- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.941
Hee oyle goslerini portletip bakarsin hayran kaldin dimi duduslarimaTövbe yarabbii
Hicranim noldu sanaaaHee oyle goslerini portletip bakarsin hayran kaldin dimi duduslarima
sagol canım benım allah razı olsun kızlar bugun tutamadım kendımı bılıyorum cok erken ama evde gebelık testı vardı bıtane yaptım daha bugun tırasnverden sonrakı 4. gunum halbukı tabıykı negatıf cıktı cok kotuyum bugun gozlerımde yaş kalmadıValla bizde heycanlaniyoz
Şimdi unutmam beklerim ayin 25 ni
Ama daha çok erken test için moralini bozmasagol canım benım allah razı olsun kızlar bugun tutamadım kendımı bılıyorum cok erken ama evde gebelık testı vardı bıtane yaptım daha bugun tırasnverden sonrakı 4. gunum halbukı tabıykı negatıf cıktı cok kotuyum bugun gozlerımde yaş kalmadı
eyiyim arbimInsallah melekim,hayırlısı artiksen nasılsın
Melekim bulutefem 25.test yapacaktı şimdiden yapmış negatif diyo olurmukieyi aşamlarkimler vaaa
Hergün değil bi cumartesi bazarlari
5 gün burda yatıp burda kalkcen
Az girdin bura ihmal ettin
Kursada gitsen bir girip slm verebilirsin
Amin bencede ama hamile kalınca da gidilmiycekeyiyim arbimseni eyi görünce daha eyi oldum
arbim inşbu topikten hamile kalmadan gitmek yok
evt canım cok erken daha olsada cıkmaz bılıyorum ama cok korkuyorum cok karamsarım allahım yuumu guldursun ınsallah yarabbım amınnAma daha çok erken test için moralini bozma
Daha test gününe 8 gün var
Canım benimmeyiyim arbimseni eyi görünce daha eyi oldum
arbim inşbu topikten hamile kalmadan gitmek yok
hayır olmaz daha 25 e çok varMelekim bulutefem 25.test yapacaktı şimdiden yapmış negatif diyo olurmukibu test şimdi
arbim belkim govarlarCanım benimmhamile kalsakta gitmek yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?