- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.761
Yok bitanemmm,laborant arkadaşın çalıştığı hastaneye gidicem onu aradım şimdi gel ben alır kanını çalışırım hemen dedi bu benim hayıtla hamile kalan arkadaş oda çok sevindi haberi alınca...Hemen bakar o ben eve gelene kadar söyler bile sonucu öyle çok beklemeyiz
aaaaaçok şaşırdımmm beaaywww ölemiii
inşallah canım benimmmm
bende çıkayım evimi temizleyim azcık kafam dağılsın
hancekim sıkma kendini rahat ol bebişin seninle hisset onu mutlu ol
çççoookkkk güzell kuzimm yawww
valal nasıl ihtiyacım vamıişş böle dinlenmeye anlatamam son çıktığım iş yeri çok daratmıştı benii
ağlaya ağlaya gityodum valla neseki kurtuldummm
şimdi iimmm valla bakalımm eylüle kada durcamm belkim sonra gene ararın işş canım sıkılısaa zati yasa bulgaristana gitcemmmyazı geçircem geze geze ohh sefam olsunnn
kolay gelsinn gülümmm
çok yorma kendinii yavaş yavaş yap olumuuuu
meraba canım bende sen gibiyim her ay bakıyosun olsun diye ama olmuyo bi türlü hep moral bozukluğu oluyo ben öyle kür felan uygulamadım henüz 8 aylık evliyim doktorada gitmedim adetimde normal hep gününde gelir yaşımda 21 ama zamanı vardır diyorum sadece doktora gitmediğim için onada korkuyorum ya kötü bi şey der diye herkesde bebek sormaya başladı buda çok üzüyo bi nevi baskı bende buradaki arkadaşları okuyupta biraz rahatlamaya çalışıyorum işte ...
bende bu yaz bolbol gezıcemm bu kısı eve hapıs oldumm resmennıns hamıs olursundaa evdede durursun tatlım.. mujdenı beklıyorum dort gozle:. ben elıf buyuusnde bır an once ıse baslasam dıyorumm sıkıldım halıyle. bız busene balayınaa gıttıgımızz otelde yer aayalardıkk elıflee tatıl naısl olcakk cok merak edıyorum 11 aylık olucak allahın ıznıyle ozaman..
tamam canımm sağol bitanesin sen
oyy çok sevindimm canımm ozaman çok beklemicesss
Bende kalkiiimde hazırlaniiimde gidiiim veriim kanımı:))))
bilmiyorum şuan hamile misiniz yeni gördüm yazınızı.Şunu söyleyebilirim; En son reglim bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girdik ve popomun altına yastık koyup sabaha kadar uyudum :) o şekilde 1 ay sonra mutlu haberi aldık. Yalnız ben spor yapan, sigara kullanmayan ve kolay kolay stres olmayan birisiyim.Umarım her şey gönlünce olur...
inşallah canımm yaww ama olsun ben giderin gene 4-5 aylık felan olcak ozamangidilir yanii gezmeyee kısmet tabii.
sende kızçen kocamn oluooo git tabiiii tatilee neredeyse yaşına yaklaşcak ozaman öle pekk havuz denız giremesin ama olsun havan değişirr canımmm
haydi git aertikkkk Hancekcimmmmm,,, harika haberler ile haberdar et bizi merak ediyoruzzzzzz...ama heyecan yok sakin unutmaaa. Sakin ol vakti saati gelmis iste seninki gibi harika gözlerden gelicek bir tane daha:)))
Bende kalkiiimde hazırlaniiimde gidiiim veriim kanımı:))))
hoş geldinn canımmm
evet o yastık koymayı sölüolar ama yastık nasıl yastık yüksekmi olcakk yastığı popimin altına koyunca çökmezmii
anlamadım gene galibaa yawww
hoş geldinn canımmm
evet o yastık koymayı sölüolar ama yastık nasıl yastık yüksekmi olcakk yastığı popimin altına koyunca çökmezmii
gezentı senıkızcemm buyusunn belkı sanada gelırızz kızz arabadaa alıyoruzz kac saat surerkı .. sızıde beklerızz fırsatınız varsa..buyrun gelın gezekk
hoş geldinn canımmm
yastigi popono koymayacaksin. belinin altina koyacaksin. yani amac poponun biraz havada olmasi. burada olay spermlerin rahme ulasmasini garantilemek. bazen spermler yumurtaliklara ulasamadan disari cikiyor o yüzden beline yastik koyarsin popon biraz havaya kalkar ve spermlerin yolu yumurtaliklara dogru olur yada ayaklarini jimlastik yapar gibi havaya dikersin bir süre öyle kalirsin. spermlere yardimci olursun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?