Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ama bnm iki duşuğumun arasında 5 ay vardı. Sorun aradaki geçen zamn değil,ki kuzum. Sorun pıhtılaşma olması. Yani ben bir yılda ara verseydim yine duşerdi çunku bnm sorun varmş. Ama kendini hazr hissetmn çok onmli canm. Eğer hissetmiosan gonlunun hissettiği gibi davran

Çok geçmiş olsun tatlım da kaynanaya ne acaba? Senin çocuğun o,sen bilerek zarar verir misin? Eminim ondan daha çok acimistir senin canin. O kadar ezilme kaynanaya

Yok ezilme degil canim da ben bana laf diycekler die korkuyorum . Ya nasıl oldu diye sorsalar dahi yanlış cvb veripte bsi düşünürler diye korkuyorum

Iste senin sorun başka ama yapilan arastirmalara göre düşük sonrasi hemen hamile kalmak iyi değil. 2. Sini kaldiramam. Maddi manevi cok yiprandim. ayni şeyleri yaşamaya dayanamam

ahh ahh. Allh yardım etsin o beş gun insana beş yıl olur zatenn

Ya yukarda allah var bişi dediği yok kadinin ama hic konusmamizda yok . Gidio ya kuran okuyor ya eltime cikio yada tv izlioz yani otiripta iki muhabbetmz yok. Bnde Mahmut a laf gtcek diye korkuyorum yanlış bişi yapiverirsem die diken ustunde duruyorum o yuzden cooook sıkılıyorum evime gtmek istiyorum

Cok ötlekim ya ben off ben fena dolmusim aglasam rahatlasm miki

Oy kiyamam sanaa cimcimem benimmm neden peki? Aranızda sorun mü oldu daha önce?

allh tez zamnda sıkıntılarkndan kurtarsın. İnanki bn annemlere bile gidince evimi,ozluyorum. Nerde kaldı ki kaynana evi

yaa cimcimemm adetime 15 gun var ve bugun kasık ve goğus ağrılarım çok şiddetli var. Bn dedim ki gebelik belirtisidir şimdi bi arkadaş dio yumurtllama belirtisidr. Sen ne dion canmm

Şansımı % 50 % 50 olarak kullanıyorum ins bebis belirtsdr cnm . Bn hamileligimi tesadüf eseri ogrendgim için belirti bilmiyorum . Ama yumurtlama gnumde bnm seffafla koyu beyaz akinti gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…