- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.841
laboratuarda tanıdığı varmış hemen yapıcakmış çıkar sonucu ben eve geldiğimde gibi bişey dedi galiba
cnm bu açıklama çok güzel olmuş benim gibi sonradan düşen jetonlara karşı baya açıklayıcı
bende onu bekliyorum biran önce gelse ama en azında 2 saat sürüyor bildiğim kadarıyla
bu arada hoş geldin cnm
canm zaten orada farklı bişey yok, okumadan önce istiğfar var, 2şer yasin ve meryem var, eğer sen tek okumak istersen 1er oku olabilir, tilavet kısmı da meryem suresinin gereği olarak yapılmalıymış canım, yani 1 meryem okursan da bir tilavet yapman gerekliymiş geri kalan şeyler işte bu defakiler tek kişiye göre okunduğu için onun niyetine olması filan.. mesele değil yani yapamayanlar sadece bilgi verirse listeyi düzenlerim, benm için önemli olan bana kalan miktarı net bilmem gerekli, o miktarın tümünü ben okucam çünkü canım 41'e tamamlamak için.....
bu aksam esim ise gidince okucam insaalllah. ama ben bildigim ve hissettigim gibi yapayim.. kim icin kime gönderecegiz duayi?
bana canım ilk dua .. bu duaların yüzühürmetine Rabbimden şifa ve hayırlı evlat diliyorum, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Amin ..
bu güzel açıklamaları ilhanazıma borçluyuz onun detaycı yapısınayoksa jeton sonradan düştüğü için değil yani :26::26::26:
aminnn insalllahhhh... her duani iki salavat arasina koymayi unutma.....her salavattan sonra sükretmeyi unutma.. kac yasindasin? kac aylik evlisin? doktora gittin mi?
yok cnm ben kendi adıma söyledim ben ilk gün okudum geldim okudum dedim arkasından secde söylendi,tekrar okumam gerek sandım sonra gerek yokmuş secde yapayım dedim oda yetmedi en son ikisi birlikte yapılabiliyormuş yasakım sayesinde en azından baştan okumadan secdeleri yaptım biraz karıştı kafa o bakımdan yoksa baştanda okuruz rabbim kabul etsin yeterki senin gönlün rahat olsun
canm zaten orada farklı bişey yok, okumadan önce istiğfar var, 2şer yasin ve meryem var, eğer sen tek okumak istersen 1er oku olabilir, tilavet kısmı da meryem suresinin gereği olarak yapılmalıymış canım, yani 1 meryem okursan da bir tilavet yapman gerekliymiş geri kalan şeyler işte bu defakiler tek kişiye göre okunduğu için onun niyetine olması filan.. mesele değil yani yapamayanlar sadece bilgi verirse listeyi düzenlerim, benm için önemli olan bana kalan miktarı net bilmem gerekli, o miktarın tümünü ben okucam çünkü canım 41'e tamamlamak için.....
Canım kusura bakma ben hemen okuyacaktım....ama malum şu evin işleri bi bitmedi gittiama bugün okuyacağım inşallah... okur okumaz yazacağım canım
topiğin en yaşlısı oluyorum canım hiç evladı olmayan olarak yani, 32 .. 6 sene bitmek üzere nasıl geçti anlamadm ... doktordan çıkıyopmusun diye sorsan daha doğru olur hatta .. sat 02.01.2013 klomen+iğne kullandım ... şubat başı ve ortası 2 defa kanda bakıldı negatiffaslında yumurta çatladı denmişti ama nasılsa ?? kistim olmuş ondan sebep şuan adet olamyrum doktorum da hormon yüklemek istemyrum diye ilaç vermedi sökmek içn filan böle beklyruz ne bebe var ne adet anlıcağın
canııımmmmm ne kadar tatlısın çooook sağol ağzına sağlık
rica ederim cnminşallah rabbim senin güzel haberlerinlede sevindirsin bizi
32...6 nekine ben onu anlamadım 32 yaşındamı oluyorsun :44:
kuzum Rabbim nerdeyse sifan bir an önce versin insalllahhhhh... civan percemi ve aslan pencesi.. internetten arastir. ben cok duydum bunun yararini görenleri. eskiden ebeler ilac diye kullanirmis bunlari cocugu olmayanlar icin.
ayrica topigin en yaslisi benim. yasim 37 ve bu ilk cocugum:))
topiğin en yaşlısı oluyorum canım hiç evladı olmayan olarak yani, 32 .. 6 sene bitmek üzere nasıl geçti anlamadm ... doktordan çıkıyopmusun diye sorsan daha doğru olur hatta .. sat 02.01.2013 klomen+iğne kullandım ... şubat başı ve ortası 2 defa kanda bakıldı negatiffaslında yumurta çatladı denmişti ama nasılsa ?? kistim olmuş ondan sebep şuan adet olamyrum doktorum da hormon yüklemek istemyrum diye ilaç vermedi sökmek içn filan böle beklyruz ne bebe var ne adet anlıcağın
kuzum Rabbim nerdeyse sifan bir an önce versin insalllahhhhh... civan percemi ve aslan pencesi.. internetten arastir. ben cok duydum bunun yararini görenleri. eskiden ebeler ilac diye kullanirmis bunlari cocugu olmayanlar icin.
ayrica topigin en yaslisi benim. yasim 37 ve bu ilk cocugum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?