Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

alpinim habbitem demek sen yarin findigi görecennnnn ay hadi hayirlisi inslalah gösterir pipisini

Kızlaaar benim goncam uyandı wcye girdi o gelene kadar ben kapatıp şalı örüyor numarası yapiiim şunları sakliiim kaçtım bennnnnn telden yazarım size

Erkek hissediyorummmmm ama farketmezzz sağlıklı olsun başka birşey istemem yasakhayalimmmm yeruhemmmmm benimmmmmm

Erkek hissediyorummmmm ama farketmezzz sağlıklı olsun başka birşey istemem yasakhayalimmmm yeruhemmmmm benimmmmmm

tabi alpinim habbitem saglikli olsun yeterki aama bende oglus hiissediyorumm.
sana daha önce demistimya benim 15 .haftada kaybetigim bebegimde oglandi ve beklenen dogum tarihide ayniydi.

rabbim senin kuzuna uzun ömürler versin o yüzden findigimda onu görüyom sanki o yüzden oglan gibi hissediyorumm

Son düzenleme:
Canim benim yaaaaa kıyamam sana ben Allah gönlünün güzelliği gibi bir hayat versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bitanem bunu canı gönülden istiyorum

Canim benim yaaaaa kıyamam sana ben Allah gönlünün güzelliği gibi bir hayat versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bitanem bunu canı gönülden istiyorum

amin habbitem oyüzden senin kuzucuguna baska seyler hissediyorumm habbitem benimmbizede haber ver cinsiyetin iögrendigin zaamnnn

simdik tr gidecen kesin tarih bellimi

bide artikin arabistaan hic dönmüycenmi tr demi yasiyacan hepp

amin habbitem oyüzden senin kuzucuguna baska seyler hissediyorumm habbitem benimmbizede haber ver cinsiyetin iögrendigin zaamnnn

Canımın yaaa yasakhayalimmmm fındığım hepinizi tanıyor teyzesini çok seviyor inşallah bu sefer bebisin seninle olacak habibtemmmmm

GeRi gelecek artık doğumdan sonra bakalim iradan bağlanırım habisten Mart'ın sonu giderim yeruheeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…