Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

seni simdik uykuda tutmaz habbitemmböyle beklersin sabaaha kadarr

Aynen habibtem
vallahi durup durup resimlere bakiyorum
11aydan beri ilk defa görüyorum gozlerimi bile kirpmiyorum desem dogrudur.Sabah olsun diye beklerim şimdi...ALlahim sahada yasasin bitene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahim

iyi geceler alpinim habbitem yeruhemm

bende cikim artikin hancekim habbitem sanada iyyi gecelrrrrrrrrryaw yat dinlennnn güzel rüyalar görrrr

anam napyınızzz saat 4 ü geçmiş yaaa
şimdi yattınız akşama kada kalkmazsınızzz
hancekim ben sana bakmaya geldim diii

üzülme hancekim ywwww
kısmet değilmişşşşş

Valla sanırım hancek de hamile foto küçük net anlaşılmıyor ama sanırım ikinci çizgi silik halde çıkmış hadi inşallahhhhh..............ben diyorum bu hafta peş peşe maşallahh hepimize.. darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada günaydın herkesseeee

yaw sabah okuyanlar önce üzülecek bu sayfalara gelince kafalari karisacakkk ilhananzim ben anlamadim nolmus diyecekk ah ilhananzim bide biz anlasakkkkkk

evett yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,kafayı oynatcammmm şindiii

Yoooook kimseciklere bşşey demem ama benim elim ayağım titriyoe şimdiiiii ben bende değilim eşşedüüü enlaaaaaa

hanceeekimmmmmmmmmmmm yawwww kalkta gell hadeeee çokk heyecann yaptımm
Allahın ne olurrr yüzümüze gülsünnnn
inşallahh hamişsnidrrrrr hancekimmmm inşallahhhhhh

Nooooluyooo bana yaa elin ağağım belim kafamm heryanım titriyo benim ya ne oluyo bana gidiyommu ne oluyo anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa

hancekimmm çok mutlu oldumm dahası dengem şaştııı ne olduğumu pek anlamadımmm ,
inş.. tekrar yap bakalım ne çıkcakk inşallhhh inşallahhhh

Tutmayın kızzzz beniii bende oynayacağımmmmmm
Vallahi gören delirdi zanneder bizi heee
Bu ikincinin çıkalı epey olduydu ben gülersiniz bukadarmı cahilsin dersiniz diye soramadıydım yaaaaa

hancekimm Rabbimme şükürler olsunnnn
Allahım ne kada güzell bi hafta inş.. bu ay bekleyen herkese gelir bebeğiii
inşaallahhhhh

yaw biz rüyadamiydikk ilk defa basima böyle bisey geldi önce iyice bi agladik sonra oynadikkk

ilhanazimin yüz seklini merak ediyom o gecmisi okuyo ya

değişikkk yüz şekli içindeyimmm gülsemmi ağlasammı şaşsammı sevinsemi bilemedm yawww
pembe dizi gibi oldu saba saba
aşk entrika şüphe sevinç hepsi vaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…