- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.621
alpinim habbitem demek sen yarin findigi görecennnnn ay hadi hayirlisi inslalah gösterir pipisini
Ben en iyisi kan vereyim dimi geceyi beklemeyiz en azındann:)))))
Kızlaaar benim goncam uyandı wcye girdi o gelene kadar ben kapatıp şalı örüyor numarası yapiiim şunları sakliiim kaçtım bennnnnn telden yazarım size
Heyecandan altıma yapacaktimmmm heyecanla bekledim wc gitmedim
Erkek hissediyorummmmm ama farketmezzz sağlıklı olsun başka birşey istememyasakhayalimmmm yeruhemmmmm benimmmmmm
Yerim senin numaranii hançekimmm
Yasakhayalimmmm loriii nasıl bebisi
Canim benim yaaaaa kıyamam sana ben Allah gönlünün güzelliği gibi bir hayat versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bitanem bunu canı gönülden istiyorumtabi alpinim habbitem saglikli olsun yeterki aama bende oglus hiissediyorumm.
sana daha önce demistimya benim 15 .haftada kaybetigim bebegimde oglandi ve beklenen dogum tarihide ayniydi.
rabbim senin kuzuna uzun ömürler versin o yüzden findigimda onu görüyom sanki o yüzden oglan gibi hissediyorumm
Canim benim yaaaaa kıyamam sana ben Allah gönlünün güzelliği gibi bir hayat versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bitanem bunu canı gönülden istiyorum
amin habbitem oyüzden senin kuzucuguna baska seyler hissediyorumm habbitem benimmbizede haber ver cinsiyetin iögrendigin zaamnnn
Canımın yaaa yasakhayalimmmm fındığım hepinizi tanıyor teyzesini çok seviyor inşallah bu sefer bebisin seninle olacak habibtemmmmm
Ayyy aşkım ben bugün çok uyudumya gelmiyor uykum şunu oriim bari dedim,hamurdan gitti yattı yine telden girdim şimdibak tr saatiyle suan saat 4 hacekim sal örüyo numarasi yapiyo
Ayyy aşkım ben bugün çok uyudumya gelmiyor uykum şunu oriim bari dedim,hamurdan gitti yattı yine telden girdim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?