Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eddaamm vvvaaaa zikzakımmm vaaa karabiberimmm vaaa zuhalimm vaaaa :26::26::26: başka başkaa kim yaa süleyinnn
Sirayi sordum canim. Bikac gune baska haber alirmiyiz diye .bende varim
Allah razı olsun gülümmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bitanemmmm,hazırlanıp çıkıcam hemen gidip vericem kanımıda hayırlısı olsun bakalımm

Ammmiiiiinnn canim guzel haberler ver bize canim

seker sen yastik isini unut!!1:)))) ayaklarini havaya kaldir:)))

ölemi kuzimmm haaaa yaw ozaman pozisoın nasıldı kiii
bazaya dönük mü şey etcess hemen oldu atakları dikelimmmm

hancekim neler duyuyorum
sabırsızlıkla bekliyorum bende haberini çok bekletme bizi
inşallah meleğin seninledir darısı bütün isteyenlerin başına beklemesi bile güzel yahu

inş.. canımmm çokk saoll

çok komikti gerçekten :))) yastığı beline koyunca ayaklarını da havaya kaldırıyosunya ilhanazcm ..
popiş bu durumda zaten biraz yükseliyo .. bel de yastık ayaklar havada olunca pozisyonu canlandır
derinlere doğru bi akım imkanı sağlamış oluyosun anlatabildimmi acaba canımm ???

ölemi kuzimmm haaaa yaw ozaman pozisoın nasıldı kiii
bazaya dönük mü şey etcess hemen oldu atakları dikelimmmm

Allahimmmm Nazzzzz sen yedin ömrümü iki dakkada.. tatlim sen hic atraksiyona girme... ayet normal herkesin bildigi gibi birlikte ol esinle.. ayaklarini yukari dik, dur alma 20 dk sonra uyu:)))))

hic ugrasma derim...:)) bende hala gülüyorumm

ama olmas kii bazanın başı benim kafamın orda kalyoo dönmem lasım baza doğruuu

döncen tabi kusum yaaa :)))) herkes dönüyo o tarafa ... kimin yatağının ayak tarafı duvarda olur ki herkes basının olduğu taraftaki duvara doğru kendini eğimli bir şekilde dik tutuyo işte.. en azından bir süre yani .. sen cidden kafa bulmuyon demi

Allahimmmm Nazzzzz sen yedin ömrümü iki dakkada.. tatlim sen hic atraksiyona girme... ayet normal herkesin bildigi gibi birlikte ol esinle.. ayaklarini yukari dik, dur alma 20 dk sonra uyu:)))))

haaaa ipekimmm ben dedim yastığı koyunca ister istemezz aşağa inerr nasıl popim öle kalcakk diorumm ayaklarıda ozamn dikces havaya yaniii

tamam miamorm bende yapcammm bunlarııı hatta şöle ayağıma çorap neyim giiiymde ıscak olsunnn ayacıklarımmm karnımıda sıkısıkı örteyin ıscakta daha çabul ilerlerr

saolun kıslarrr

başardııımmmm başardımmm miamorem çabalarımız sonuç verdi

hayiiiirrrrrrrrrrr!!! sakin cok sicak yapma! spermeler sicakda ölüyorlar. herseyi normal yap lütfennn:))) komed filmine benzedi artik nereyse odana gelicez:))))

sen dalga geciyorsun bizle bence:))))

yokk beyawww nie buliiimm hanii iş bitince kıpırdamayın diolar ya ondan soryomm belki başlamadn öndee o tarafa dönük olyodur bitincede hiç dönmeden hemen ayakları bazaya falan dikioruz die sordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…