- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.281
Bana 1 ay olmuş gibi geliyo nedense5 gun oldu
ama bnm iki duşuğumun arasında 5 ay vardı. Sorun aradaki geçen zamn değil,ki kuzum. Sorun pıhtılaşma olması. Yani ben bir yılda ara verseydim yine duşerdi çunku bnm sorun varmş. Ama kendini hazr hissetmn çok onmli canm. Eğer hissetmiosan gonlunun hissettiği gibi davranGözüm korktu zeynepcim. Psikolojim alt üst oldu. Tekrar aynı acıları yasamak istemiyorum. Yapılan arastirmalara göre düşük sonrasi ara vermeden olusan gebeliklerin büyük kısmı düşükle sonuçlanıyor. Baksana sen 1 senede 2 düşük yapmissin. gerçi senin sorun başka ama bunlarda gercek
Çok geçmiş olsun tatlım da kaynanaya ne acaba? Senin çocuğun o,sen bilerek zarar verir misin? Eminim ondan daha çok acimistir senin canin. O kadar ezilme kaynanaya
ahh ahh. Allh yardım etsin5 gun oldu
Iste senin sorun başka ama yapilan arastirmalara göre düşük sonrasi hemen hamile kalmak iyi değil. 2. Sini kaldiramam. Maddi manevi cok yiprandim. ayni şeyleri yaşamaya dayanamamama bnm iki duşuğumun arasında 5 ay vardı. Sorun aradaki geçen zamn değil,ki kuzum. Sorun pıhtılaşma olması. Yani ben bir yılda ara verseydim yine duşerdi çunku bnm sorun varmş. Ama kendini hazr hissetmn çok onmli canm. Eğer hissetmiosan gonlunun hissettiği gibi davran
Korkma kuzum.dik dur karşılarında. Senin çocuğun,senin canın. Kimseden cekinmeYok ezilme degil canim da ben bana laf diycekler die korkuyorum . Ya nasıl oldu diye sorsalar dahi yanlış cvb veripte bsi düşünürler diye korkuyorum
Aynen1 ay mi
haklısn cnm. O zamn inşllh çabucak atlatrsın diyimmIste senin sorun başka ama yapilan arastirmalara göre düşük sonrasi hemen hamile kalmak iyi değil. 2. Sini kaldiramam. Maddi manevi cok yiprandim. ayni şeyleri yaşamaya dayanamam
ahh ahh. Allh yardım etsino beş gun insana beş yıl olur zatenn
Oy kiyamam sanaa cimcimem benimmmYa yukarda allah var bişi dediği yok kadinin ama hic konusmamizda yok . Gidio ya kuran okuyor ya eltime cikio yada tv izlioz yani otiripta iki muhabbetmz yok. Bnde Mahmut a laf gtcek diye korkuyorum yanlış bişi yapiverirsem die diken ustunde duruyorum o yuzden cooook sıkılıyorum evime gtmek istiyorum
Cok ötlekim ya benoff ben fena dolmusim aglasam rahatlasm miki
allh tez zamnda sıkıntılarkndan kurtarsın. İnanki bn annemlere bile gidince evimi,ozluyorum. Nerde kaldı ki kaynana eviYa yukarda allah var bişi dediği yok kadinin ama hic konusmamizda yok . Gidio ya kuran okuyor ya eltime cikio yada tv izlioz yani otiripta iki muhabbetmz yok. Bnde Mahmut a laf gtcek diye korkuyorum yanlış bişi yapiverirsem die diken ustunde duruyorum o yuzden cooook sıkılıyorum evime gtmek istiyorum
Cok ötlekim ya benoff ben fena dolmusim aglasam rahatlasm miki
Oy kiyamam sanaa cimcimem benimmmneden peki? Aranızda sorun mü oldu daha önce?
AMinnnallh tez zamnda sıkıntılarkndan kurtarsın. İnanki bn annemlere bile gidince evimi,ozluyorum. Nerde kaldı ki kaynana evi
yaa cimcimemm adetime 15 gun var ve bugun kasık ve goğus ağrılarım çok şiddetli var. Bn dedim ki gebelik belirtisidir şimdi bi arkadaş dio yumurtllama belirtisidr. Sen ne dion canmmNire gittiniz
yaa cimcimemm adetime 15 gun var ve bugun kasık ve goğus ağrılarım çok şiddetli var. Bn dedim ki gebelik belirtisidir şimdi bi arkadaş dio yumurtllama belirtisidr. Sen ne dion canmm
o zamn duadan başka çozum yokŞansımı % 50 % 50 olarak kullanıyorumins bebis belirtsdr cnm . Bn hamileligimi tesadüf eseri ogrendgim için belirti bilmiyorum . Ama yumurtlama gnumde bnm seffafla koyu beyaz akinti gelir.
o zamn duadan başka çozum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?