Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hişşşşşttttttttttt neler kaynatıyorsunuz bakalım kızlar batı bu hafta olan var mı başka?? bu ay beklemesemde yaklaştıkça bir tuhaf oldum belirtiler pek yok ama benim haftasonu 9 mart..................

Son düzenleme:
yokk beyawww nie buliiimm hanii iş bitince kıpırdamayın diolar ya ondan soryomm belki başlamadn öndee o tarafa dönük olyodur bitincede hiç dönmeden hemen ayakları bazaya falan dikioruz die sordummm

yok annnem sen kipirda, kipir kipir ollllll.... bitince ayaklarini yukari dogru kaldir. 10 dak öyle kal... sonra indir ve uyu. :)))

hayiiiirrrrrrrrrrr!!! sakin cok sicak yapma! spermeler sicakda ölüyorlar. herseyi normal yap lütfennn:))) komed filmine benzedi artik nereyse odana gelicez:))))

napim yaww detaylıca bilmeyi çok isterim ondan sordummm

yok annnem sen kipirda, kipir kipir ollllll.... bitince ayaklarini yukari dogru kaldir. 10 dak öyle kal... sonra indir ve uyu. :)))

tamammmm
hadi bakalımm soğan suyuda içcemmm inşş... Allahım ol der de olu verir

yokk beyawww nie buliiimm hanii iş bitince kıpırdamayın diolar ya ondan soryomm belki başlamadn öndee o tarafa dönük olyodur bitincede hiç dönmeden hemen ayakları bazaya falan dikioruz die sordummm

orası tercihinze kalmış canım nasıl uygun olursa hareket edilebilir sakıncası yokkk :)))

vermedi sicakda spermeleri öldürcek yumurtaliklara giden bisey kalmayacak:))))

ayakarına çorap giyebilirsin canım duvar soğuk olup rahatsız olma ama çok aşırı sıcak yapmaya çalışma ortamı cidden ...

napim yaww detaylıca bilmeyi çok isterim ondan sordummm
evt ilhanazımın en belirgin özelliği detaylara hakim olmak, sarışekerim benm :13::13:

hişşşşşttttttttttt neler kaynatıyorsunuz bakalım kızlar batı bu hafta olan var mı başka?? bu ay beklemesemde yaklaştıkça bir tuhaf oldum belirtiler pek yok ama benim haftasonu 9 mart..................

var zuhalimmm :27
karabiberimmmin 3 gün kaldıı
zikzakımın 8 günn
biri taa vardı yawww :26::26::26:
aklım gitti geneee unutummm
inşalllahh RAbbim bekleyen isteyen herkese verir

saol ippekimmmm inşş ilkes bu ay denicem ilki hiç anlamadan olmuştuuu
inşş bu sefer olur ve kalırrr Allahımmm inşallahhh hepimize verirr
napim elimde değilll canlar yaww ben illa böle tek tek çözümlicemm işlerii :26::26::26::26: isteyerek yapmıorum valla :26::26: ama sonra acaba bölemiydi sorusu sorcama ayrıştıyorum iştee

inşallah tutar canım boşver iyisini yapysun emin oluysun en baştan :13::13::13:

Nazzcim iliski sonrasi belin altina yastik koyamak ve bacaklari yukari dogru kaldirmak olayi hakkinda bilgi istiyor. aydinlatabilir misin?:)))) biz yaklasik 15 dk dir ugrasiyoruzzzz da:))

kelebemm kiz anladinmi yazdiklarimizdan kafayi yedik dün gece yeni kendime geldim tr saatiyla 5 te yattimmm
anladımm beyawww yasakımmm sabah geldim erkendennn önceee ağladımmm sonraa şaşırdım sonraa sevindim gene ağladımmm
ama sonuçta şükür çokk mutlu oldummmm inş. şimdi gttii kanda emin olcakk Allahıma şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…