- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.261
Hoş geldinnnnnnGeldim bilene
Yok kız ne calismasi düşük yapali daha 1 hafta oldu. Daha benm kanamam bile kesilmedianladm canm. Peki şuan korunuyo musun. Yoksa çalışmalara başladınız mı
aa anladım cnm. Bana daha uzun geldi o sure. Peki şole soruym onlem almayı duşunuyo musun temizleninceYok kız ne calismasi düşük yapali daha 1 hafta oldu. Daha benm kanamam bile kesilmedi
hoşgeldin cimcimeeemmm. Kız vallahi gozumuz seni arıyo artk. Ozletme kendini bu kadar yaaGeldim bilene
Evet,bi süre korunucam. Doğal korunma tabi ilac falan almam. Doktorda rahim kendini toplasin hemen hamile kalma dediaa anladım cnm. Bana daha uzun geldi o sure. Peki şole soruym onlem almayı duşunuyo musun temizlenince
Bencedeeeeeehoşgeldin cimcimeeemmm. Kız vallahi gozumuz seni arıyo artk. Ozletme kendini bu kadar yaa
HarbimYok kız ne calismasi düşük yapali daha 1 hafta oldu. Daha benm kanamam bile kesilmedi
bnce hiç korunma. Zaten kimyasaldı senin yanlş hatrlamıyosam. Rahminin çok hırpalandığını sanmıyorum. Bak bn iki duşuk yaptım ve çok ii bi doktra gitttim bu konuda danşmak için bana kkkesiinnlikklee korunma yok dedi. Zaten rahim hazır olmadan gebeliğe taban hazrlamaz dedi. Ama senin hislerin duşuncelerin herşeyden onmliEvet,bi süre korunucam. Doğal korunma tabi ilac falan almam. Doktorda rahim kendini toplasin hemen hamile kalma dedi
Napim kuzum uzandim yatağa hem dinkeniyorum hem kiraz mevsimini izliyorum. Eksin Meksin yokNapiyorsun harbim var mi eksin meksin
hoşgeldin cimcimeeemmm. Kız vallahi gozumuz seni arıyo artk. Ozletme kendini bu kadar yaa
Kendimi hazır hissetmiyorum cimcimem. En azından 1 ay ara vermeyi düşünüyorum. Baya dagildim hala toparlanamadmHarbim
Bence korunma canım . Arastrmalarima göre dgru olan o . Ama geneede kendin bilirsin
Napim kuzum uzandim yatağa hem dinkeniyorum hem kiraz mevsimini izliyorum. Eksin Meksin yoksenden naber? Nasilsin?
Kendimi hazır hissetmiyorum cimcimem. En azından 1 ay ara vermeyi düşünüyorum. Baya dagildim hala toparlanamadm
ooww canmm dikkat ett amaann... Senne zamandandr kaynananın yanına geçtin canm. Çok oldu muBnde özletmek istemiyorum ama gelemiyorum iste cok konular atliorum hic gecmisi okuyamiyorum. Cok canım sikiliy ama yapilabilecek bişey yok yaza kadar dayancaz artik .
Bgun zaten sinir oldum hava alsin hem hemde canim skiliodu ark gttim ondada eymenin kol kasi zedelendi ben çıkık sandim . Ya gidip gitcegime pisman oldum . Kayinna evde degil gelince bisi der diye korkuyorum
Gözüm korktu zeynepcim. Psikolojim alt üst oldu. Tekrar aynı acıları yasamak istemiyorum. Yapılan arastirmalara göre düşük sonrasi ara vermeden olusan gebeliklerin büyük kısmı düşükle sonuçlanıyor. Baksana sen 1 senede 2 düşük yapmissin. gerçi senin sorun başka ama bunlarda gercekbnce hiç korunma. Zaten kimyasaldı senin yanlş hatrlamıyosam. Rahminin çok hırpalandığını sanmıyorum. Bak bn iki duşuk yaptım ve çok ii bi doktra gitttim bu konuda danşmak için bana kkkesiinnlikklee korunma yok dedi. Zaten rahim hazır olmadan gebeliğe taban hazrlamaz dedi. Ama senin hislerin duşuncelerin herşeyden onmli
ayy inşllh bizde yakınfda gobuşimizde bebişimizlee yazarız burayaBnde uzandım ayamda eymeni uyutiyorum bir yandan sizle konuşuyorum
ooww canmm dikkat ett amaann... Senne zamandandr kaynananın yanına geçtin canm. Çok oldu mu
Çok geçmiş olsun tatlım da kaynanaya ne acaba? Senin çocuğun o,sen bilerek zarar verir misin? Eminim ondan daha çok acimistir senin canin. O kadar ezilme kaynanayaBnde özletmek istemiyorum ama gelemiyorum iste cok konular atliorum hic gecmisi okuyamiyorum. Cok canım sikiliy ama yapilabilecek bişey yok yaza kadar dayancaz artik .
Bgun zaten sinir oldum hava alsin hem hemde canim skiliodu ark gttim ondada eymenin kol kasi zedelendi ben çıkık sandim . Ya gidip gitcegime pisman oldum . Kayinna evde degil gelince bisi der diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?