- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.921
Heriflerinde 4 tane varrrr sira ona gelene kadarr yapar yapacaginu orupilerrrrabooowne diyon
süslü olduklarını biliyomtek işleri süs yapmak o zaman
erkeklere sulandığını görse erifleri kötü olmazmı
dillerini öğrendin miTurk kadinlarini merak ederlerrr turkleri ornek.alirlar hayranlikla bakarlar burda birkac yere gittimmm surekki.cagirirlar beni yemek kulturu o kdar gelismmrmisss oyle yemekler yapiyorummm ki kendilerineee agizlari acik kaliyot hava atarlar turk arkadasimiz.var diyeee cok zenginletdir..eslerine baglidirlar bizim gibi cazgir degilllerdir namissizlar
onlarda doğuramayanHeriflerinde 4 tane varrrr sira ona gelene kadarr yapar yapacaginu orupilerrrr
Habibtemmmm arada konusyorummm yarim yamalak bendede az biraz arapca vardi zatebbbdillerini öğrendin mi
keşke benim erifimdearabistanda çalışsa neka gözel olurdu
baş kapamak mecburi dimi
Habibtemmmm benim sadece gozlerim acik.bazilari.tumden simsyah olur elleri ayaklari bile.siyahonlarda doğuramayangadın yoktur o zaman
Heosinij evi kocaman arika evleri var...son model araba telefonlar..cagdas olanlari.var ve yobaz olanlari da var misafirperverler erkek kadin ayni odada oturamaz her iki taraftan giris vardir kadin ve erkek icin ayri ayri..surekli kahve hurma sunarlar..
Iki karresss mesela yengelerini bilmezler...evlililleri de gorusmey degil...anne goruru gwlini begenirse ogluna.alir ...oglunun sansina n. cikarsaaa supriz yumurrta gibi begenmezse ikinci ucuncu vs alir yanu
siyah çarşafmı giyiliyo yaniHabibtemmmm benim sadece gozlerim acik.bazilari.tumden simsyah olur elleri ayaklari bile.siyah
Doguramayan kadina aldikca alirlar ustuneeee ama kadinin yeri yok burdaaa saygi var aadece
Çok korkuncccHabibtemmmmm burdaaaa idam var gozlerin onunde adamin kellesi gider
Cumle alem izler herkes ona gorree davranir
Burdayiz guzum gitmeErkescikler gitmiaa bende giderim hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?