Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allahimmmm melekimeeee arbimeeeeee zeynebe de nasup ederrrrrrrrr suphaneke dinimiz aminnnn..insalllah insalllah allah sieri de en kisa zamanda ana yapar...seviyorum len sizi

Kkzlar kafata takmayinnnn taktikca olmaz yeminleee ben ersimle bosanma.davasina.gidexek.kadar kavga eetttikkk bitti dedimmm o ay hamile kaldimmmm cunku kafamda bitirmistimmm o kahrolasicaaaa kaynim yuzunden kupek herif

Zeynebummmmmmm.ne oldu kuzum.yaaaaa bu kdr kafana takmaaa kendini yiprtma olmaz.mi yemeden icmeden
bi gunumuz kavgasız geçmio da zaten dun yine eşimin ailesi yuzunden birbirimize çok fena girdik. Bana o kadar kırıcı sozler soylediki. Artk onnu tanıyamıyorum. 4 yıl boyunca delilerrr gibi sevdiğim severek evlendiğim adam bir yılda nasıl bu hale geldi anlamıyorum.. 2 gecedir onun yatağına gitmiyorum. İçimden gelmio. Bilmiyorum sobumuz ne olck

Habibtemmmmm bende bircok kadinda bu durumu yasadikk sabret zaamanla sana deger veecek ben neler yasadim.neler..yine de ayri yatmadik canimmm yatardim sirtimi doner yuzune bakmazdimmm canimmm..sen yinede yaninda uyu hakkini sonuna kadar savun..su aileler var yaaaa hepsimi ayni insan oglunun mutluluu icin susar be susar...aende ustune cok gitmeee birak saysin sayacagini zamani gelince hakli oldugun zaman yuzune tek tek vuracaksij benim gubu dub bizde kavgaya basloyorduk sustu..susturdumm gecmisi her seferunde yzyune vuruykrumm konusamiyor..o zamanlar ben hic konusmadimm..zamanun bekledim sadece

Bebeguj gelincee hersey sina erecekk senin degerin kat kat artacak...ama bazen ojuzlugu de tutacak..evliligin ilk.seneleri oyle be guzelimmm ne yapalimm.baba evi gibu okur mu olmaz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…