- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.401
Gunaydınnnnnnnnn canımmmmGunaydinnnnnnnnnnnnn
Oy kiyamam yaaAllahim oralara gitmeye gerek kalmadan müjdeli haberi almayi nasip eder inşallah
Canim yaaAllah yar ve yardimcin olsun. Kolay şeyler yasamiyosun..
saol dunyanin en gozel cimcimesibasi gisiler cirkin bu nickide m ile baslaan bu araalar cok tenbel
yasakım eşimin durumu yine bu civarlardaydımelekim herifinin durumu oncedende bole iydi demi ank gitmeden once...peki beklemeden bi asilamami yaptirsaniz hani dogal yoldan beklemeden yada en fasla dogal yoldan ne kadar deniyip sonra yine bi tedaviye gecersiniz
çok sağol rosem inş hepimiz 2015 yılında hamile kalıcaz Allahın izniyleMelekçim senın adına çok sevindim doğal yolla olma imkanın yüksekki doktorun öyle demiş canım inşallah senden iyi haberler bekliyoruz hayırlısıyla bakın ben size diyorum bana inanmıyorsunuz hepiniz hamile kalacaksınız topiğin son anası ben olucam görürsünüz ben daha henüz kilo vermeye çalışıyorum Rabbim bir mucize yaratırsa olur ANCA benım bebişim tıp olarak mümkün değil imkansız yanı tüp bebek dışında bakalım Allah buyuk diyorum !!
cimcimem gözünaydınBerenim yazmıştım ama gzum . Unuttum soruyu genetekrar sor soyleyim canm
Harbim watshapa gel cikcam hmn kaçak grdim yakalanmayim
nasıl yani telin geldimiKisa bi aradan sonra sahalara ve pistlere geri dondum
Yazik ya kiyamio insan
saol dunyanin en gozel cimcimesibasi gisiler cirkin bu nickide m ile baslaan bu araalar cok tenbel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?