- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.781
Sirayi sordum canim. Bikac gune baska haber alirmiyiz diye .bende varimeddaamm vvvaaaa zikzakımmm vaaa karabiberimmm vaaa zuhalimm vaaaa :26::26::26: başka başkaa kim yaa süleyinnn
Allah razı olsun gülümmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bitanemmmm,hazırlanıp çıkıcam hemen gidip vericem kanımıda hayırlısı olsun bakalımm
ama yastığı belime koysam bile vüzut ağıırlığı ile beraberr aşaya çökmesmii :26::26::26:
yani popiyi havada tutmuo kii :26::26::26::26:
ozaman yastık sert ve kabarık bi yastık olcak ölemii :26::26::26:
bende koyduydum yastıkk baazanın baslıgı varyaa ayaklarını oraya kaldırıpp yastıgı belınlee poponun altına koy max 15 dk bekle dusa mumkunse sabah gırr. yada bıkac saat sonra.. tecrubee konusuyorr.. dk bır gol bırr elıfee bolee 1o gunde kaldımhepınıze dua edıcemm allahh hepınıze nasıp etsın bu duyguyu.. yemelıkk oluyolar. evlat baska seymıs..
Bende kalkiiimde hazırlaniiimde gidiiim veriim kanımı:))))
seker sen yastik isini unut!!1:)))) ayaklarini havaya kaldir:)))
hancekim neler duyuyorum
sabırsızlıkla bekliyorum bende haberini çok bekletme bizi
inşallah meleğin seninledir darısı bütün isteyenlerin başına beklemesi bile güzel yahu
ölemi kuzimmm haaaayaw ozaman pozisoın nasıldı kiii
bazaya dönük mü şey etcesshemen oldu atakları dikelimmmm
ölemi kuzimmm haaaayaw ozaman pozisoın nasıldı kiii
bazaya dönük mü şey etcesshemen oldu atakları dikelimmmm
çok komikti gerçekten :))) yastığı beline koyunca ayaklarını da havaya kaldırıyosunya ilhanazcm ..
popiş bu durumda zaten biraz yükseliyo .. bel de yastık ayaklar havada olunca pozisyonu canlandır
derinlere doğru bi akım imkanı sağlamış oluyosun anlatabildimmi acaba canımm ???
yokyaa o ıs bıtınce hemen dıkıceksınnalemsınn
ama olmas kii bazanın başı benim kafamın orda kalyoo dönmem lasım baza doğruuu
ama olmas kii bazanın başı benim kafamın orda kalyoo dönmem lasım baza doğruuu
çok komikti gerçekten :))) yastığı beline koyunca ayaklarını da havaya kaldırıyosunya ilhanazcm ..
popiş bu durumda zaten biraz yükseliyo .. bel de yastık ayaklar havada olunca pozisyonu canlandır
derinlere doğru bi akım imkanı sağlamış oluyosun anlatabildimmi acaba canımm ???
Allahimmmm Nazzzzz sen yedin ömrümü iki dakkada.. tatlim sen hic atraksiyona girme... ayet normal herkesin bildigi gibi birlikte ol esinle.. ayaklarini yukari dik, dur alma 20 dk sonra uyu:)))))
haaaa ipekimmm ben dedim yastığı koyunca ister istemezz aşağa inerr nasıl popim öle kalcakk diorummayaklarıda ozamn dikces havaya yaniii
tamam miamorm bende yapcammm bunlarııı hatta şöle ayağıma çorap neyim giiiymde ıscak olsunnn ayacıklarımmm karnımıda sıkısıkı örteyin ıscakta daha çabul ilerlerr
saolun kıslarrr
haaaa ipekimmm ben dedim yastığı koyunca ister istemezz aşağa inerr nasıl popim öle kalcakk diorummayaklarıda ozamn dikces havaya yaniii
tamam miamorm bende yapcammm bunlarııı hatta şöle ayağıma çorap neyim giiiymde ıscak olsunnn ayacıklarımmm karnımıda sıkısıkı örteyin ıscakta daha çabul ilerlerr
saolun kıslarrr
sen dalga geciyorsun bizle bence:))))
döncen tabi kusum yaaa :)))) herkes dönüyo o tarafa ... kimin yatağının ayak tarafı duvarda olur ki herkes basının olduğu taraftaki duvara doğru kendini eğimli bir şekilde dik tutuyo işte.. en azından bir süre yani .. sen cidden kafa bulmuyon demi
başardııımmmm başardımmm miamorem çabalarımız sonuç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?