- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.741
Ooooow miamoreeem hoşgeldinnn,benim bat bugündüya benim göğüs uçlarım çok kaşındı dün ara ara habibtemm dediki bende hamileyken çok kaşındıydı dedi,başka belirtim olmadı neyse bugün test yapacaktım normalde ama edaam,habibtemm ben daha fazla dayanamadık geceden yaptık testi ben yapmamla beraber testi salona taşıdım bi baktım tek çizgi tabii kötü oldum ağlamaya başladım tabiki kızlarda benimle beraber kötü oldular,ama sonra sakinleşince bi baktım ikinci çizgide var gibi hafif ondan sonra bizde film koptu zatenn bebeğim öyle işte birazdanda kan vermeye gideceğim
inşallahhhh kuzum yaww
ama bende ii hisssediorum böle garip bi huuzr va içimden Allah hayırlra çıkarsınnn
adetim 6 gün gecti ama kasık agrılarımdan baska hiçbi belirtim yok gecen ay da 3 gün gecmişti test yapcam ama korkuyorum hiç bu kadar gecikmezdi en fazla 3 gün işte bu ay tam 6 gündür gelen giden yk ama bir belirti de yok napayımm???? ..
benimde belirtilerim var bakalım 8 gün kaldı umudumu kesmiyorum
en önemliside buu zikzakımm umutsuzlukk yoooookkk
inş.. seninde haftanın ilk günü alcaz güzel haberlerinii
hadı hayırlısı ev hanımı olmakk guselmı sıkıcımı
inşallah canım benim hepimizin güzel haberlerini alcaz inşallah
test yap, korma!!! korkmak endiselnemek bebegin gec gelmesine tek neden sakin unutmayinnn.....
evet canım inşallah.. idrar testi pozitif gibi hoş gece konuşmalar sık sık karışmış çözmek zor oldu amabakalım kan testi yaptırıp müjdeli haberi verir inşallah bekliyoruzzzzz
evet öretmeninnhancekim hamileee inş.. bu gün kan vecekkk taa ii olcakkk
darsı başımıza artıkkkk
yaaa tatlim ikinci cizgi silikse daha idrarda görülmesi erken demektir. benimki de silik cikmist. doktor erken bakmissin dedi ondan silik cikmis. hemen git kan tahlili yaptir. sakin ol. heyecan yapma... hamilesin sen silik cikmasi erken baktigin icin. icini ferah tut, benim icime dogmustu zaten ama umut olmasin diye söylememistimm... ayyyy cok sevindimmmmmmm... iki ay sonra antalya ya geliyorummmmm, beraber gideriz doktora bebeklerimizi tanistiririz:)))
inş. zikzakımmm
senin memikler nasıllll,
hamilelkte memikler önemliii
evi toplucam dioduu tatlımmm anca yazar ama bendece artık hastaneye gitsede sabaha kalır sonuçlarr en yisi özelde
evi toplucam dioduu tatlımmm anca yazar ama bendece artık hastaneye gitsede sabaha kalır sonuçlarr en yisi özelde
ayyyy gelmene dahada sevindimmm evet yaa tanıştırırız bebişleri inşallahhh,,Şimdi aradım arkadaşı yemeğe çıkmış bende hazırlanıp gitmem ancak oda yemekten iner ayyyy elim ayağım titriyor ben oraya kadar nassıl gitcemm yawww:)))
Hancegim coook coook mutlu oldum canim. kan verdin mi noldu. rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin canim. ne guzel pes pese haberler geliyo yaaa.sirada kim var bat. bizim dualar kabuloldu galiba
Allah razı olsun gülümmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bitanemmmm,hazırlanıp çıkıcam hemen gidip vericem kanımıda hayırlısı olsun bakalımmHancegim coook coook mutlu oldum canim. kan verdin mi noldu. rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin canim. ne guzel pes pese haberler geliyo yaaa.sirada kim var bat. bizim dualar kabuloldu galiba
uçları acıyor bi kaç gündür ama geçen ayki klomenin etkiside olabilir diye umutlanamıyorum ona
kasıklarım ve belimde ağrı var adet sancısından farklı sanki bide akıntım var şeffaf hayırlısı bakalım
özel de pahali 50 tl aliyorlar. ama bir yolu daha var kesin ögrenmenin. simdi özele gidecek para vericek ama doktoru zaten yine test yaptiracak. benim bir arkadasim yapti, idrara testi varya ona idrar ile azicik kan damlatti. kesin sonuc cikiyormus...
oyy hayırlısı olsunnn zikzakımm inş. bebeğnin habercisidirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?