Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaaa tatlim ikinci cizgi silikse daha idrarda görülmesi erken demektir. benimki de silik cikmist. doktor erken bakmissin dedi ondan silik cikmis. hemen git kan tahlili yaptir. sakin ol. heyecan yapma... hamilesin sen silik cikmasi erken baktigin icin. icini ferah tut, benim icime dogmustu zaten ama umut olmasin diye söylememistimm... ayyyy cok sevindimmmmmmm... iki ay sonra antalya ya geliyorummmmm, beraber gideriz doktora bebeklerimizi tanistiririz:)))

test yap, korma!!! korkmak endiselnemek bebegin gec gelmesine tek neden sakin unutmayinnn.....

benimde belirtilerim var bakalım 8 gün kaldı umudumu kesmiyorum

en önemliside buu zikzakımm umutsuzlukk yoooookkk
inş.. seninde haftanın ilk günü alcaz güzel haberlerinii

hadı hayırlısı ev hanımı olmakk guselmı sıkıcımı

çççoookkkk güzell kuzimm yawww
valal nasıl ihtiyacım vamıişş böle dinlenmeye anlatamam son çıktığım iş yeri çok daratmıştı benii
ağlaya ağlaya gityodum valla neseki kurtuldummm
şimdi iimmm valla bakalımm eylüle kada durcamm belkim sonra gene ararın işş canım sıkılısaa zati yasa bulgaristana gitcemmm yazı geçircem geze geze ohh sefam olsunnn

Son düzenleme:
test yap, korma!!! korkmak endiselnemek bebegin gec gelmesine tek neden sakin unutmayinnn.....

evi toplucam dioduu tatlımmm anca yazar ama bendece artık hastaneye gitsede sabaha kalır sonuçlarr en yisi özelde

evet canım inşallah.. idrar testi pozitif gibi hoş gece konuşmalar sık sık karışmış çözmek zor oldu ama bakalım kan testi yaptırıp müjdeli haberi verir inşallah bekliyoruzzzzz

evet öretmeninn hancekim hamileee inş.. bu gün kan vecekkk taa ii olcakkk
darsı başımıza artıkkkk

Hancegim coook coook mutlu oldum canim. kan verdin mi noldu. rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin canim. ne guzel pes pese haberler geliyo yaaa. sirada kim var bat. bizim dualar kabuloldu galiba

ayyyy gelmene dahada sevindimmm evet yaa tanıştırırız bebişleri inşallahhh,,Şimdi aradım arkadaşı yemeğe çıkmış bende hazırlanıp gitmem ancak oda yemekten iner ayyyy elim ayağım titriyor ben oraya kadar nassıl gitcemm yawww:)))

inş. zikzakımmm
senin memikler nasıllll ,
hamilelkte memikler önemliii

uçları acıyor bi kaç gündür ama geçen ayki klomenin etkiside olabilir diye umutlanamıyorum ona

kasıklarım ve belimde ağrı var adet sancısından farklı sanki bide akıntım var şeffaf hayırlısı bakalım

evi toplucam dioduu tatlımmm anca yazar ama bendece artık hastaneye gitsede sabaha kalır sonuçlarr en yisi özelde

özel de pahali 50 tl aliyorlar. ama bir yolu daha var kesin ögrenmenin. simdi özele gidecek para vericek ama doktoru zaten yine test yaptiracak. benim bir arkadasim yapti, idrara testi varya ona idrar ile azicik kan damlatti. kesin sonuc cikiyormus...

Yok bitanemmm,laborant arkadaşın çalıştığı hastaneye gidicem onu aradım şimdi gel ben alır kanını çalışırım hemen dedi bu benim hayıtla hamile kalan arkadaş oda çok sevindi haberi alınca...Hemen bakar o ben eve gelene kadar söyler bile sonucu öyle çok beklemeyiz

kuzummm bak bu kadar heyecan bebek icin hc iyi degil. bbek simdi tutunmaya calisiyor ama bu kadar tansiyona dayanamaz. sakin ol, papatya cayi ic bisiler yap dus al ama sakin ol..... bebegin tutunmaya calisiyor yardimci ol ona....

Hancegim coook coook mutlu oldum canim. kan verdin mi noldu. rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin canim. ne guzel pes pese haberler geliyo yaaa. sirada kim var bat. bizim dualar kabuloldu galiba

eddaamm vvvaaaa zikzakımmm vaaa karabiberimmm vaaa zuhalimm vaaaa :26::26::26: başka başkaa kim yaa süleyinnn

Allah razı olsun gülümmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bitanemmmm,hazırlanıp çıkıcam hemen gidip vericem kanımıda hayırlısı olsun bakalımm

oyy hayırlısı olsunnn zikzakımm inş. bebeğnin habercisidirrrr

aaaaa çok şaşırdımmm beaaywww ölemiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…