- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.941
Bulutefeeeeeee habibyeee allah kucagina da almayi.nasip etsinnnn simdi halay xamani hobaaaaa..Kızlar canlar kan degerım 110.52 çıktı allahıma sukur ınşllah kucagıma almak nasıp olur bu sefer ınşallah aminn ecmainn
aminn cnmm sağol. Rabbim duy sesimiziAllahimmmm melekimeeee arbimeeeeee zeynebe de nasup ederrrrrrrrr suphaneke dinimiz aminnnn..insalllah insalllah allah sieri de en kisa zamanda ana yapar...seviyorum len sizi
Habibtemmm tabisi mecburrr sehirden aehire degisir xanomommm bazi yerlerde yuzun acik olabilirrr ama.baxi sehirlerdree heryer kapali olacakkk kanun busiyah çarşafmı giyiliyo yanimecbur mu
Ah canimm gözün aydinnKızlar canlar kan degerım 110.52 çıktı allahıma sukur ınşllah kucagıma almak nasıp olur bu sefer ınşallah aminn ecmainn
hoşbuldum tatlımm. Ama keyfim hiç yerinde değil. Yine moralim sıfır. İki gundr ne konuşuyorum ne yiyorum ne içiyorum. Çok kotuyum. Baş ağrısından uyuyamıyorum bileZeynebimmmn insallah olacakkkk habibtrmmmmm
Zeynebummmmmmm.ne oldu kuzum.yaaaaa bu kdr kafana takmaaa kendini yiprtma olmaz.mi yemeden icmedenhoşbuldum tatlımm. Ama keyfim hiç yerinde değil. Yine moralim sıfır. İki gundr ne konuşuyorum ne yiyorum ne içiyorum. Çok kotuyum. Baş ağrısından uyuyamıyorum bile
Dur bagliyimmm kopmasinYa benim internetim kopup duruyo
bi gunumuz kavgasız geçmio da zaten dun yine eşimin ailesi yuzunden birbirimize çok fena girdik. Bana o kadar kırıcı sozler soylediki. Artk onnu tanıyamıyorum. 4 yıl boyunca delilerrr gibi sevdiğim severek evlendiğim adam bir yılda nasıl bu hale geldi anlamıyorum.. 2 gecedir onun yatağına gitmiyorum. İçimden gelmio. Bilmiyorum sobumuz ne olckZeynebummmmmmm.ne oldu kuzum.yaaaaa bu kdr kafana takmaaa kendini yiprtma olmaz.mi yemeden icmeden
Habibtemmmmm bende bircok kadinda bu durumu yasadikk sabret zaamanla sana deger veecek ben neler yasadim.neler..yine de ayri yatmadik canimmm yatardim sirtimi doner yuzune bakmazdimmm canimmm..sen yinede yaninda uyu hakkini sonuna kadar savun..su aileler var yaaaa hepsimi ayni insan oglunun mutluluu icin susar be susar...aende ustune cok gitmeee birak saysin sayacagini zamani gelince hakli oldugun zaman yuzune tek tek vuracaksij benim gubu dub bizde kavgaya basloyorduk sustu..susturdumm gecmisi her seferunde yzyune vuruykrumm konusamiyor..o zamanlar ben hic konusmadimm..zamanun bekledim sadecebi gunumuz kavgasız geçmio da zaten dun yine eşimin ailesi yuzunden birbirimize çok fena girdik. Bana o kadar kırıcı sozler soylediki. Artk onnu tanıyamıyorum. 4 yıl boyunca delilerrr gibi sevdiğim severek evlendiğim adam bir yılda nasıl bu hale geldi anlamıyorum.. 2 gecedir onun yatağına gitmiyorum. İçimden gelmio. Bilmiyorum sobumuz ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?