- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.801
yokk beyawww nie buliiimm hanii iş bitince kıpırdamayın diolar ya ondan soryomm belki başlamadn öndee o tarafa dönük olyodur bitincede hiç dönmeden hemen ayakları bazaya falan dikioruz die sordummm
hayiiiirrrrrrrrrrr!!! sakin cok sicak yapma! spermeler sicakda ölüyorlar. herseyi normal yap lütfennn:))) komed filmine benzedi artik nereyse odana gelicez:))))
hişşşşşttttttttttt neler kaynatıyorsunuz bakalımkızlar batı bu hafta olan var mı başka?? bu ay beklemesemde yaklaştıkça bir tuhaf oldum belirtiler pek yok ama benim haftasonu 9 mart..................
yok annnem sen kipirda, kipir kipir ollllll.... bitince ayaklarini yukari dogru kaldir. 10 dak öyle kal... sonra indir ve uyu. :)))
yokk beyawww nie buliiimm hanii iş bitince kıpırdamayın diolar ya ondan soryomm belki başlamadn öndee o tarafa dönük olyodur bitincede hiç dönmeden hemen ayakları bazaya falan dikioruz die sordummm
vermedi sicakda spermeleri öldürcek yumurtaliklara giden bisey kalmayacak:))))
evt ilhanazımın en belirgin özelliği detaylara hakim olmak, sarışekerim benm :13::13:napim yaww detaylıca bilmeyi çok isterim ondan sordummm
hişşşşşttttttttttt neler kaynatıyorsunuz bakalımkızlar batı bu hafta olan var mı başka?? bu ay beklemesemde yaklaştıkça bir tuhaf oldum belirtiler pek yok ama benim haftasonu 9 mart..................
orası tercihinze kalmış canım nasıl uygun olursa hareket edilebilir sakıncası yokkk :)))
ayakarına çorap giyebilirsin canım duvar soğuk olup rahatsız olma ama çok aşırı sıcak yapmaya çalışma ortamı cidden ...
evt ilhanazımın en belirgin özelliği detaylara hakim olmak, sarışekerim benm :13::13:
var zuhalimmm:27
karabiberimmmin 3 gün kaldıı
zikzakımın 8 günn
biri taa vardı yawww :26::26::26:
aklım gitti geneee unutummm
inşalllahh RAbbim bekleyen isteyen herkese verir
tatlim benim ki yaklasik 9 ay sonra falan:)))
yaw merabalarr
hancekim geldimi
saol ippekimmmm inşş ilkes bu ay denicem ilki hiç anlamadan olmuştuuu
inşş bu sefer olur ve kalırrr Allahımmm inşallahhh hepimize verirr
napim elimde değilll canlar yaww ben illa böle tek tek çözümlicemm işlerii :26::26::26::26: isteyerek yapmıorum valla :26::26: ama sonra acaba bölemiydi sorusu sorcama ayrıştıyorum iştee
inşallah canım darısı başımıza o zaman bi 9 ay geciksin istiyorum bendeeee
hhooşşş geeeellldinnnnn yasakımm
geldi geldii ve gitti kan testi yapırcakk
kelebemm kiz anladinmi yazdiklarimizdan kafayi yedik dün gece yeni kendime geldim tr saatiyla 5 te yattimmm
anladımm beyawww yasakımmmkelebemm kiz anladinmi yazdiklarimizdan kafayi yedik dün gece yeni kendime geldim tr saatiyla 5 te yattimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?