Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Erken uyutmusun kiz aferim takdir ettim Esin niye yurt disinda ne is yapar sen niye mutsuzsun agliyon felan diye sorduydum:))

Ya biz mozaik osi yapioz . Tanzanyada depo actilar kaynim orada o cagirdi gel bak buralari di ondan gittiydi. Esimin ailesi yuzunden aglio dum surekli bi laf sokuorlar bnde eşime kiziom adam gbi susturamdi herkezi o yuzden m

Ya biz mozaik osi yapioz . Tanzanyada depo actilar kaynim orada o cagirdi gel bak buralari di ondan gittiydi. Esimin ailesi yuzunden aglio dum surekli bi laf sokuorlar bnde eşime kiziom adam gbi susturamdi herkezi o yuzden m

Anladim canim esinin cok ustune gitme kendi yontemlerinle susturmaya calus susmuyorlarsa konusma gorusme, ya da en iyisi gidin tanzanyaya yerlesin:)

Anladim canim esinin cok ustune gitme kendi yontemlerinle susturmaya calus susmuyorlarsa konusma gorusme, ya da en iyisi gidin tanzanyaya yerlesin:)

Yasanilacak yer degilmis canm . Ustune gidemedim zaten yorgun olunca sonra konusalim die rica eyti bnde kabul ettim m . Canm ben cikiom yarn knusuriz ons iyi geceler berenimi op bnm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…