- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.521
walllllahhh yaaaaaa aneemmm cabukkk cekkkesekk gozlummmm yaa yeterkııı sevınc gzyası olsunn bakk yıne aglarımmmmmmmmm
yaw habbitem sen ne diyonyaw bi resim ceksene öldürecenmi bizi hadi cabuk bekliyomm
Anlaşılmıyoki öyle çektim görünmüyo sadece yeri belli hani çizginin olduğu yer belli oluyo ama kırmızı değil
Anlaşılmıyoki öyle çektim görünmüyo sadece yeri belli hani çizginin olduğu yer belli oluyo ama kırmızı değil
yaw sen görüyomusun onu söyle normalde belli olmazz ki yaw nolur bi cekmeye calis biseyler yappppppppppppppppppppppppppp
edamm nörün kiz ben kafayi yedim galibaaaaaaaaaaaa
haydaaaa hancekımm sennn cekk guzum yaaa bakalım olsunnn
Şimdi sehbanın üzerinde duruyorya düz o zaman ben bakınca ikinci çizginin olduğu yer göçük ama kırmızı değil resmini çekiyorum orası belli olmuyo,elime aldım çektim evirdim çevirdim olmuyo anlaşılmıyo
yaw sabah okuyanlar önce üzülecek bu sayfalara gelince kafalari karisacakkk ilhananzim ben anlamadim nolmus diyecekk ah ilhananzim bide biz anlasakkkkkk
HaDiiiiiiiiiii kizlarrrrrrr iyi haber geliyor insallahhhhh uğurlu geldim insallahhhhhghgg
yaw sabah okuyanlar önce üzülecek bu sayfalara gelince kafalari karisacakkk ilhananzim ben anlamadim nolmus diyecekk ah ilhananzim bide biz anlasakkkkkk
Ayyy ben delirdim deliriyorum napiiim şimdik ben bilemedim yaaaaa iki çizgi belli ama brş kırmızı biri beyaz TÜRKİYE TÜRKİYEE diye bağırıyoo
Ayyy ben delirdim deliriyorum napiiim şimdik ben bilemedim yaaaaa iki çizgi belli ama brş kırmızı biri beyaz TÜRKİYE TÜRKİYEE diye bağırıyoo
walllaahaaaa daa doruuuuu dıyonnnn yaww dıcek burda aglıyorlarr burdaaa anqaranın bagları oynuyorlar dıcekk oda delii olacak bızım gıbı walla bız bısey anlamadıkk kiiii sen anlasaannnnn
Eki Görüntüle 649223 görünüyormuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?