Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyy çok sevindimm canımm ozaman çok beklemicesss

inşallah canım benimmmm

bende çıkayım evimi temizleyim azcık kafam dağılsın

hancekim sıkma kendini rahat ol bebişin seninle hisset onu mutlu ol

kolay gelsinn gülümmm
çok yorma kendinii yavaş yavaş yap olumuuuu

bende bu yaz bolbol gezıcemm bu kısı eve hapıs oldumm resmenn ıns hamıs olursundaa evdede durursun tatlım.. mujdenı beklıyorum dort gozle:. ben elıf buyuusnde bır an once ıse baslasam dıyorumm sıkıldım halıyle.bız busene balayınaa gıttıgımızz otelde yer aayalardıkk elıflee tatıl naısl olcakk cok merak edıyorum 11 aylık olucak allahın ıznıyle ozaman..

bilmiyorum şuan hamile misiniz yeni gördüm yazınızı.Şunu söyleyebilirim; En son reglim bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girdik ve popomun altına yastık koyup sabaha kadar uyudum :) o şekilde 1 ay sonra mutlu haberi aldık. Yalnız ben spor yapan, sigara kullanmayan ve kolay kolay stres olmayan birisiyim.Umarım her şey gönlünce olur...

haydi git aertikkkk Hancekcimmmmm,,, harika haberler ile haberdar et bizi merak ediyoruzzzzzz...ama heyecan yok sakin unutmaaa. Sakin ol vakti saati gelmis iste seninki gibi harika gözlerden gelicek bir tane daha:)))

inşallah canımm yaww ama olsun ben giderin gene 4-5 aylık felan olcak ozaman gidilir yanii gezmeyee kısmet tabii.
sende kızçen kocamn oluooo git tabiiii tatilee neredeyse yaşına yaklaşcak ozaman öle pekk havuz denız giremesin ama olsun havan değişirr canımmm

hoş geldinn canımmm
evet o yastık koymayı sölüolar ama yastık nasıl yastık yüksekmi olcakk yastığı popimin altına koyunca çökmezmii
anlamadım gene galibaa yawww

gezentı senı kızcemm buyusunn belkı sanada gelırızz kızz arabadaa alıyoruzz kac saat surerkı .. sızıde beklerızz fırsatınız varsa..buyrun gelın gezekk

haydi git aertikkkk Hancekcimmmmm,,, harika haberler ile haberdar et bizi merak ediyoruzzzzzz...ama heyecan yok sakin unutmaaa. Sakin ol vakti saati gelmis iste seninki gibi harika gözlerden gelicek bir tane daha:)))

Tamamdır babymmm sakin olmaya çalışıyorum,hazırlanıp çıkıcam hemen,güzel haberlerle gelicem inşallahh,,

Allah razı olsun bitanemmmm..Babanında gözleri aynı onunda yapısı badem gibi ama maşallah onda kirpik çok:)))Olursa eğer babasına benzesin

Bende kalkiiimde hazırlaniiimde gidiiim veriim kanımı:))))

hayırlısı olsun hancekimmm sen gelmeden gitmicem n ormalde kayınvalidemler beklio ama az daha durayımm sen gel öle giderimmm

hoş geldinn canımmm
evet o yastık koymayı sölüolar ama yastık nasıl yastık yüksekmi olcakk yastığı popimin altına koyunca çökmezmii

yastigi popono koymayacaksin. belinin altina koyacaksin. yani amac poponun biraz havada olmasi. burada olay spermlerin rahme ulasmasini garantilemek. bazen spermler yumurtaliklara ulasamadan disari cikiyor o yüzden beline yastik koyarsin popon biraz havaya kalkar ve spermlerin yolu yumurtaliklara dogru olur yada ayaklarini jimlastik yapar gibi havaya dikersin bir süre öyle kalirsin. spermlere yardimci olursun:))

hoş geldinn canımmm

bende koyduydum yastıkk baazanın baslıgı varyaa ayaklarını oraya kaldırıpp yastıgı belınlee poponun altına koy max 15 dk bekle dusa mumkunse sabah gırr. yada bıkac saat sonra.. tecrubee konusuyorr.. dk bır gol bırr elıfee bolee 1o gunde kaldım hepınıze dua edıcemm allahh hepınıze nasıp etsın bu duyguyu.. yemelıkk oluyolar. evlat baska seymıs..

gezentı senı kızcemm buyusunn belkı sanada gelırızz kızz arabadaa alıyoruzz kac saat surerkı .. sızıde beklerızz fırsatınız varsa..buyrun gelın gezekk

ayyy kuzennn inşallahh yaaaa
bizim böle bi tur va aklımızda ama şu işleri bi yoluna koyakk hele
ama gelin vvallaa çok ii olurrr çk özledimmm siziii

hoş geldinn canımmm

normal bir yastık koy popon hafif yukarıda olacak. spermlerin hareketi açısından kolaylık sağlıyormuş.çok yastık koyarsan belin ağrır. en az 2 saat yan dönme bence sonra yastıkları çekip sabaha kadar uyu. dediğim gibi ben bunu 1 ay yaptım ve 1 ay sonra hemen oldu.ben buna bağlıyorum.

ama yastığı belime koysam bile vüzut ağıırlığı ile beraberr aşaya çökmesmii :26::26::26:
yani popiyi havada tutmuo kii :26::26::26::26:
ozaman yastık sert ve kabarık bi yastık olcak ölemii :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…