Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım hadi hayırlı haberler le gel peki adetin geçtimidi bu ay

anam napyınızzz saat 4 ü geçmiş yaaa
şimdi yattınız akşama kada kalkmazsınızzz
hancekim ben sana bakmaya geldim diii

Canımsın sen benim nazıımmmm,sabahın erken saatlerinde gelmişsin bitanemmm.Gece bi coştuk hadi yapalım testi diye yaptık ilkten üzüldük bişey çıkmadı sonra silik bişey çıktı işte ne yapacağımızı şaşırdık elimiz ayağımız birbirine girdi:))Sabahta eşimi uğurladıktan sonra uyumuş kalmışım:)))Ancak kalkabildim uyuyabileceğimi düşünmüyordum ama uyumuşum:)))Şimdi kahvaltımı yapayım hazırlanıp giderim inşallah sonuçlarda öğleden sonraya yetişir umarım nazıımmmmmmmm

Hadi bakalım canım inşallah kan testi de olumlu çıkar..... hayırlı haberle dönersin.

keşkeee hancekimmm yaaa ama okurken aynı duyguları paylaştımm öncee üzüldmm göslerşm yaşardı sonrraa sevindim bu sever seviçten ağladımmmm
inş. canımm yaa inş....
bende gece hep kaltım kalktıkça duaa ettim sana allah bilioya içime doğmuş siz kkonuşurken hatat bi ara uykum kaçtı dedim açayımmm bakayım en son neaman yazmışla ama kalkmadı genee :26::26::26::26:
olsunnn sonuçç ii yaaa Allaha şükürr bu sevinç yeter

günaydın kızlar hancek hamilemişmi ayyy darısı başımıza inş.....:
ben geçmişi okumaya çalıştım tam anlamdım bi değilim demiş ağlamış sonra hamileyim demiş nasıl olduki

günaydınnm melekimmm bitanemmmm
aldınmı güzell haerii Allahıma şükürr çok sevindmmmm çok inş..
hamişlerle doldurcaz bu topiğiii
hissediorummm bennnn hepimizz hamiş kalcazz yakındırrr

Tahmin edebiliyorum bitanemmm,zaten dedik hep okumuşsundur nazın yüzünü merak ediyoruz diye yazdık canımsın benim bitanemmm,Allah razı olsun nazımmm,Allahım kabul etsin tüm dualarını inşallah...

inşallahhhh hancekimmm Allahın izniylee hamişsinnnn
loorimde çokk sevincekk çokkk ayy ağlıcamm valla zor tutuorum kendimi sabahtan berrii çok mutlu oldumm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Tahmin edebiliyorum bitanemmm,zaten dedik hep okumuşsundur nazın yüzünü merak ediyoruz diye yazdık canımsın benim bitanemmm,Allah razı olsun nazımmm,Allahım kabul etsin tüm dualarını inşallah...

inaşşallahhhh hancekimmm inşallahhhh bundan son ra herşey daha güzelll olcakkk
senle beraber umudum artıı bu ayy çok güzel bir ay olcak Allahın izniyleeee

inşallahhhh hancekimmm Allahın izniylee hamişsinnnn
loorimde çokk sevincekk çokkk ayy ağlıcamm valla zor tutuorum kendimi sabahtan berrii çok mutlu oldumm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

şimdi açtım resimleri öööyyle resimlere bakıyorum ne garip:)))Hala elim ayağım tutmuyo bardağıda kırdım şimdi:))))Portakal suyu içecektim elimde kaldı portakal suyu sürahisi:)))Ayyyy nasıl gitcem ben oralara yaaaa

günaydınnm melekimmm bitanemmmm
aldınmı güzell haerii Allahıma şükürr çok sevindmmmm çok inş..
hamişlerle doldurcaz bu topiğiii
hissediorummm bennnn hepimizz hamiş kalcazz yakındırrr

inş naz ım yaaaa sırayla hamile kalırız burda sonrada büyüdüklerini yürüdüklerini yazarız sırayla

İnşllh canIM.................hEPinizden bekliyoruz bu güzel haberi............

inşşallahhh canımmm inşallahhh ama bu ay güzel başladı

p.tesimm p.tesii verdi haberi

dün hopeforum

bugün hancekimmmm

allahımm haftaları boş geçimeisnn her doğan gün yeni umut olsunnn evlatlarımızın müjdesi olsunnn inşalahhhhhh

inş naz ım yaaaa sırayla hamile kalırız burda sonrada büyüdüklerini yürüdüklerini yazarız sırayla

inşallahh melekimmm yaww ben çok umutluyummm öle böle değilll Allahım hayırlara çıkarsın inşallahhh

bitanemm bundan sonra herşey çokk güzel olcakkk
inş. kan testiden de pozitif alcann yıkcass buralarııı halayy çeke çekee

Son düzenleme:
bitanemm bundan sonra herşey çokk güzel olcakkk
inş. kan testiden de pozitif alcann yıkcass buralarııı halatt çeke çekee

arkadaslar sonuçlarımı aldım ama doktor yok kim cevaplıcak 4 tüp kan aldılar bide idrar tam kan sayımı falan sonuclar elimde lakin cewap yok(

arkadaslar sonuçlarımı aldım ama doktor yok kim cevaplıcak 4 tüp kan aldılar bide idrar tam kan sayımı falan sonuclar elimde lakin cewap yok(

okutabileceğin bi doktor yokmuymuşş :26::26::26: canımmm :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…