- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.881
kendine yaşlı diyenleri görsek eminim çıtırlıktan yeni çıkmışlardır
19 yaşında anne olan biri olarak söylüyorum yaşım 32 şimdiki duygularım daha bilinçli ve daha heycanlı
oğlum doğduğunda karambole yaşadık herşeyi
çoğunu hatırlamıyorum bile
ama şimdi eşimde bende ilkmiş gibi bekliyoruz içimiz kıpır kıpır ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde hee iyi hayırlı olsun der gibiydik
bence çok güzel bir yaşta alıcaksın yavrunu kucağına yaşlı kelimesini lütfen kaldıralım ordantopiğin büyükleriyiz biz
rica ederim cnminşallah rabbim senin güzel haberlerinlede sevindirsin bizi
32...6 nekine ben onu anlamadım 32 yaşındamı oluyorsun :44:
maşşallhhhh loorimmmmm maşşallahhh Allahım nazarlardan saklasınnnn inşallahhhhh
yok çıtır cipsimm hancekkkimin kan sonucunu merakla bekliyom.ama bu aydan ben de umutluyum sankemmm:52
hahahaha göbüse bakkkkk... benimde var ama erken diyor kayinvalidem, yani cok yiyorsun demek istiyor bana:))
aminnn nazimmmm sizlerin basina insallah rabbim e dua ediyorum sizler icinn
maşallah canımm hiç bilmydum inanbir de kaç aylık evlisin die sorunca, seni de daha çıtırlarımızdan sandımdı.. ne iyi oldu canım yaa biraz daha bana yakın bir yaş buna sevindim .. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
civanperçemi ve adaçayını karıştırıp içiydum geçen haftalarda işyerinde yapamadım die düzenli olmadı.. sonra dediklerin ve daha da fazlası olan hayıttohumlu bi bitki karışımı aldım .. o da evde şuan daha başlamadım .. bir de soğan kürü var tabi yasak verdi tarifi duruma göre yapıcam bişeyler işte bunlarla alakalı olarak ..
benm bir düşüğüm olmuştu 1,5 sene oluyo, kendiliğmden kalmştm öle hiçbişeyle uğraşmadan ama kaybettm erkenden, sonra birdaha da kalamadm işte, çok zorlu geçti bu süreçler hep kontroller hem ümitler yıkılmalar ...
şimdi birtek sebepten bekliyorum bu haftayı da, geçen perşembe cuma bende biraz akıntı oldu şeffaf uzayan, biraz batmalı kasık ağrısı sadece 1,5 gün kadar ve birde göğüslerm çok gergindi hatta hâlâ gerginler hassas oldular iyice, şimdi eğer bu ovulasyonsa ve tutarsa anca önümüzdeki hafta belli olur, o zaman bir test daha yaptırıcam ve doktora gidicem yoksa artık ilaç verir sanıyorum, aslında bu olaydan şüphelenmesem bu hafta da başlıcaktım soğan kürüne veya hayıta sadece bunun yüzünden neblym duraksadm ...
dün doktora sordum kistin bir zararı olur mu bana dedm olmaz dedi, ovulasyon olabilir mi bu durumda adet olmadan dedim olabilir dedi, zaten ovulasyon yoksa bile benden kanda hcg istedi son yaptırdğnızdan bu yana 15 günü geçmiş yeniden bakalım demişti, e bari biraz daha beklymde biraz ilginç bir başlangıca da ben imza atym dimi ama.. adet olmadan gebe kalmak gibi bir başlangıç ??????
Allah razı olsunn loorin inşallahhh
rabbim isteyen herkese verir inş..
karamelim ne güzel diyosun bilinçli anneler olucaz biz dime canım yaa çok samimisin cidden
şu jeton olayı tasdiklendi şuan
looricim maşallah Allah tamamına erdirsin canım
Loorim masaallah canim. gobis harika :)
yemek yedim yeni benim gobisi gor 5 aylik gibi kiloluda diilim ama spor yapmam lazim galiba
Loorim MAŞALLAH size canım benim Allah korusun sizi
bir bebiş gördüm sankiiiii
maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun
sagol ipegimm darisi basinizaa insallah
amiin canım.. senin duaların sayesinde olucak inşallah ..
loorim benle hamileyken dalga geçerlerdi leblebimi yuttun kız hani bebek nerde buna göbek mi denir diye
senin kilonu bilmiyorum ama senin göbiş şimdiden çıkmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?