Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

miamoremmmm cankuşummm civan percemi ve aslan pençesini bende yapcammm ama anlat demicezz sözz
adetim başlayınca günde 3 kere kaynatcam içcemmm adetim bitince bjırakcam dimiii

Madem konu yaşlardan açılıyor o zaman konuşalım birazz .....25 yaşında evlendim...... bende 86 doğumluyum.... ekimde 26 bitiyor 27 oluyorum....... hamileliğim devam etseydi temmuzda anne olacaktım......... nasip değilmiş. ama bu yıl için geç kalmış sayılmam

Son düzenleme:
kızlar biraz geçmişi okudum.hancekkimiz hamile mi yaw.çok mutlu oldum.bu ay güzel haberlerin ayı olur inşallah.heyecanla kan sonucunu bekliyom valla.haydennn hayırlısı

kızlar biraz geçmişi okudum.hancekkimiz hamile mi yaw.çok mutlu oldum.bu ay güzel haberlerin ayı olur inşallah.heyecanla kan sonucunu bekliyom valla.haydennn hayırlısı

minikkusum sendemi yaw benim haberim yoktu hadi kuzucuk patlat güzel haberii

yaw amma ayni güne denke gelen batlar varmis masalahhhh

anammmmmmmmmm kizzzz vallahi pes pese hamile cikicak dedim oluyo mu neee ayyyy coook sevindimmm yaaaaa insallah melegi onunladirrrr

yaw sen dün gece ben eda hancekimin halini bi görseydik kizi zorladik edayla testi gece yapti önce silik cikti oturduk agladikk sonra geri yazdi ikinci cizgi silik dedi sabaha kadar oynadikk ben 5 te yattimm

yaw sen dün gece ben eda hancekimin halini bi görseydik kizi zorladik edayla testi gece yapti önce silik cikti oturduk agladikk sonra geri yazdi ikinci cizgi silik dedi sabaha kadar oynadikk ben 5 te yattimm

ayy inanmiyorum yaaaa coook evindim gerccektennnn rabbim sizlerde en kisa zamanda versinn yasakhayalimmm gercekten hepiniz hak ediyosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…