Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bak heemen sabah ne yap derlerse yapma hormon salgisi iyice bi artsin gece yapacaz tamamii isteyen beklesin bizim gibi gece 12.00 yi okadarrrrrr uyumak yok

valla ben görüyom..

habbitemmm simdik sakin olup yarin geceyi sabirla bekliyelimm

yine testi tekrar edecez idrarini en az 3 sat ne tutacan taammii yine 12 gibi yapacaz testii
Akşam 9 10 gibi girerim son idrara sonra 12 ye kadar tutarım olurmu ,eee şimdi buna göre varmı yani ,,,

bak heemen sabah ne yap derlerse yapma hormon salgisi iyice bi artsin gece yapacaz tamamii isteyen beklesin bizim gibi gece 12.00 yi okadarrrrrr uyumak yok

Yooook habibte habibimmm yapmam sen hiç merakk etme.Ama nasıl sabredeceğiz o var:)))))

Akşam 9 10 gibi girerim son idrara sonra 12 ye kadar tutarım olurmu ,eee şimdi buna göre varmı yani ,,,

yaw bana kalirsa var bos yere bu cizgi cikmaz ama bak kimseye söyleeme heemenyarin geceyi sabirsizlikla bekliycem sen agir is ne yapma ayaklarini sicak tut yaw kahve ne icme su ic bolca

Son düzenleme:
yaw bana kalirsa var bos yere bu cizgi cikmaz ama bak kimseye söyleeme heemenyarin geceyi sabirsizlikla bekliycem sen agir ic ne yapma ayaklarini sicak tut yaw kahve ne icme su ic bolca

aynen ayaklar cok onemlı sıcak tut balımmm usutmeee battanıyenın altında yatt dınlennn

yaw biz rüyadamiydikk ilk defa basima böyle bisey geldi önce iyice bi agladik sonra oynadikkk

ilhanazimin yüz seklini merak ediyom o gecmisi okuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…