Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet,bi süre korunucam. Doğal korunma tabi ilac falan almam. Doktorda rahim kendini toplasin hemen hamile kalma dedi
bnce hiç korunma. Zaten kimyasaldı senin yanlş hatrlamıyosam. Rahminin çok hırpalandığını sanmıyorum. Bak bn iki duşuk yaptım ve çok ii bi doktra gitttim bu konuda danşmak için bana kkkesiinnlikklee korunma yok dedi. Zaten rahim hazır olmadan gebeliğe taban hazrlamaz dedi. Ama senin hislerin duşuncelerin herşeyden onmli

hoşgeldin cimcimeeemmm. Kız vallahi gozumuz seni arıyo artk. Ozletme kendini bu kadar yaa

Bnde özletmek istemiyorum ama gelemiyorum iste cok konular atliorum hic gecmisi okuyamiyorum. Cok canım sikiliy ama yapilabilecek bişey yok yaza kadar dayancaz artik .
Bgun zaten sinir oldum hava alsin hem hemde canim skiliodu ark gttim ondada eymenin kol kasi zedelendi ben çıkık sandim . Ya gidip gitcegime pisman oldum . Kayinna evde degil gelince bisi der diye korkuyorum

ooww canmm dikkat ett amaann... Senne zamandandr kaynananın yanına geçtin canm. Çok oldu mu

Gözüm korktu zeynepcim. Psikolojim alt üst oldu. Tekrar aynı acıları yasamak istemiyorum. Yapılan arastirmalara göre düşük sonrasi ara vermeden olusan gebeliklerin büyük kısmı düşükle sonuçlanıyor. Baksana sen 1 senede 2 düşük yapmissin. gerçi senin sorun başka ama bunlarda gercek

Çok geçmiş olsun tatlım da kaynanaya ne acaba? Senin çocuğun o,sen bilerek zarar verir misin? Eminim ondan daha çok acimistir senin canin. O kadar ezilme kaynanaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…