- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.981
Benim regl günümde hafifpempe,koyu renklI Akıntı oldu adet olcam sandim.olmadim. 15 gün geçti test yaptim pozitif çıktıbende daha yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testı vercam başkada yaptırmıycam kızlarr ben normalde 28 gunde bır regl oluyom adet gunum 21 şubat, test gunum 25 şubat bebek varsa adet olmam dımı
Hiç etmezsin canimmmmmmmmm mm
kimi
neyi
ne zaman
nedenmerak etmişim
Benim regl günümde hafifpempe,koyu renklI Akıntı oldu adet olcam sandim.olmadim. 15 gün geçti test yaptim pozitif çıktıbende daha yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testı vercam başkada yaptırmıycam kızlarr ben normalde 28 gunde bır regl oluyom adet gunum 21 şubat, test gunum 25 şubat bebek varsa adet olmam dımı
yapma sakın kan testini bekle tüp bebek yaptırdığında adet günün değişiyo adet gününe takılmabende daha yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testı vercam başkada yaptırmıycam kızlarr ben normalde 28 gunde bır regl oluyom adet gunum 21 şubat, test gunum 25 şubat bebek varsa adet olmam dımı
maşallah darısı başıma inşallah bende pozıtıf sonuc alırım inşallah aminnnBenim regl günümde hafifpempe,koyu renklI Akıntı oldu adet olcam sandim.olmadim. 15 gün geçti test yaptim pozitif çıktı
Meraklı olursan bi muddet koyacam geri cagiracam
ettim ama yaptırmadımMelekim sen ve merak etmedin olemi
Ama en iyisini yapm.issin
tamam canım yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testını yaptırcam ınşallah sonucum guzel olur amınnyapma sakın kan testini bekle tüp bebek yaptırdığında adet günün değişiyo adet gününe takılma
benmiHiç etmezsin canimmmmmmmmm mm
Bana sürekli. Piskolojik baskı yapan kim
inş canımtamam canım yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testını yaptırcam ınşallah sonucum guzel olur amınn
Tamam şimdi anlaştık söz demi demitamam canım yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testını yaptırcam ınşallah sonucum guzel olur amınn
Insallah canimm pozitif çıkartamam canım yapmıcam test gunu merkeze gıdıp kan testını yaptırcam ınşallah sonucum guzel olur amınn
Olsun harbi canım hepsinde begenirizAyni msji kaç defa gondermisimnetim koptu gondermiyo sandim ard arda basinca gelmis kaç defa. Kusura bakmayin kizlar
yaaw ne didimBak nası üste cikiy
Olsun harbi canım hepsinde begeniriz
Nu kusuru
Durmadan gonder aynisindan istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?