Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nideennn nideennnn
harbimm yaa sanki bnde gebelik belirtilrri var kuzum.. İki hamileliğimdede ilk belirtilerim adetime 15 gun kala goğus ve kasık ağrılarım oluştu. Şuandada 15 gun falan var bat.a ve goğus ağrılarım kasık ağrılarım var. Ne deyonn kuzum. Olabilir mii

Ayyy inşallah tatlimmm,inşallah çok umutlanma yine de hayal kırıklığı kötü oluyo sonra... Rabbim hayırlısını versin inşallah

Ayyy inşallah tatlimmm,inşallah çok umutlanma yine de hayal kırıklığı kötü oluyo sonra... Rabbim hayırlısını versin inşallah
amiinn amiinn. Ya gerçi o kadar yumurtlama akıntımı kontrol ettim. Geçmiş gebeliklerim,o akıntıyı gordukten sonra oluşmuştu. Bu ay gormedim onu ama rabbim sen buyuksun. Sen diledin mi herşey olur.. Harbim bilio musun bu belirtileri hissetmek bile oyle guzel ki. Rabbimm sen kabul et dualarımızıı

Amin inşallah kuzumm. Rabbim "ol" dese yeter,oluverir daha önceki gebeliklerim dedin ya kaç dusugun oldu canim

E yasin daha küçükmüş bu kadar stres yapma kendine benm doktorum izindeydi başka doktora görünmüştm. Gelince ona da gidicem
evet yaşım kuçuk ama ben o kalp sesini duyduğumdan beri aklım başımdan gitti. O gun bugundur oyle arzu ediyorum ki bebeğimi.
senin dktrun ne dedi cnm. Araştrmanı tavsiye etti mi

evet yaşım kuçuk ama ben o kalp sesini duyduğumdan beri aklım başımdan gitti. O gun bugundur oyle arzu ediyorum ki bebeğimi.
senin dktrun ne dedi cnm. Araştrmanı tavsiye etti mi
Ah canimm dedim ya benm doktorum izindeydi ona gorunemedim. Diğer doktor öyle bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…