- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.661
Vallahi yaaa bi doğsun poposuna poposuna vururuz hepimiz birden:))))
ana keske kan versem habbitem odaha kesin sonuc verirrr
tama biz idrarla ne ugrasmayalim kan ver sennnn
anlayamadım ben şimdi hamile mi değil mi sanki son cümlelerin hepsi sevinçle yazılmış ama........................ en iyisi kan testi o rahatlatır..
hammillleeeee zuhalimm zerrinimmmm hancekimm hamilee Allaha şükürler olsunnn bende gece kalktıkda dua ettimdii,
şükürler olsun n okada sevindm kiiiii canımm arkadaşımmmm benimm Allahı mutluluğunu devam etsin inş.. bekleyen isyeteyn herkese yaşatısnnnn çokk mutluyum çokkkkben sevinçtenn ağlıyorumm hancekimmmm bitaenmmmmm
ohh şükürler olsun ne kadardır bekliyor bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda dileyen isteyen herkes kavuşsun... bu ay ard arda patlatalım güzel haberleri inşallah.............................. benim ki muhtemelen bu ay değil ama olsun
gunaydın tatlımm.. bugusel haberı sendende bıran once duymak ıstıyorumm hayırlısıyla..özel msj atamıyorum sana doluymus .. sıldınmı daha oncede yazdı gormedın kuzenn
canımmm bitanemmm benimm evet sildimmm bende sana atamıorumm denedimmm
azıza feln mı oldukii benim boş 2-3 gündrrr
inşallah kuzenn inş.. bende artıkk korunmayacağım zatii
inş. ay sonu bende coştuturummm topiğimiiii
Hayırlı olsun hamileliğinyeni mi kaç haftalık oldu benim adet öncesi hep idrar çok olur şimdi 1 hafta var içim içimi yiyo sık idrara çıkıyom başka da bi şey yok canım sendeki belirtiler neydi anlatabilir misin
hmmmmmmmm benım qüzel haberlerimi beklemıyon oyle mı nazım hemen lısteden cıkartılmısım unuttunuz sız benı hıhben qeldim kızlar allahdan uzun bır ayrılık olmadı kafaayı yıycekdık sızsızlıkden cok sukur kı qeldım artık
pazartesimmmmmmmmmmmmmmmmm cokkk sevındım inş sağ sağlım alırsın bebişini kucaqına sana demısdım hemen umıtsızlıqe kapılma dıye yaaaa
tamam nazım . inş ya bırde hamişler size soruyorum sırtınızda kaşınma oluyormuydu ya dünden beri sırtımda bır kasınma var anlamadıqım
Eki Görüntüle 649223 görünüyormuuuu
evet canım inşallah.. idrar testi pozitif gibi hoş gece konuşmalar sık sık karışmış çözmek zor oldu amaAnlamadim kim hamile hancegim mi
bakım cnm bende sılerım belkıde arıza vardırr.. opuyorum senı cok.. allahtann herseyın hayırlısı moralını yuksek tut ..
Anlamadim kim hamile hancegim mi
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]3[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
günaydın kızlar hancek hamilemişmi ayyy darısı başımıza inş.....:
ben geçmişi okumaya çalıştım tam anlamdım bi değilim demiş ağlamış sonra hamileyim demiş nasıl olduki
Günaydınnnn bitanemmm,şöyle bi geçmişe bakiim dedim senin yazdıklarını ve seni merak ettik çünkğ geceden nasıl okuyacağını ne anlayacağını:)))Bi üzüldük bi sevindik dün gece ilk defa böyle bişey yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım:)))Hatta üçümüzde şaşırdık:)))Keşke sende olsaydın geceevet öretmeninnhancekim hamileee inş.. bu gün kan vecekkk taa ii olcakkk
darsı başımıza artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?