- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.541
Eki Görüntüle 649223 görünüyormuuuu
habbitemmm yaw nolur olsun hancekimiz hamileeeee ugurlu habbitemm
anamm valla gördümm
kiz essek gözlümm napim simdik seniiiiyaw simdik sunlari diycem esine bisey deme yarin gece yine bu satlerde bidaha yapacaz hemen sabah yapma hormon bi artsin kimseciklere bisey deme
anamm valla gördümm
kiz essek gözlümm napim simdik seniiiiyaw simdik sunlari diycem esine bisey deme yarin gece yine bu satlerde bidaha yapacaz hemen sabah yapma hormon bi artsin kimseciklere bisey deme
anaaaaaaaaaammm ben gordumm gordumgordummm wallahhaa gordummmm oda nesi yaww varmı acabaa bıseylerrr yavvvv yok yokk vaa vaaa benceee allahımm yarabbımmmm kullarını sevındırıyonmuuuu
bende gördüm edammmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw demedikmi biz icimizde bi hisler var diye kalbim nasi hizlanmisti hissetmistim biseyleri o yüzden topige girince idrarini sormustum hancekimee..
Yoooook kimseciklere bşşey demem ama benim elim ayağım titriyoe şimdiiiii ben bende değilim eşşedüüü enlaaaaaa
Yoooook kimseciklere bşşey demem ama benim elim ayağım titriyoe şimdiiiii ben bende değilim eşşedüüü enlaaaaaa
gördükkkkkkkk yasagımmmmmmmmm gördukkkkkk inşallahhhhh yaa rabbıme dua edıyorummm herzamannnnn ınsalllahh benımde ıcıme dogmustu sureklı sordummm hncekımeeeee
off offff allahim sen büyüyksün biraz önce ne diyoduk simdik ne diyozzzz
heyy kizlarr yatmanin zamanimi yawuyanin evciklerinize baskina gelecemmmm
Hadiiiii ayy heyecandan kalbim duracakkkkk
Ankara'nın bağları da
Büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları
Nooooluyooo bana yaa elin ağağım belim kafamm heryanım titriyo benim ya ne oluyo bana gidiyommu ne oluyo anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa
Tutmayın kızzzz beniii bende oynayacağımmmmmm
Vallahi gören delirdi zanneder bizi heee
Bu ikincinin çıkalı epey olduydu ben gülersiniz bukadarmı cahilsin dersiniz diye soramadıydım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?