Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya bananeler dedi inanamazsın. Bn kendimi savununca kes sesini bnm hayatımdaki en değerli varlık onlar dedi bana. Ya ailesi de aile olsa valla içim acımsz. Ustume yurudu ve elini kaldrdı bana. İnanamadm. Bu bnm kocam olamaz. Vurmadı ama vurmaktan beter etti. Ailm duysa bi dakka bile bırakmaz ki bni burda.

Burdaki hayati dahu cekmeye geldimmmmmmm...ozgurlugum yok.istedigim.g8bi cikamiyor7mmm..kaynamamlrdada cikamuyorummm burda esimi cekerim.onlari cekmem..eskisi gibi degilimmm yuzlerine vuruyorum lafi erkek olan konussub...eski gunler depresti simdi hepsine sovecegimmmmm icimden

Habibtemmmmm elini kaldiramasi cok yanlisss nasil bir adam oluvermissss nasil doldurmuslar saaaa artikkkk sulalsi bozuk herifler

En degerli varliklari olabilir ama seninle kiyaslanamaz bile sen namusu esi herseyi sen olmaslisin..sen yine de ustune cok gitme ailesi konusund...ilerde anlayacak okuzun onde gideni

ya bi erkek bu kadar mı ana kuzusu olur bu kadar mı evlendikten sonra değişir.. Soylediği palavralara yalanlara nasl inandım. Nasl duşunemedim herşeyin bni kandrmak için soylendiğine. Bn aptallığıma yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…