- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.961
ya bananeler dedi inanamazsın. Bn kendimi savununca kes sesini bnm hayatımdaki en değerli varlık onlar dedi bana. Ya ailesi de aile olsa valla içim acımsz. Ustume yurudu ve elini kaldrdı bana. İnanamadm. Bu bnm kocam olamaz. Vurmadı ama vurmaktan beter etti. Ailm duysa bi dakka bile bırakmaz ki bni burda.Habibtemmmmm bende bircok kadinda bu durumu yasadikk sabret zaamanla sana deger veecek ben neler yasadim.neler..yine de ayri yatmadik canimmm yatardim sirtimi doner yuzune bakmazdimmm canimmm..sen yinede yaninda uyu hakkini sonuna kadar savun..su aileler var yaaaa hepsimi ayni insan oglunun mutluluu icin susar be susar...aende ustune cok gitmeee birak saysin sayacagini zamani gelince hakli oldugun zaman yuzune tek tek vuracaksij benim gubu dub bizde kavgaya basloyorduk sustu..susturdumm gecmisi her seferunde yzyune vuruykrumm konusamiyor..o zamanlar ben hic konusmadimm..zamanun bekledim sadece
Aminnnn bıtanem ınşallah busefer kucagıma almak buyutmek nasıp eylesin aminn ecmainnnAh canimm gözün aydinnRabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder inşallah
bu gidişle bebek zor. Kavgasız gunmuz yokki bebek yapalım. Çok bıktım .Bebeguj gelincee hersey sina erecekk senin degerin kat kat artacak...ama bazen ojuzlugu de tutacak..evliligin ilk.seneleri oyle be guzelimmm ne yapalimm.baba evi gibu okur mu olmaz iste
Allah razı olsun canımmm aminnnn cok sagolBulutefeeeeeee habibyeee allah kucagina da almayi.nasip etsinnnn simdi halay xamani hobaaaaa..
umarım oyle olur. Yoksa bn pes edecm...Arbimmmm insaalllajjjjj habintrmmmmm
Zeynebimmmmm olur bir kac gune iyi olursunU dis etkenlet olunca bu okuzlet affaliyot ama yola gelecdkler zManla hayatim7
ya bi erkek bu kadar mı ana kuzusu olur bu kadar mı evlendikten sonra değişir.. Soylediği palavralara yalanlara nasl inandım. Nasl duşunemedim herşeyin bni kandrmak için soylendiğine. Bn aptallığıma yanıyorumHabibtemmmmm elini kaldiramasi cok yanlisss nasil bir adam oluvermissss nasil doldurmuslar saaaa artikkkk sulalsi bozuk herifler
En degerli varliklari olabilir ama seninle kiyaslanamaz bile sen namusu esi herseyi sen olmaslisin..sen yine de ustune cok gitme ailesi konusund...ilerde anlayacak okuzun onde gideni
Hayirrrrr pes etmeeee kocani onlara mi birakcaksinnnn alttan al surekli kotu konusma.onlar gakkinda ailesini gorecek en kisa zamanda nasil olduklarini sabret guzelimmmmmmmmm sabir eyle..umarım oyle olur. Yoksa bn pes edecm...
allh yardım etsin. Çok zor gunler geçiriyorum.Hayirrrrr pes etmeeee kocani onlara mi birakcaksinnnn alttan al surekli kotu konusma.onlar gakkinda ailesini gorecek en kisa zamanda nasil olduklarini sabret guzelimmmmmmmmm sabir eyle..
Bağla kuzumDur bagliyimmm kopmasin
Amin canim cumlemize yardım etsin Rabbim. Sıkma canınıallh yardım etsin. Çok zor gunler geçiriyorum.
Offf sıkıldım habibtem yaaa tabletim sornlu. Yere düşürdüm wireless bozuldu galiba. Nete baglanmiyo bi turluArbimmnn nere uctun yine
şu tabletlerde çok can sıkıcu. Çok çabuk bozuluyolarOfff sıkıldım habibtem yaaa tabletim sornlu. Yere düşürdüm wireless bozuldu galiba. Nete baglanmiyo bi turlu
Ay sormacanim yaaaşu tabletlerde çok can sıkıcu. Çok çabuk bozuluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?