- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.381
Canim yaaBazen akışına bırakamıyorum ne kadar desemde için içmiş yıyor inan ki !!!
Iyı geceler canim hoş geldinİyi geceler hanimlar ben geldim gece kusu:))
Cimcimecigim valla meraklardayim 14.000 sayfayi okutma simcik bana. Yaklas anlat hele dinliyorum
Iyı geceler canim hoş geldincimcimemin esi yurt disindaydi bugun geldi. Yarin gelir o foruma
BencedeHosbuldum canim, himm rahatsiz etmeyelim o zaman cimcime hanimi
Cimcimem geldiiii
Hosbuldum canim, himm rahatsiz etmeyelim o zaman cimcime hanimi
Berenim yazmıştım ama gzum . Unuttum soruyu genetekrar sor soyleyim canm
Harbim watshapa gel cikcam hmn kaçak grdim yakalanmayim
Neyse musait zamaninda sorarim git herifinle ilgilen
Uyuyor lar cnm onlarsaat 10 da uyudui baba ogul
Hemen geliyorum tatlimmBerenim yazmıştım ama gzum . Unuttum soruyu genetekrar sor soyleyim canm
Harbim watshapa gel cikcam hmn kaçak grdim yakalanmayim
Erken uyutmusun kiz aferim takdir ettimEsin niye yurt disinda ne is yapar sen niye mutsuzsun agliyon felan diye sorduydum:))
Ya biz mozaik osi yapioz . Tanzanyada depo actilar kaynim orada o cagirdi gel bak buralari di ondan gittiydi. Esimin ailesi yuzunden aglio dum surekli bi laf sokuorlar bnde eşime kiziom adam gbi susturamdi herkezi o yuzden m
Anladim canim esinin cok ustune gitme kendi yontemlerinle susturmaya calus susmuyorlarsa konusma gorusme, ya da en iyisi gidin tanzanyaya yerlesin:)
Yasanilacak yer degilmis canm . Ustune gidemedim zaten yorgun olunca sonra konusalim die rica eyti bnde kabul ettim m . Canm ben cikiom yarn knusuriz ons iyi geceler berenimi op bnm icin
Owww hoş geldinn yasakimKisa bi aradan sonra sahalara ve pistlere geri dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?