- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.581
ben cıkayımm artıkınnn benımm kocısss seslenıyorr bnaaaaa gelmıyonmu hatunn haylaa dıyooo uyuyamıyormuss bensızz yatak buz gıbı dıyooo hhahahhaa malumm kar var burda bıdeee elektırıklı battanıyede ıse yaramıyorrrr artıkınnnnn
sizleriiii cok sevıyorummm opuyorummm kocccaaamannnn habıbtelerımmm
yarınn gorusmekkk dilegıylleee yarın cok guzel gun bızı beklıyorrr hancekımmmm hamıleeee ınsallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
cokk heycanlıyımmmm bu aksammm daa cok guzel geçtii sayenızdeee
yarın aksam 5den sonra olmayablırım esımle yemege cıkıcaz 9 gıbı falan gelırım sanırım belkı daha erken haberınız olsun habıbtelerımmm
gorusmekkk üzereeeee
ben cıkayımm artıkınnn benımm kocısss seslenıyorr bnaaaaa gelmıyonmu hatunn haylaa dıyooo uyuyamıyormuss bensızz yatak buz gıbı dıyooo hhahahhaa malumm kar var burda bıdeee elektırıklı battanıyede ıse yaramıyorrrr artıkınnnnn
sizleriiii cok sevıyorummm opuyorummm kocccaaamannnn habıbtelerımmm
yarınn gorusmekkk dilegıylleee yarın cok guzel gun bızı beklıyorrr hancekımmmm hamıleeee ınsallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
cokk heycanlıyımmmm bu aksammm daa cok guzel geçtii sayenızdeee
yarın aksam 5den sonra olmayablırım esımle yemege cıkıcaz 9 gıbı falan gelırım sanırım belkı daha erken haberınız olsun habıbtelerımmm
gorusmekkk üzereeeee
yaw biz rüyadamiydikkilk defa basima böyle bisey geldi önce iyice bi agladik sonra oynadikkk
ilhanazimin yüz seklini merak ediyom o gecmisi okuyo ya
Yaaa gece burda yanımda ol lütfeeeeennnn..Allah rahatlık versin bitanemmm tatlı rüyalar gör seni seviyırum Allaha emanet ol kuzzuuummmm
hancekim habbitemmm yaw silverimiz napacakkkk pabucu dama atilacak gibii
wallahaaa hayaldeydıkkk bıtanemmmmm bı agladıkk bıı guldukk bende anlamadmm gıttııı halaaaa gözlerım dort acıkk uyuyamam ama kocıs cagırıyorr mecburrrr
& haftada 1 aşılarını olacak oda teyzesi ben ona kıyamam ama o benim ilk göz ağrımmmm...Ben tüm sıkıntılarımı onun sayesinde atlattım amaaa kıyamam onaaaa alışır oda yaaa çok sevgi arsızı zaten onuda sever silver
edam iyi gecelerrr aama bak gece gel sensiz olmazzz
bizde cikariz birazdannnnn yaw
yanında olucammmmm bıttanemmmmm bu guzell anda olmıcammda ne zaman olucammm tabıkıde gelıcem sadece aksam yenmegıne goturcek benı kocısım sonra sızlerleyımm tatlısımm
teşekkurrr edermmm essek gozlum ruyanda bebegını gorr allahım sana gostersınn ınsallah bebegınıııııı
tamammm habıbtemmmmmmmmmm gelıcemmmmm gece sızlerleyımmm bensız olmaz sızzzsızz hıc olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz asla dusnemıyorummm bıtanemmm muahh kopamıyorumm sızlerden uykum yok yaww off
hadi sen git simdik herifin üsümüs
sükür güzel bitti gecemizzzyarin dahada güzel bitecek inslalahhh
İnşallah bitanemmm Allah razı olsunn canımmmm bu saate kadar sizide burada tuttummm
hadi sen git simdik herifin üsümüs
sükür güzel bitti gecemizzzyarin dahada güzel bitecek inslalahhh
inşallah habıbtemmm gorusurzzzzzzz optummmmmmmmmmmmmmmm süperr gecemızzzz bunu yazın tarıheeeeeee
inşallah habıbtemmm gorusurzzzzzzz optummmmmmmmmmmmmmmm süperr gecemızzzz bunu yazın tarıheeeeeee
hatirladinmi tarihe gecmeye hazirmisin demistim vala gectik hem agladik hem güldük gectikk böyle gece yasanmamistir herhalde
İnşallah habibtemmmm ben bi su içeyim yaaaw dilim damağım kurudu her yanım titriyo halaaa az önce wc ye giderken silverin kumunu döktüm zati:))))
5/3 mü 6/3 mü yazacağız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?