- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.561
Eki Görüntüle 649225 İyice zoom yaptım
inşallllhhhh hayalcıgımmm ınsallah bıtanemmmm yaaaaa agzını yedıgummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizil bomca güzel saccikli sac rengini sevdigimmolacak insalahhhhhhhhhh
Akşam 9 10 gibi girerim son idrara sonra 12 ye kadar tutarım olurmu ,eee şimdi buna göre varmı yani ,,,valla ben görüyom..
habbitemmm simdik sakin olup yarin geceyi sabirla bekliyelimm
yine testi tekrar edecez idrarini en az 3 sat ne tutacan taammii yine 12 gibi yapacaz testii
bak heemen sabah ne yap derlerse yapma hormon salgisi iyice bi artsin gece yapacaz tamamii isteyen beklesin bizim gibi gece 12.00 yi okadarrrrrr uyumak yok
Yooook habibte habibimmm yapmam sen hiç merakk etme.Ama nasıl sabredeceğiz o var:)))))
Akşam 9 10 gibi girerim son idrara sonra 12 ye kadar tutarım olurmu ,eee şimdi buna göre varmı yani ,,,
sabreden derviş muradına ermişşş habıbtemmmm bekleee ve görrrrrrrr güzel seyler olucakkkkkkk
yaw bana kalirsa var bos yere bu cizgi cikmaz ama bak kimseye söyleeme heemenyarin geceyi sabirsizlikla bekliycem sen agir ic ne yapma ayaklarini sicak tut yaw kahve ne icme su ic bolca
Yooook habibte habibimmm yapmam sen hiç merakk etme.Ama nasıl sabredeceğiz o var:)))))
yaw bana kalirsa var bos yere bu cizgi cikmaz ama bak kimseye söyleeme heemenyarin geceyi sabirsizlikla bekliycem sen agir ic ne yapma ayaklarini sicak tut yaw kahve ne icme su ic bolca
Eeeeee çişim geldiya benimmm
Eeeeee çişim geldiya benimmm
Yooook içermiyimmm su içerim bide porkatal suyu
eee git yappp essekkk gozluuummm benımm yaaa heycandan gelıyorrrdurrr yada bebıs varya ondannn
Heyecandan oldu bence yaaaa abboooooww bu testi bidaha yapsaydım olurmuydukine:)))
Geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?