- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.701
O ooo sende bana donmussunVallahi ben yetişemedim hızlarına ayrıldım habibtem gruptan 2 gün falan sonra maşallah döktürüyorlar kızlar uzun süre telefonu elime alamıyorum mesela bi bakıyorum 600 küsur olmuş okuyamıyorumda konu kaçıyo falan tek tek yazışıyoruz diğer kızlar duruyomu bilmiyorum habibtemm
Çok şükür habibtemm ayy sinirlenir bazen ben şımarıveririm adam kızamaz bileYaw siz varya Rabbim nazarlardan saklasin Bi elmanın yarısı gibisiniz
Herşeyle uyuyosunuz
Kavgada olmaz sizin evde maşallah
Ender ciftlerdensiniz
O ooo sende bana donmussun
Lorrimde çıkmış
Öyle oluyo cimcimem bende yapmayı çok severdimlezzetli olup olmadığını bilmeden çevremdekiler beğendikçe insana dahada bir şevk geliyor zevkle yapıyorsun beğenildikçe.Eee bide elinde lezzetliymiş kuzzum kim tutar seni maşallah
İyi akşamlar habibtemm inşallah fırsat buldukça buradayım artıkın,gelince haber ver habibtemmHabibtem müsadenle Emiri yine doktora goturecemde
Burdasin zaten ayrılmayı z artik
Simdilik iiiii aksamlar
More hiç gelmiyo habibtem ilk sayfa güncellenmesi gerekti. Yeni gelen kızlar bat listesi ne istiyordu. .cimcime ben yaparım dedi.yonetimde cimcimeye devretti. .çok ilgileniyo saolsun hiç bos bırakmıyor topigi. Biz bile bazen giremiyoz o yine geliyo bebeği olduğu halde.
Yarışma kategorisi şimdi kurabiye ydi. Ona cimcime katıldı. Icranim simdikine katilcek. Kategori belirlensin diye bekliyo
Habibtem müsadenle Emiri yine doktora goturecemde
Burdasin zaten ayrılmayı z artik
Simdilik iiiii aksamlar
geldim kiama gidim bi gezinim kk da ne var ne yohh t: 39106714, member: 448911"] melekim geliyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?