Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bayanlar herkese mrb uzun zamandır giremiyordum
bir sorum olacak 2,5 aylık bir bebeğim var sağ böbreğinde genişleme var iuan çapı 32 ml böyle böbrek genişlemesi başına gelenler var mı lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem yoksa az kaldı.....Rabbim herkesin çocuğuna baksın sağlık sıhat versin bilgisi olanların cvplarını bekliyorum teşekkür ederim . . . .

Canim oncelikle gecmis olsun, benim hic bilgim yok. Doktorlar ne diyor peki?

Cnm cook gcmis olsun . Bilgim yok . Allahsifa versn

Canim oncelikle gecmis olsun, benim hic bilgim yok. Doktorlar ne diyor peki?
saolasın canım teşekkür ederim biz ilk 3 günlük iken kusma nedeniğle doktora gittik hatanede yattık reflu dediler araştırdılar kan idrar derken bişiy çıkmadı ultrasonla baktılar midesine midesine bakarken tek böbreğinin genişlediği çıktı önceden 16 ml di 1 ayda 32 oldu doktorlar şuan için korkulacak bir hastalık değil ama önemsenecek bir hastalık dediler sağ böbreğinden delik açıp o çişinin biriktiği yeri boşaltacaklar ama bu tabi ne zaman boşalırmış belli değil ama 1 hafta ama 1 ay yada daha fazla sürermiş çocuğun bünyesiyle alakalı birşeymiş benim korktuğum şey daha çok küçük dayanabilir mi dayanamaz mı aklım darmadağın ne yapacağımı nasıl kendime hakim olacağımı bilemiyorum ona baktıkça ağlıyorum kendimi tutamıyorum . . .

Cnm cook gcmis olsun . Bilgim yok . Allahsifa versn
saolasın canım Rabbim en kısa zamanda cerahi müdahale olmadan sağlığını versin guzumun başka bişiy istemiyorum ama önce daha dermansızlara baksın ondan sonra benim bebeğime baksın kimselere vermesin Yüce Allah'ım

Msjin cok hosuma gitti ins canm herkezin ve senjn melegininde sifasini versin rabbim kisa sirede cok üzüldüm ama sen dik durmaya calis uzulme bak sütun kesilmesim ins sutun sifa gelir melegine

Canim ameliyattan once iyice bir arastir bir kac doktora gosterin. Bu tarz seylerin isinde uzman ve hijyenik bir yerdd olmasi sart. Rabbim acil sifalar versin

Msjin cok hosuma gitti ins canm herkezin ve senjn melegininde sifasini versin rabbim kisa sirede cok üzüldüm ama sen dik durmaya calis uzulme bak sütun kesilmesim ins sutun sifa gelir melegine
canım çok teşekkür ederim saolasın inşAllah iyi olur guzum . . . suda var beni almıyor zaten 4 gün gece gündüz sancı çektim açılmam 2 cmle kaldı acil sezaryana aldınar narkozun etkisinden uyanamamışım 5-6 saat o arada biberonla besledikleri için ilk 2-3 gün beni almadı sonra aldı bu seferde göğüslerim yara oldu kanadı tiksindi almadı ben genede sağıp sağıp verdim hiç boş bırakmadım şükür sarılık fln olmadı amma velakin beni emmediği içinde zamanla sütüm gelmemeye başladı toplam 38 gün fln sütümü içti sonra mamaya başladık üzülmemek elde değil 2 saat önce oynadık fln sonra ninni söylerken bi ağlama geldi beni görmesin diye başı önde göğsüme dayadım öyle ağladım oda uyumuş zaten öylece ağlamayacam diyorum dua ediyorum ama birde bakmışım farkında olmadan yanaklarımdan süzülmüş yaşlar psikolojim bozuldu resmen Rabbim bana doyumluk çocuğuma sağlık versin ne diyim . . .

Canim ameliyattan once iyice bir arastir bir kac doktora gosterin. Bu tarz seylerin isinde uzman ve hijyenik bir yerdd olmasi sart. Rabbim acil sifalar versin
zaten enfeksiyonu yok şuan ama olmayacağı anlamınada gelmiyo çünkü kız çocuğu her harukalde mutlaka bir yerlerden kapacak diye korkuyorum hergün üzerini değiştiriyorum bbezi zaten 1-2 saatte kalmıyo bile doldurmasada alıyorum uyuduğu sürece bırakıyorum . . . .Şuan askeri hastaneye gdiyoruz en kısa zamanda 2 hastane daha var aklımda onlarda okeylerse crahi müdahaleyi kabul ederim sonuçta çok küçük daha minnacık yaaa çok üzülüyorum çokkkk . . . .

Canim bebisin icin guclu olman sart. Ruh halini saglam tut rabbim dermansiz dert vermesin. Tabi mevzu yavru olunca dusunmemek elde degil ama herseyin guzel olacagina inan. Dunyada hepimizin sinavi turlu turlu Allah daha baska dert vermesin hemen iyilessin kuzucuk insallah.

Kesinlikle bu iste uzman bir cocuk cerrahi bulun canim bi kac yere mutlaka goturun. Kiz cocugu enfeksiyon konusunda cok hassas oluyo bende benim kizi bebekken hep suyun altinda yikardim poposunu sende o sekilde yap. Arasini muhakkak temizle. Benim kizda dikkat ettigim halde bebekken idrar yollarinda enfeksiyon olmustu. Aman dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…