- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.961
beni görmek gözel değelmiArbim arbim gozel arbim seni gormek be gozel
Ama olmazki stres nekadar etkiliyo bebeği yerleşmesi nievt canım cok erken daha olsada cıkmaz bılıyorum ama cok korkuyorum cok karamsarım allahım yuumu guldursun ınsallah yarabbım amınn
govarsan giderimAmin bencede ama hamile kalınca da gidilmiycek
Bak melekim ne diyo bulutefemhayır olmaz daha 25 e çok varne bu acele
bi arkadaşım tüp bebek yaptırdığında hemen kendi test yaptı hep tek çıktı ama kan testi yaptırdığında hamileydi ve ikizdi düşün taki kanda belli oldu ondan sonra idrarda çift çizgiyi gördü
yaw bu ne acelekızlar moral verdınız bana sagolun ınşallah 25 şubatta pozıtıf yazmak nasıplur ınşallah
cok hakılısın canım kızmakta valla bılıyorum olsada sımdı cıkması ımkansız daha 4.gun bugun garıbım vallaAma olmazki stres nekadar etkiliyo bebeği yerleşmesi ni
Yani bile bile kendine stres yapmak için yapmışsın testi bulutefem ve kızıyom sana
Meraklı olursan bi muddet koyacam geri cagiracamgovarsan giderimassas galbim dayanmaz
Kovarlarsa fake uyelikle geri gelirizarbim belkim govarlaro vakit
Ben ayin 25 .bekliyorum beni bile sasirttin test yaptım deyince günümü sasirdimcok hakılısın canım kızmakta valla bılıyorum olsada sımdı cıkması ımkansız daha 4.gun bugun garıbım valla
Insallah canimmkızlar moral verdınız bana sagolun ınşallah 25 şubatta pozıtıf yazmak nasıplur ınşallah
bende daha yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testı vercam başkada yaptırmıycam kızlarr ben normalde 28 gunde bır regl oluyom adet gunum 21 şubat, test gunum 25 şubat bebek varsa adet olmam dımıyaw bu ne acele5 kez tüp denedim hiç birinde evde test yapmadım
Anlarım konusmanizdanKovarlarsa fake uyelikle geri geliriz
Tabi olmazsın ama nadir hafif kanaması olan oluyo regl gunundebende daha yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testı vercam başkada yaptırmıycam kızlarr ben normalde 28 gunde bır regl oluyom adet gunum 21 şubat, test gunum 25 şubat bebek varsa adet olmam dımı
Siveli konusuruzAnlarım konusmanizdan
aynen valla ben şaşırdım esım yapma dedı dınlemedım ama artık test gune kadar yapmıycam ne varsa ogun ogreneyım onceden uzulmeyeyım uzlceksem gec uzulurum hem sımdıden degılBen ayin 25 .bekliyorum beni bile sasirttin test yaptım deyince günümü sasirdim
kimiMeraklı olursan bi muddet koyacam geri cagiracam
bencedeKovarlarsa fake uyelikle geri geliriz
Melekim sen ve merak etmedin olemiyaw bu ne acele5 kez tüp denedim hiç birinde evde test yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?