- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.061
Bazen öyle karışıklık oluyO yaa. Bende de oluyoGeldi mesajın harbim
Habibtem görmedi hızlı yazıyoz ya
Mesala bende senin mesajı alıntı gördüm ilk geldigin mesaci gormemistim
Vaayyy çok güzelmişHarbim Habibte arapça sevdiğim sevgilim demek. .kendiside arabistanda olduğu için dilimiz alıştı hep öyle hitap ediyoz birbirimize
yaa benn. Kıskandım şimdiiSende habibtemizsin
Teşekkür ederimmm kuzummmSende habibtemizsin
Var yasakim yaa,sabah igne vuruldum ona rağmen kesilmedi. Adet sancısı gibi sancim varAgrim ne varmı harbim
Iysin demi biraz daha
Ole deme üzülürüm zeynepimyaa benn. Kıskandım şimdii
Yasakim rosemden haber yok mu? Merak ediyorum,ne yaptı,nasil diyeOle deme üzülürüm zeynepim
Cekiniyorum aslında istersen sanada derim hani belki ole dememi istemezseniz ne bilim
Istersen sanada Habibte zeynepim derim
Geçecek ins.Var yasakim yaa,sabah igne vuruldum ona rağmen kesilmedi. Adet sancısı gibi sancim vardüne göre iyiyim şükür. Yattım bütün gün,hiç kalkmadim. Dinlenmek iyi geldi ama çok sıkıldım yaa
yok cnm. Çekinme senin samimiyetini,sıcaklığını farkedebiliyorum. Espri yapıom zaten bn sana kırılır mıyımm..Ole deme üzülürüm zeynepim
Cekiniyorum aslında istersen sanada derim hani belki ole dememi istemezseniz ne bilim
Istersen sanada Habibte zeynepim derim
Harbim özelden kimseyle irtibatı yok .hiç Birimiz haberde alamiyoruz. .calissada ne bilim bari ara sıra Bi haber verilse iyi olur amaYasakim rosemden haber yok mu? Merak ediyorum,ne yaptı,nasil diye
Insallah canim. Kat kat giydim terledim bileGeçecek ins.
Ağrı olur kolay değil.
Dinlen biraz daha çalışıyodun ondan sıkıldın. .
Özellikle usutme sıcak olsun ayakların ne
Saol zeynebim sizde valla benim için oylesinizyok cnm. Çekinme senin samimiyetini,sıcaklığını farkedebiliyorum. Espri yapıom zaten bn sana kırılır mıyımm..
Hadi yaa,belki sende tel nosu vardir diyodum da. Aynen arada gelip yazsa durumunu Iyı olur. Merak ediyo insanHarbim özelden kimseyle irtibatı yok .hiç Birimiz haberde alamiyoruz. .calissada ne bilim bari ara sıra Bi haber verilse iyi olur ama
Isi biraz düşünce sen sindi daha önemlisin.Insallah canim. Kat kat giydim terledim bileevet işlerde yoğun gitmem lazım gidemiyorum ona da canm sıkılıyor
YaaaHarbinim begenip cikcam gzum:cru:
Yok harbim. Olsa söylerimHadi yaa,belki sende tel nosu vardir diyodum da. Aynen arada gelip yazsa durumunu Iyı olur. Merak ediyo insan
aynen oyle canm.. Yaa tatlım biliosun bn soğan kuru uyguluyorum 5 gundr. Bugun sağ yumurtalığım çok ağırıyo. Yumurtam çatlıyo olabilir mi ne dersinnSaol zeynebim sizde valla benim için oylesiniz
Sanki yıllarca taniyorum
Insan ısındigina ısınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?