- 27 Ağustos 2024
- 2.127
- 1.390
- 53
- 30
Ay yokkk beYa sen ne güzelmişsin![]()

Sancın var mı hala ne durumdasın? Seni bekletmeleri böyle sancıyla çok saçma boşuna acı çekiyorsun ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yokkk beYa sen ne güzelmişsin![]()
Bence git doğum başlarsa çok zor olur . Ne yaptın nasılsın smdi ?Kızlar sabah sezeryana giriyorum ama benim galiba şuan suyum geliyorne yapmak gerekiyor sabahı beklemeli miyim?
Noldu nolduKızlar sabah sezeryana giriyorum ama benim galiba şuan suyum geliyorne yapmak gerekiyor sabahı beklemeli miyim?
Hepimizi de aklında tutabiliyor olman peki?Ay yokkk be
Sancın var mı hala ne durumdasın? Seni bekletmeleri böyle sancıyla çok saçma boşuna acı çekiyorsun ya
Gittin mi? Nasılsın şimdi?Kızlar sabah sezeryana giriyorum ama benim galiba şuan suyum geliyorne yapmak gerekiyor sabahı beklemeli miyim?
Aaa asıl o son anlardan korkmaa. Sancı değilde ıkınma hissi geldiği için daha az canın yanıyor.. sancıyı çekmek zor ama hızlı olacak sancıya da alışkınsın bayaHepimizi de aklında tutabiliyor olman peki?Tü maşallah
yarın tekrar kontrolüm var, bel ağrısı kasılmalar devam, gittiği yere kadar. Yoruldum doğsun diyordum ve bu haftalara kadar doğumla ilgili en ufak bir korkum yoktu, gayet fizyolojik bir olay diyordum, ki 2.doğumum olacak. Neden bilmiyorum ama anksiyetem başladı, sancı çekme süreciyle ilgili değil de o son ıkınmalar ve bebeğin çıkacağı zamanla ilgili şeyleri düşündükçe kanım çekiliyor, çarpıntım oluyor. Hiç doğurasım yok
Psikolojik olarak da kendimi kasıp çocuğun gelmesine mani mi oluyorum ki diyr aklıma geliyor
![]()
ilk 2 gün için olabilir de sonra mideleri büyüyor benceBende ondan kullanıyorum ama 10 cc yeter dediler
Günaydın çok normal. Daha çok yeni. Gün içinde mutlaka yürüyüş yap evin içinde.gerçekten çok iyi geliyor. Önce iki büklüm yürüyorsun sonra açılıyorsun. 3 günde böyle olman normal ama yürü mutlaka evdeKızlar günaydın, bugün benim sezaryen sonrası 3. günüm ve yatakta sırtüstü yatıp kendim kesinlikle kalkamıyorum. Bütün gece oturur gibi yattım. Dikiş yerlerim yanıyor ve çok ağrıyor. Normal mi? Sizlerin iyileşme süreciniz nasıldı?
Günaydınnn 40 hafta diyorsun bence normalKızlar çok az bi zaman kaldı artık 40.haftam dolacak ama çok yorgun ve enerjisiz hissediyorum artık normal mi bu. İnsanlara doğuma yakın enerji geliyomuştüm süreç boyunca da gayet aktiftim şuan kılımı kıpırdatasım yok
Bugüne kadar normal halimle devam ettim bi anda enerjim gitti ya çok garipsedimGünaydınnn 40 hafta diyorsun bence normalben 38 de bacaklarımı kaldıramıyorum
![]()
Öyle diyorlar. Geçen hafta ben öyleydim ama doğurmadım. Bu hafta eh işte geçen haftaki gibi değilim.Bugüne kadar normal halimle devam ettim bi anda enerjim gitti ya çok garipsedimben doğuma yakın daha da enerjik olacağım sanıyodum herkese bi enerji geliyomuş sona doğru
Sancı çok hissetmiyorum ya arada bi geliyo. Doğacağına dair bi belirtisi yok beyfendinin daha hareketleri de yukardaÖyle diyorlar. Geçen hafta ben öyleydim ama doğurmadım. Bu hafta eh işte geçen haftaki gibi değilim.
Sen bide doğumdan sonra göryok mu sancın filan
Sağlıkla büyüsün prensesKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Sağlıkla büyüt kuşumKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Erkekler geç geliyordu dimiSancı çok hissetmiyorum ya arada bi geliyo. Doğacağına dair bi belirtisi yok beyfendinin daha hareketleri de yukarda![]()
Eneee hoş gelmiş minik prensesKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()