Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anamm valla gördümm

kiz essek gözlümm napim simdik seniiii yaw simdik sunlari diycem esine bisey deme yarin gece yine bu satlerde bidaha yapacaz hemen sabah yapma hormon bi artsin kimseciklere bisey deme

Yoooook kimseciklere bşşey demem ama benim elim ayağım titriyoe şimdiiiii ben bende değilim eşşedüüü enlaaaaaa

anaaaaaaaaaammm ben gordumm gordum gordummm wallahhaa gordummmm oda nesi yaww varmı acabaa bıseylerrr yavvvv yok yokk vaa vaaa benceee allahımm yarabbımmmm kullarını sevındırıyonmuuuu

bende gördüm edammmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaw demedikmi biz icimizde bi hisler var diye kalbim nasi hizlanmisti hissetmistim biseyleri o yüzden topige girince idrarini sormustum hancekimee..

bende gördüm edammmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaw demedikmi biz icimizde bi hisler var diye kalbim nasi hizlanmisti hissetmistim biseyleri o yüzden topige girince idrarini sormustum hancekimee..

gördükkkkkkkk yasagımmmmmmmmm gördukkkkkk inşallahhhhh yaa rabbıme dua edıyorummm herzamannnnn ınsalllahh benımde ıcıme dogmustu sureklı sordummm hncekımeeeee

Yoooook kimseciklere bşşey demem ama benim elim ayağım titriyoe şimdiiiii ben bende değilim eşşedüüü enlaaaaaa

off offff allahim sen büyüyksün biraz önce ne diyoduk simdik ne diyozzzz

heyy kizlarr yatmanin zamanimi yaw uyanin evciklerinize baskina gelecemmmm

off offff allahim sen büyüyksün biraz önce ne diyoduk simdik ne diyozzzz

heyy kizlarr yatmanin zamanimi yaw uyanin evciklerinize baskina gelecemmmm

Nooooluyooo bana yaa elin ağağım belim kafamm heryanım titriyo benim ya ne oluyo bana gidiyommu ne oluyo anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa

Ankara'nın bağları da
Büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları

Ankara'nın bağları da
Büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları

Tutmayın kızzzz beniii bende oynayacağımmmmmm
Vallahi gören delirdi zanneder bizi heee
Bu ikincinin çıkalı epey olduydu ben gülersiniz bukadarmı cahilsin dersiniz diye soramadıydım yaaaaa

Tutmayın kızzzz beniii bende oynayacağımmmmmm
Vallahi gören delirdi zanneder bizi heee
Bu ikincinin çıkalı epey olduydu ben gülersiniz bukadarmı cahilsin dersiniz diye soramadıydım yaaaaa

yaw nasi bize demezsinnn neye ugradigimi sasirdim yok olamaz okadar biseyler hissetim yanilamamm demistimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…