- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.901
Habibtemmmm ne soruktunhabibtembişey anladıysam arap olum habibtem sana bazı sorular sormuştum cevap bekliyom
Helllooo my name.is habibte
HalloHelllooo my name.is habibte
banada atmıcakvicdansız
Thamks beybisi kisss meeee
arap bacılarınınHabibtemmmm ne soruktun
E davet ettiniz bende koltugumu kaptım geldim ne var yanigoltuğuna gülmedimbirden gelip başköşeye kasılmana güldüm
Üniversiteye mı hasirlaniyosun melekim
eyiyim arbimmektep medrese ev üçgeninde gidip geliyom
bişey yok tabi deE davet ettiniz bende koltugumu kaptım geldim ne var yani
AbbooowwwwArap karilarin hayati adli yazi :
Bu arap karilariiiiii susune duskunler evet ama baxilari alisveris en sevdikleri.sey cunku baska sosyallikleri yokazcik kahpelerdir bu avratlar erkeklere sulanrlar hele de turk oluncaaa herifleri.4 es aldiklari icin herkesi eve cagiri verir verecegunu namissizlar
yok arbimÜniversiteye mı hasirlaniyosun melekim
Hayır kovmadimmmbişey yok tabi dedağdan gelip bağdakileri kovdun bi anda
Allah zihin açıklığı versin canimyok arbimne üniversitesi tıbbi sekreter olucamda gursa gidiyom
abooowArap karilarin hayati adli yazi :
Bu arap karilariiiiii susune duskunler evet ama baxilari alisveris en sevdikleri.sey cunku baska sosyallikleri yokazcik kahpelerdir bu avratlar erkeklere sulanrlar hele de turk oluncaaa herifleri.4 es aldiklari icin herkesi eve cagiri verir verecegunu namissizlar
Arap kadınlarından kesitlerTurk kadinlarini merak ederlerrr turkleri ornek.alirlar hayranlikla bakarlar burda birkac yere gittimmm surekki.cagirirlar beni yemek kulturu o kdar gelismmrmisss oyle yemekler yapiyorummm ki kendilerineee agizlari acik kaliyot hava atarlar turk arkadasimiz.var diyeee cok zenginletdir..eslerine baglidirlar bizim gibi cazgir degilllerdir namissizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?