Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kislarlaptoptan giriyom

yine telim bozuldu
ayni dakkada herifinkide bozuldu
yine galiba emir bozdu
bu sefer tellerimizi eline vermiyoduk
ama bu kezde sarj kablosunu yatagin uzerine koymustum cikmis almis tam uc kismini kemiriyodu..galiba ucundaki hassas bi disi kirmis.aldim elinden

teliem taktim sarji dolsun diye malesef dolmadi.herifinkine taktik dolmadi

aaa sarj kablosu bozuldu dedik galiba

baska bi kablo vardi onla doldurmak icin yine dolmayinca ikimizin telininde ayni anda emirin kemirdigi kablo tarafindan hassas sarj sokulan yere hasar verdigini anladik

yine gecen gunku gibi cumaya denk geldi pazartesine tamire gidecek ikimizinkide

bi hafta yokum yine

Habibtemmmm.benimmm.beni iyi.anlatmissin...daha neler neler yasadim.bunlar bir kaci sadecdee....neysee benim.ahim.kkmsede kalmiycak elbet gosterecem.hunlerini saat 1 oldu herif eve gelmedi bende uyurum.ne.hali barsa.gorsunlerr...eslerinz sizi anlamiyorsaaa baska yatakta yatmis yok orda yatmia bos..once adam.olsun adam iyi geceler..habibtemmmm.arada gel.buralara.1.haftada cok uzun yaaa neyse opuyorum.sizi

laptoptan gelirim ara sira..uzme bak kendini degmiyo biliyosun..neler yasadin neler cektin ..

zaten daha kismini anlattim

hele o esas oglan(kaynin) ALLAHA HAVALE EDIYORUM

yaw bak smdi habibtem bi odunda benim basimda

ama ben umursamiyom napim aman

temem 3 gun once istedigim bi adidas ayakkabi vardi.piyasadada yoktu ozel siparis veriliyodu yapiyorlardi

herif siparis verdi 3 gun once elime gecti sanmiski ogun sevgilier gunu

bu gun diyoki biseyden konu acildi bu sevgililer gunu gecmedimi

gununden daha tarihinden haberi yok

bence caktirmadim bozmadim he gectiki dedim

Günaydın kızlar beni de aranıza alir misiniz ekim ayında 4 aylık bebeğmin kalbi durduğu için aldılar ve ben bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum dün kan testi yaptırdım Igneden sonraki 8. Gündü sonuç 7.67 çıktı gözüme uyku girmedi benim gibi olan var mi aranizdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…