Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ne evliluk yildonumu ne dogum gunu hicbirseyin onemi yok..
Kizimin dogum.gunu bileee...herkes istedigi hayati suruyor biz surunuyoruz sadece...esek.gibi de calsiiyor okuz..anca kareeslerine yetisrirdin benim.aldiigm.seylerin hesabini yapsin...ben.l bana evinde bunun 5 kati.alisberis yaparrdim.arabamla.gezer tozardimmm...burdaaa boktan bir hayat...offf anlatsammm sizee aglarsunuz yaaa yasakim.bilit neler yasaidigmi

Allah sabır versin canim,kolay değil yaşadıkların

E cok zor boyleleriyle bi tanede bende var yavas yavas yontoluyo yeni #

Dun alisverise gittim.kiiza aldimm kendime.de degill 300 riyal turk.lirasi 170 tl kiza.ayakkabi ve elbise aldimmm amcasinin kinasi icin...geri kalan parayi verdimmmm hicte parasini istemiyorummm..
Gece 12 de gelip.aldi adamlar laf atmaya basladilar arladimla banaa sinir oldum.yaaaaa daha cok sey offff nasil bor okuzle evlenmisim...tek sevdigi sey is is is...keske gorebilsek

herkesin bir imtihani var iste
Benim.bu haytyta cok imtihamim.oldu en oenmlisi annemi kaybetmem..her zaman her gun acisini birebir yasiyorum...kizimin anne demesi bile.beni aglatmaya yetiyot canimmmm..kaynamam kayinbabam.ve kaynimda cektigimi bir allah bilit ama.benim.yamimda.bir esim.olmadi.hep.ezildim.hep.ezdi..ama.allah buyik.birgun bunlarin hesabini hespimden once allah sonra ben soracagimmmm..

Ah canım benim başın sağolsun,anneciginin mekanı cennet olsun inşallah..
Allah yarına birakir ama yanina birakmaz sen hiiiic merak etme,kimsenin ahi kimsede kalmaz

Bak şimdi gelde kızma

Kislar habibtemi görseniz guzelmi güzel. Elinden her iş gelen becerikli.

Ama malesef herif yok Onu anlayan

Eltisi ni kaynini kV kp hep idare etti

ama kıymeti bilinmedi malesef

Eşinin doğum gününe bisürü hazırlık yapar ama herifi aynı özeni göstermez

Ne diyim kader utansin

Yasakim iyi ve güzel kızlarımızın kıymeti hiç bilinmiyor zaten... nerde ucube terbiyesiz kadın var erkekler kölesi

Yasakim iyi ve güzel kızlarımızın kıymeti hiç bilinmiyor zaten... nerde ucube terbiyesiz kadın var erkekler kölesi
Ole gerçekten harbicanim.valla bak bu habibtem öyle bi kizki

3 yıldır tanırım kk da tanistik

Yaw evinde eltisi ne ne baktı.

Uyuz yan gelip yatardi

Arabistandalar

O kaynı bekarken hep habibtem in yimegi ni yerdi

Bide emir verir şunu yap bunu yap derdi

Ama kıymet Bilinmedi

Kızına kp kV bişey almadılar. Hamileyken habibtem Tr deydi kızla ilgilenmediler..hani daha neler neler yaşadı. .

Kiyamam yaaa kızcağız filmlerdeki gibi bi hayat yaşamış... Rabbim dayanma gücü versin. Ahini birakmasin o pisliklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…