- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.241
Cimcimem ben burdayimmmKimmm waaa bende bgun gekdim
Cimcimem ben burdayimmm
Iyidir kuzum,senden naber? Yokluğun belli olmaz mı cimcimem buralar hep sessiz sakin kaldi
Nber harbim ozlednz beni yoklugum belli mi
Iyidir kuzum,senden naber? Yokluğun belli olmaz mı cimcimem buralar hep sessiz sakin kaldiseni çok özledikkkk
OffffffOfff sarjim bitiy harbim azcik dolsun gelcem
Gecelerin prensesi harbi giz burdaaaKimlerr burda bakeemmm
ovv harbiimm. Prensesimm. Moralim biraz duzeldi bilion muu. Bi sor niye diyeeGecelerin prensesi harbi giz burdaaa
Nideennn nideennnnovv harbiimm. Prensesimm. Moralim biraz duzeldi bilion muu. Bi sor niye diyee
harbimm yaa sanki bnde gebelik belirtilrri var kuzum.. İki hamileliğimdede ilk belirtilerim adetime 15 gun kala goğus ve kasık ağrılarım oluştu. Şuandada 15 gun falan var bat.a ve goğus ağrılarım kasık ağrılarım var. Ne deyonn kuzum. Olabilir miiNideennn nideennnn
Ayyy inşallah tatlimmm,inşallahharbimm yaa sanki bnde gebelik belirtilrri var kuzum.. İki hamileliğimdede ilk belirtilerim adetime 15 gun kala goğus ve kasık ağrılarım oluştu. Şuandada 15 gun falan var bat.a ve goğus ağrılarım kasık ağrılarım var. Ne deyonn kuzum. Olabilir mii
amiinn amiinn. Ya gerçi o kadar yumurtlama akıntımı kontrol ettim. Geçmiş gebeliklerim,o akıntıyı gordukten sonra oluşmuştu. Bu ay gormedim onu ama rabbim sen buyuksun. Sen diledin mi herşey olur.. Harbim bilio musun bu belirtileri hissetmek bile oyle guzel ki. Rabbimm sen kabul et dualarımızııAyyy inşallah tatlimmm,inşallahçok umutlanma yine de hayal kırıklığı kötü oluyo sonra... Rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin inşallah kuzumm. Rabbim "ol" dese yeter,oluveriramiinn amiinn. Ya gerçi o kadar yumurtlama akıntımı kontrol ettim. Geçmiş gebeliklerim,o akıntıyı gordukten sonra oluşmuştu. Bu ay gormedim onu ama rabbim sen buyuksun. Sen diledin mi herşey olur.. Harbim bilio musun bu belirtileri hissetmek bile oyle guzel ki. Rabbimm sen kabul et dualarımızıı
2oldu kuzum yaa. 2 defa kaybettim bebeğimi. Ama çok şukur duşuklerimin sevebini oğrendik. İnşllh bu defa kavuşurum bebeğimeAmin inşallah kuzumm. Rabbim "ol" dese yeter,oluverirdaha önceki gebeliklerim dedin ya kaç dusugun oldu canim
Kaç yaşındasin zeynepcim? Evet canim Allahim dermansiz dert vermesin2oldu kuzum yaa. 2 defa kaybettim bebeğimi. Ama çok şukur duşuklerimin sevebini oğrendik. İnşllh bu defa kavuşurum bebeğime
aminn canmm.. 22 yaşındayım bitanmm. 1 yıllık evliyim .. Senin durumn ne oldu canmm. Dktrunla faln goruştun mu.Kaç yaşındasin zeynepcim? Evet canim Allahim dermansiz dert vermesin
E yasin daha küçükmüş bu kadar stres yapma kendineaminn canmm.. 22 yaşındayım bitanmm. 1 yıllık evliyim .. Senin durumn ne oldu canmm. Dktrunla faln goruştun mu.
evet yaşım kuçuk ama ben o kalp sesini duyduğumdan beri aklım başımdan gitti. O gun bugundur oyle arzu ediyorum ki bebeğimi.E yasin daha küçükmüş bu kadar stres yapma kendinebenm doktorum izindeydi başka doktora görünmüştm. Gelince ona da gidicem
Ah canimmevet yaşım kuçuk ama ben o kalp sesini duyduğumdan beri aklım başımdan gitti. O gun bugundur oyle arzu ediyorum ki bebeğimi.
senin dktrun ne dedi cnm. Araştrmanı tavsiye etti mi
anladm canm. Peki şuan korunuyo musun. Yoksa çalışmalara başladınız mıAh canimmdedim ya benm doktorum izindeydi ona gorunemedim. Diğer doktor öyle bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?