Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anlayamadım ben şimdi hamile mi değil mi sanki son cümlelerin hepsi sevinçle yazılmış ama........................ en iyisi kan testi o rahatlatır..

hammillleeeee zuhalimm zerrinimmmm hancekimm hamilee Allaha şükürler olsunnn bende gece kalktık ca dua ettimdii inş.. yaın güzel haberler alırızz gene diee
şükürler olsun n okada sevindm kiiiii canımm arkadaşımmmm benimm Allahı mutluluğunu devam etsin inş.. bekleyen isyeteyn herkese yaşatısnnnn çokk mutluyum çokkkk ben sevinçtenn ağlıyorumm hancekimmmm bitaenmmmmm

Son düzenleme:

ohh şükürler olsun ne kadardır bekliyor bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda dileyen isteyen herkes kavuşsun... bu ay ard arda patlatalım güzel haberleri inşallah.............................. benim ki muhtemelen bu ay değil ama olsun

gunaydın tatlımm.. bugusel haberı sendende bıran once duymak ıstıyorumm hayırlısıyla..özel msj atamıyorum sana doluymus.. sıldınmı daha oncede yazdı gormedın kuzenn

evetttcanımmm kısmet o işler belli olmazz inş. senide batına az kaldııı inş. senlede bu mutluluğu yaşarızzz
sanada halaylatr çeker oynayızzz....
karabibermm miniğmmm canım kardeşimmm bak hancekim hamileeeeee
kafayı oynatıodum saba saba bi ağla bi gülll şükürler olsunnnn

gunaydın tatlımm.. bugusel haberı sendende bıran once duymak ıstıyorumm hayırlısıyla..özel msj atamıyorum sana doluymus.. sıldınmı daha oncede yazdı gormedın kuzenn

canımmm bitanemmm benimm evet sildimmm bende sana atamıorumm denedimmm
azıza feln mı oldukii benim boş 2-3 gündrrr
inşallah kuzenn inş.. bende artıkk korunmayacağım zatii
inş. ay sonu bende coştuturummm topiğimiiii

canlarr ben çıkıorummmm duş alayımdaa dualarımızı okuyayımda gene gelirn
Allahım kabul etsin hayırlısı ile inş.. bizlerde yaşayalım bu mutluluklarıı

bakım cnm bende sılerım belkıde arıza vardırr.. opuyorum senı cok.. allahtann herseyın hayırlısı moralını yuksek tut ..

Çok sağol tatlım. Vallahi ben hiç takmıyordum psikolojiktir diye ama gerçekmiş. belirtilerim göğüslerin aşırı büyümesi ve acıması, çok sık tuvalete çıkma ve sanki her an idrarını kaçıracakmışsın gibi bir his, çok çabuk yorulma gece çok erken uykunun gelmesi sabah erken uyanma, aptal bir ruh hali bir ağlama bir sinirlenme bir gülme anlık duygu geçişleri, sanki çok şiddetli regl olacakmışım gibi içten bir ağrı, el ayakların buz gibi olması, bide kaıklarımdan dizkapaklarıma bir ağrı giriyo... ilk aklıma gelenler bunlar canım anlayacağım ben de yok yok

Hoşgeldin kuzummm, Allah razı olsun darısı başına inşallah canım ama bir an önce seni hep burada görmek istiyorum çabuk toparla o işlerini emi...

tamam nazım . inş ya bırde hamişler size soruyorum sırtınızda kaşınma oluyormuydu ya dünden beri sırtımda bır kasınma var anlamadıqım

Vallahi tesadüf olabilir ama batıma bir hafta kala hep elim sırtımdaydı her gün defalarca kaşındı.... bunun bir belirti olduğuna dair hiçbir yerde birşey okumadım ama benim başıma gelmişti...

tatlımmmmmmmmmm geçmişi nefesimi tutarak okudummmmmm, hadi inşallah güzel haberini getir u günnnn.... çok mutlu oldum darısı burdaki tüüümmm hatun kişilerin başında olsuuunnn

bakım cnm bende sılerım belkıde arıza vardırr.. opuyorum senı cok.. allahtann herseyın hayırlısı moralını yuksek tut ..

inaşşallhhhh kuziii inşallahhhh moralim iiyi allaha şükürrrr
işte arada bölee gene ağlamalarım tutoo aklıma geldikçee ama dua ediorum Allhım hayırslı olsun diorummm toparlıorum kendimii işte tek sıkıntım kimse ye belli etmemeye çalışmamak böle kendi içimden sıka sıkaa gene yemek yememeye başladımmm :26::26::26::26: ama buna şükür hiç olm assa ilk adetim etken oldu bakalım inş. Rabbimm tekrar dan yaşatır bu mutluluğuuu

günaYDIn ilhanaz.......hancek hamile mi.............
sonuç öğleden sonra mı belli olcak.....Hadi hayırlısı...........

Günaydınnnn canlarımmmm ben uyuyakalmışım nihayet uyanabildimmm,nasılsınız???Gecemizi okudunuzmu neler yaşadık

günaydın kızlar hancek hamilemişmi ayyy darısı başımıza inş.....:
ben geçmişi okumaya çalıştım tam anlamdım bi değilim demiş ağlamış sonra hamileyim demiş nasıl olduki

günaydın kızlar hancek hamilemişmi ayyy darısı başımıza inş.....:
ben geçmişi okumaya çalıştım tam anlamdım bi değilim demiş ağlamış sonra hamileyim demiş nasıl olduki

Günaydınn canımm,gece testi wcde damlattığım gibi hemen salona getirdim baktım negatif içim bi kötü oldu bi kötü oldu anlatamam sonra ağlamam geçip sakinleşince ana bi baktım bişeyler olmuş yasağıma sordum tekrar fotosunu koydum benimde bizimde kafamız karıştı hayırlısı bakalım ben uyuya kalınca eşim gittikten sonra ancak kalkabildim kahvaltımı yapıp çıkarım,güzel heberlerle dönerim inşallah

evet öretmeninn hancekim hamileee inş.. bu gün kan vecekkk taa ii olcakkk
darsı başımıza artıkkkk
Günaydınnnn bitanemmm,şöyle bi geçmişe bakiim dedim senin yazdıklarını ve seni merak ettik çünkğ geceden nasıl okuyacağını ne anlayacağını:)))Bi üzüldük bi sevindik dün gece ilk defa böyle bişey yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım:)))Hatta üçümüzde şaşırdık:)))Keşke sende olsaydın gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…