Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyikide bizlesin habbitemm sendende allah razi olsun kücük hancekcikler versin böyle yesil gözlü

edamm vala alinmayiz bir birbirimizi iyi taniyoz hic biseyi kötü anlamda kulanmayizz..

surda kardes gibiyizz kardesimize anlatmadigimizi birbirimize anlatiyozz...

aynen bıtanemm farkındayımm bılıyorummda sımdı moralı bozuktuya ondan alınır dıye dusundum cok ınce fıkırlıyımdır bennn

yawww şimdi aklıma gelmedi değilll öyle dıyecektımmm ya yanlıs anlarsınnn dıye demedmmmm ondan zeytın gozlum dedm kıbarcasııı tamammm alınmasan esek gözlıummm dıyımmmm

Babam alıştırdı sağolsun ilk söylediğinde sabahlara kadar ağlamıştım adamcağız anlatacağım diye helak olmuştu,yok bebeğim artık alınmam sizlere hele hiç alınmam bana istediğin gibi hitap edebilirsin eşşek gözlüm hançekim habibtemmm istediğini diyebilirsin edaaammm

Kim ağlıyor bakiyimnnnnn herkese rahat olsun en kısa zamanda bebislerinizi olur canlarım benim kıyamam gözyaşınıza Allah gonlunuzdekini versin habibtelerim

habbitem hepimiz bi an duygulandik agladik valla aama su an gecti

amin habbitemmm

aynen bıtanemm farkındayımm bılıyorummda sımdı moralı bozuktuya ondan alınır dıye dusundum cok ınce fıkırlıyımdır bennn

Sen süpersin diye boşunamı diyorum ben bitanemmm benim burdaki kızlara alınmam ben rahat ol kardeş gibi hatta daha ötesi oluyoruz burada onların bilmediklerinizi biz biliyoruz bitanemmmmmm

tammmm bıtanemmmmm anlastıkkkkkkkkk

Sen süpersin diye boşunamı diyorum ben bitanemmm benim burdaki kızlara alınmam ben rahat ol kardeş gibi hatta daha ötesi oluyoruz burada onların bilmediklerinizi biz biliyoruz bitanemmmmmm

dogru dıyosun hancekımmm olsun ben yınede ıın alımde oyle dıyımmm bazı kızceler vardır hemncecıkk alınırlaar kalplerı kırılmasınn boyle daha ıyı ama sana artıkkınn essek gozlum dıyecemmmm

iyikide bizlesin habbitemm sendende allah razi olsun kücük hancekcikler versin böyle yesil gözlü

Ooooooowww babası delirir o zaman varya:)))

Habibtem bu ikinci çizginin olduğu yer belli olurmu ben diğer testlerde göremediydim hiç bizim kullandığımız kaset testler böyle değildi bide biz serum kullanırdık bide aradan 8 sene geçince acaba bu ikinci çizginin olduğu yer belli oluyormuydu bilemedim

nasi yani ikinci cizginin yeri bellimi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…