Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Oy kiyamam yaa Allahim oralara gitmeye gerek kalmadan müjdeli haberi almayi nasip eder inşallah

,inşallah canım AMIN hersey rabbımınden gelir bekliyoruz Sabırla ne yapalım

Canim yaa Allah yar ve yardimcin olsun. Kolay şeyler yasamiyosun..

Sağol tatlım. Evet kolay seyler yaşanıyorum inşallah 4 5 aya kadar kyrtlurum sıkıntılarımdan

Kızlar bugun görümcemlere gidiyoruz yone oğlu kaza yapmış arabada hasar varmış kendınde birşey yokmuş gidelim bir bakalım dedik oyuzden kendınıze ıyı bakın Allah'a emanet olun hepinizi tek tek öptüm byby

melekim herifinin durumu oncedende bole iydi demi ank gitmeden once...peki beklemeden bi asilamami yaptirsanizhani dogal yoldan beklemeden yada en fasla dogal yoldan ne kadar deniyip sonra yine bi tedaviye gecersiniz
yasakım eşimin durumu yine bu civarlardaydı fakat şimdi kullandıklarıyla birlikte daha da iyiye gider inş herşey
ben isterim aşılama ama erifim hemen istemez ama bi kaç ay daha geçsin bi dr a gidip klomen çatlatma iğnesiyle yumurta takibi yaptırım diyom yasakım inş az kalmıştır o müjdeyi vermeme artıkın hamile kalırsam kk yada girmem belki diğer unutan kıslar gibihe nasıl fikir

çok sağol rosem inş hepimiz 2015 yılında hamile kalıcaz Allahın izniyle
ama sen niye karamsar oluyosun kilona çok takılma diyorum ya sana olacağı varsa oluyo zaten ee ben zayıfımda sanki kalabildim mi bu kader canım benim üzülme ne olur ben kk da ne mucizeler gördüm inş bizde o mucizelerden olucaz hem sen yaş itibariyle hepimizden küçüksün keşke bende şu an senin yaşında olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…