- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.481
hancegımmm canımmm tamm sakın olalımm allahımmm en kısa zamanda verıektırrr uzme kendını hep pozıtıf dusun bıtanemmmm allahaa dualrını hıc eksık etme herzaman dua et rabbım hayırlı bır zamanı beklıyor sanırımozaman verıcekk emınım bunaaa rabbımm uzmez bunaltmaz bızlerıııı sen temız kalplısın bıtanemmm
cünkü edam surda sabaha 7 saat ne kaldi yeniden yapilmasi sacma olurr..bari yine 1 veya 2 gün gecmelii
Aminnnn canımmmm Yanımda olduğunuz ve destek olduğunuz için ikinizede çok ama çok teşekkür ederim bitanemmm Allah razı olsun ikinizdende
biz agliyoz habbitem sen aglama nolurrrr
rabbim hepimizi ettigimiz dualari görüyo duyuyo sevinecez inslalahhh
hancegımmm canımmm tamm sakın olalımm allahımmm en kısa zamanda verıektırrr uzme kendını hep pozıtıf dusun bıtanemmmm allahaa dualrını hıc eksık etme herzaman dua et rabbım hayırlı bır zamanı beklıyor sanırımozaman verıcekk emınım bunaaa rabbımm uzmez bunaltmaz bızlerıııı sen temız kalplısın bıtanemmm
Sizde ağlamayın yaaaaaa ben ozaman dahada üzülğyorum lütfeen,,,
İnşallah bitanemmmmm
Ben geldim nasılsiniz habibteler
habbitem yeter agladigimiizzzz moralini yüksek tutmaliyizki bu hassass hormonlar iyice etkilenmesinn.
ben seni biliyorumm sen cok güclü bi kizssinnnn gelecek ayin calismalari yine basliycakk yine umutlarimiz artacakk
yine cok sey paylasacazz yaw hem bi dur alla allaya gec döllnme olduysa daaha ortada regl yok bisey yokkk
Sizde ağlamayın yaaaaaa ben ozaman dahada üzülğyorum lütfeen,,,
İnşallah bitanemmmmm
Hayırlısı tabiki habibtemmcannımmm benimmmmm,edammmda sende iyiki buradaydınız canlarım Allah razı olsunn sizlerden sakinleştim teşekkürederim,hayırlısı bakalım yarın regl olmazsam yine bu saatlerde tutarım idrarımı yapmma 4 saat tekrarlarız testi artık
tamam bıtanemm aglamıyoruzz yeterınce bosaldı ıcımız zatııı sende aglama bır sonrakı ay varrr hemde dha bıseycıkde bellı deılkı kırmızılar yok ortada hersey ıcın dha erkennn
Hayırlısı tabiki habibtemmcannımmm benimmmmm,edammmda sende iyiki buradaydınız canlarım Allah razı olsunn sizlerden sakinleştim teşekkürederim,hayırlısı bakalım yarın regl olmazsam yine bu saatlerde tutarım idrarımı yapmma 4 saat tekrarlarız testi artık
Bende sakinleştim edaammm sağolun senden ve habibtemden Allah razı olsun,evet yarını bekleyeceğim regl olmazsam eğer bu saatlerde tekrar yaparız testi
ne demekkkk bebek yuzlummmmmm bız herzaman senın yanındayızzz sen hep gull yeeterkiiiiii senı cok sevıyoruzzzzz zeytınn gozlummmmmmmm
Bende sizi seviyorum hayatımmmm,ayrıca zeytin değil eşşek:)))
Bende sakinleştim edaammm sağolun senden ve habibtemden Allah razı olsun,evet yarını bekleyeceğim regl olmazsam eğer bu saatlerde tekrar yaparız testi
yaw iyiki sen burdasin bizimlesinn seni su topikte sevmeyen bi kizce olamaz ben bunu biliyorum yarin bu sayfalari okuyunca biliyorumki bi cok kizce üzülecekkkk paylasacak bu animizisen hic bozma moralini istersen hic testi neyi düsünme insalah gelmezse batin bi kac gün sonrada yapabilirsinnnn
yawww şimdi aklıma gelmedi değilll öyle dıyecektımmm ya yanlıs anlarsınnn dıye demedmmmmondan zeytın gozlum dedm kıbarcasııı tamammm alınmasan esek gözlıummm dıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?