde davul gibi şişiriyorum. ama doktorun güzel şeyler söylemiş inşallah haftaya verirsin,doktorun dediği gibi motivasyonunu düşürme

Sorma ya aynen öle bugun bir ay doldu toplam 4 kilo verdim inşallah önümüzdeki ay 8 kilo veririm yaa

kızzz seninde çok yoğun bi hayatın var he

2015 yılı itibariyle öyle oldu canım evet ya yaz olsa çoğunlukla evde olurum. Kociş çalıştığı için ama yazıneve erken geldiği için davet eden misafir aldığım çok oluyor canım birde diyetim spordur derken hiç vaktim olmuyor inan birde çocuk olsa yandım garii

p

Aynen rosem su anda kavga etmedime dua etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…