- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.641
GeRi gelecek artık doğumdan sonra bakalim iradan bağlanırım habisten Mart'ın sonu giderim yeruheeee
Yeruhe bu telefon yazımı değiştiriyor ben bilem anlamiyorummmm
Ben uyuyorum kızlar saat 5 oldu öpüyorum sizi
seni simdik uykuda tutmaz habbitemmböyle beklersin sabaaha kadarr
Aynen habibtem
vallahi durup durup resimlere bakiyorum
11aydan beri ilk defa görüyorum gozlerimi bile kirpmiyorum desem dogrudur.Sabah olsun diye beklerim şimdi...ALlahim sahada yasasin bitene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahim
iyi geceler alpinim habbitem yeruhemm
bende cikim artikin hancekim habbitem sanada iyyi gecelrrrrrrrrryaw yat dinlennnn güzel rüyalar görrrr
Yine nasıl hazırlamışım kendimi o her seferinde bir tane gördüğüm kırmızı şeyi iki tane görmeye,ama yine hüsran yine hüsraann.Allahımdan hayırlısını diedim hep demekki hayırlı zaman bu zaman değilmiş yine,kalakaldım elimde test gözümde yaş Allahım daha üzme bu kullarını bizleride sevindir Allahımmm.....
üzülme hancekim ywwww
kısmet değilmişşşşş
yaw sabah okuyanlar önce üzülecek bu sayfalara gelince kafalari karisacakkk ilhananzim ben anlamadim nolmus diyecekk ah ilhananzim bide biz anlasakkkkkk
Eki Görüntüle 649223 görünüyormuuuu
Yoooook kimseciklere bşşey demem ama benim elim ayağım titriyoe şimdiiiii ben bende değilim eşşedüüü enlaaaaaa
Nooooluyooo bana yaa elin ağağım belim kafamm heryanım titriyo benim ya ne oluyo bana gidiyommu ne oluyo anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa
edamm nörelim yaw yinede bi halay cekelim yawwwww
Tutmayın kızzzz beniii bende oynayacağımmmmmm
Vallahi gören delirdi zanneder bizi heee
Bu ikincinin çıkalı epey olduydu ben gülersiniz bukadarmı cahilsin dersiniz diye soramadıydım yaaaaa
bak heemen sabah ne yap derlerse yapma hormon salgisi iyice bi artsin gece yapacaz tamamii isteyen beklesin bizim gibi gece 12.00 yi okadarrrrrr uyumak yok
Yooook içermiyimmm su içerim bide porkatal suyu
yaw biz rüyadamiydikkilk defa basima böyle bisey geldi önce iyice bi agladik sonra oynadikkk
ilhanazimin yüz seklini merak ediyom o gecmisi okuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?