- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.601
Esimden dolayi ne olacakkkk...o kdr mutlu ediyor ki beniui mutlukuktan desem.inanmaa....bu adam okuzun teki baska da birsey demiyorum...Ah kiyamam noldu canm neden agliyosun
Noldu ki bu kadar üzdü seniEsimden dolayi ne olacakkkk...o kdr mutlu ediyor ki beniui mutlukuktan desem.inanmaa....bu adam okuzun teki baska da birsey demiyorum...
Ne evliluk yildonumu ne dogum gunu hicbirseyin onemi yok..
Kizimin dogum.gunu bileee...herkes istedigi hayati suruyor biz surunuyoruz sadece...esek.gibi de calsiiyor okuz..anca kareeslerine yetisrirdin benim.aldiigm.seylerin hesabini yapsin...ben.l bana evinde bunun 5 kati.alisberis yaparrdim.arabamla.gezer tozardimmm...burdaaa boktan bir hayat...offf anlatsammm sizee aglarsunuz yaaa yasakim.bilit neler yasaidigmi
Ilerde lasim olur yeni kucuk efecikler yapmak.icinhem abacur bozuldu derhem kırmısı don ister
Canimmmm skkin moralimmm bozukkk aglaamktan gozlerim sisti
cok zor boyleleriyle bi tanede bende var yavas yavas yontoluyo yeniNe evliluk yildonumu ne dogum gunu hicbirseyin onemi yok..
Kizimin dogum.gunu bileee...herkes istedigi hayati suruyor biz surunuyoruz sadece...esek.gibi de calsiiyor okuz..anca kareeslerine yetisrirdin benim.aldiigm.seylerin hesabini yapsin...ben.l bana evinde bunun 5 kati.alisberis yaparrdim.arabamla.gezer tozardimmm...burdaaa boktan bir hayat...offf anlatsammm sizee aglarsunuz yaaa yasakim.bilit neler yasaidigmi
Hayat isteeee yapacak birsey yok....
Benim.bu haytyta cok imtihamim.oldu en oenmlisi annemi kaybetmem..her zaman her gun acisini birebir yasiyorum...kizimin anne demesi bile.beni aglatmaya yetiyot canimmmm..kaynamam kayinbabam.ve kaynimda cektigimi bir allah bilit ama.benim.yamimda.bir esim.olmadi.hep.ezildim.hep.ezdi..ama.allah buyik.birgun bunlarin hesabini hespimden once allah sonra ben soracagimmmm..herkesin bir imtihani var iste
Ah canım benim başın sağolsun,anneciginin mekanı cennet olsun inşallah..Benim.bu haytyta cok imtihamim.oldu en oenmlisi annemi kaybetmem..her zaman her gun acisini birebir yasiyorum...kizimin anne demesi bile.beni aglatmaya yetiyot canimmmm..kaynamam kayinbabam.ve kaynimda cektigimi bir allah bilit ama.benim.yamimda.bir esim.olmadi.hep.ezildim.hep.ezdi..ama.allah buyik.birgun bunlarin hesabini hespimden once allah sonra ben soracagimmmm..
Aşk olsun,birbirimize her konuda destek olmayacaksak burda işimiz neCANINIZI SIKTIM KUSUTA BSKMSYIN
Bak şimdi gelde kızmaNe evliluk yildonumu ne dogum gunu hicbirseyin onemi yok..
E
cok zor boyleleriyle bi tanede bende var yavas yavas yontoluyo yeni#
Yasakim iyi ve güzel kızlarımızın kıymeti hiç bilinmiyor zaten... nerde ucube terbiyesiz kadın var erkekler kölesiBak şimdi gelde kızma
Kislar habibtemi görseniz guzelmi güzel. Elinden her iş gelen becerikli.
Ama malesef herif yok Onu anlayan
Eltisi ni kaynini kV kp hep idare etti
ama kıymeti bilinmedi malesef
Eşinin doğum gününe bisürü hazırlık yapar ama herifi aynı özeni göstermez
Ne diyim kader utansin
Ole gerçekten harbicanim.valla bak bu habibtem öyle bi kizkiYasakim iyi ve güzel kızlarımızın kıymeti hiç bilinmiyor zaten... nerde ucube terbiyesiz kadın var erkekler kölesi
Kiyamam yaaaOle gerçekten harbicanim.valla bak bu habibtem öyle bi kizki
3 yıldır tanırım kk da tanistik
Yaw evinde eltisi ne ne baktı.
Uyuz yan gelip yatardi
Arabistandalar
O kaynı bekarken hep habibtem in yimegi ni yerdi
Bide emir verir şunu yap bunu yap derdi
Ama kıymet Bilinmedi
Kızına kp kV bişey almadılar. Hamileyken habibtem Tr deydi kızla ilgilenmediler..hani daha neler neler yaşadı. .
ole gercekten herifii sevdigi icin herseye katlandi ama herifi bunu anlamiyoKiyamam yaaakızcağız filmlerdeki gibi bi hayat yaşamış... Rabbim dayanma gücü versin. Ahini birakmasin o pisliklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?