Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aminnnn canımmmm Yanımda olduğunuz ve destek olduğunuz için ikinizede çok ama çok teşekkür ederim bitanemmm Allah razı olsun ikinizdende

Aminnnn canımmmm Yanımda olduğunuz ve destek olduğunuz için ikinizede çok ama çok teşekkür ederim bitanemmm Allah razı olsun ikinizdende

ne demek bıtanemmm lafı bıleee olmazzz bız burdaa bırbırımız ıcın varızzz uzulmek yok destek olalaımmm bırbırımızeee bunaltma kendını senı sevıyoruzz bızzz canımmm

habbitem yeter agladigimiizzzz moralini yüksek tutmaliyizki bu hassass hormonlar iyice etkilenmesinn.

ben seni biliyorumm sen cok güclü bi kizssinnnn gelecek ayin calismalari yine basliycakk yine umutlarimiz artacakk

yine cok sey paylasacazz yaw hem bi dur alla allaya gec döllnme olduysa daaha ortada regl yok bisey yokkk

Hayırlısı tabiki habibtemmcannımmm benimmmmm,edammmda sende iyiki buradaydınız canlarım Allah razı olsunn sizlerden sakinleştim teşekkürederim,hayırlısı bakalım yarın regl olmazsam yine bu saatlerde tutarım idrarımı yapmma 4 saat tekrarlarız testi artık

Sizde ağlamayın yaaaaaa ben ozaman dahada üzülğyorum lütfeen,,,

İnşallah bitanemmmmm

tamam bıtanemm aglamıyoruzz yeterınce bosaldı ıcımız zatııı sende aglama bır sonrakı ay varrr hemde dha bıseycıkde bellı deılkı kırmızılar yok ortada hersey ıcın dha erkennn

ne demekkkk bebek yuzlummmmmm bız herzaman senın yanındayızzz sen hep gull yeeterkiiiiii senı cok sevıyoruzzzzz zeytınn gozlummmmmmmm

tamam bıtanemm aglamıyoruzz yeterınce bosaldı ıcımız zatııı sende aglama bır sonrakı ay varrr hemde dha bıseycıkde bellı deılkı kırmızılar yok ortada hersey ıcın dha erkennn

Bende sakinleştim edaammm sağolun senden ve habibtemden Allah razı olsun,evet yarını bekleyeceğim regl olmazsam eğer bu saatlerde tekrar yaparız testi

yaw iyiki sen burdasin bizimlesinn seni su topikte sevmeyen bi kizce olamaz ben bunu biliyorum yarin bu sayfalari okuyunca biliyorumki bi cok kizce üzülecekkkk paylasacak bu animizisen hic bozma moralini istersen hic testi neyi düsünme insalah gelmezse batin bi kac gün sonrada yapabilirsinnnn

Bende sizi seviyorum hayatımmmm,ayrıca zeytin değil eşşek:)))

yawww şimdi aklıma gelmedi değilll öyle dıyecektımmm ya yanlıs anlarsınnn dıye demedmmmm ondan zeytın gozlum dedm kıbarcasııı tamammm alınmasan esek gözlıummm dıyımmmm

Bende sakinleştim edaammm sağolun senden ve habibtemden Allah razı olsun,evet yarını bekleyeceğim regl olmazsam eğer bu saatlerde tekrar yaparız testi

güzel gözlerini islatma yeter tamammiiinsallah öyle güzel gözlü kuzucugun resmini burda seve seve bitirecez.rabbim yeterk idermensiz dert vermesin.bak habbitem ben nasi halen derdime derman ariyorum aglamiyorum bile artik sadece cözüm yolu ariyorum biliyorumki aglayinca elime bisey gecmiycekk..du bakalimm napalim bi ay daaha negatifi gördüysekkbundan sonra cift cizgi görmüycez anlamina gelmezki

Ben çok mutluyum bu topikte olduğum ve sizleri tanıdığım için her şekilde yanımda oldunuz bu topiği açtığımda sanki sıkıntılarım bir çantanın içinde ve ben buraya geldiğimde o çantayı bir kenara bırakıyorum sizinle konuşurken dertleşirken hiçbirisi aklıma gelmiyor inan...Ben hepinizi ayrı ayrı o kadar çok seviyorumki anlatamam hepinizden teker teker Allah razı olsun iyiki yanımdasınız canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kim ağlıyor bakiyimnnnnn herkese rahat olsun en kısa zamanda bebislerinizi olur canlarım benim kıyamam gözyaşınıza Allah gonlunuzdekini versin habibtelerim

yawww şimdi aklıma gelmedi değilll öyle dıyecektımmm ya yanlıs anlarsınnn dıye demedmmmm ondan zeytın gozlum dedm kıbarcasııı tamammm alınmasan esek gözlıummm dıyımmmm

edamm vala alinmayiz bir birbirimizi iyi taniyoz hic biseyi kötü anlamda kulanmayizz..

surda kardes gibiyizz kardesimize anlatmadigimizi birbirimize anlatiyozz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…