Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

insallah ipegim dualarim sizlerle

karamelimm benimde erken cikti bizim ic karnimiz dar oldugu icin hemen cikiveriyo 65 kgdum boyumda 1.76 fln ama dun kontrole gittigimizde 1 kg almisim

kilo alabildiğine göre yiyebiliyorsun boşver dikkat etmek şartıyla ye tabi benim için yemek ve hamilelik iki zıt kavram aksine 4 kilo vermiştim 4 ay boyunca ama sonra 20 kilo aldım orası ayrı
ilk 4 ayı yiyerek atlatanlara hayran kalıyordum darısı başımızaaaa

evet yiyorum cok cabuk acikiyorum ama kontrollu yiyorum hic mide bulantisi fln yasamadim yasayanlar yiyemiyo bakalim ben ne kadar kilo alicam ama cok almamaya ozen gostericem

selam kızlar ben geldim...size bişey sorcam lütfen cvp verirmiisiniz...reglime 2 gün var.hergün düzenli 45 dk koşarım.bugün koşudan sonra günlük pedimde akıntıyla gelen bi pembelik gördüm çok az.regl oldum sandım ama bu saat oldu ne gelen var ne giden???bu ne demektir nasıl bi açıklaması vardır???ilk defa oluyo da ondann sordum bu arada

insallah canimm burada kalp atislarini simdiden dinletmiyolar ama ekranda gorduk hatta hareketlerini bile gorduk cok tuaf bi duygu rabbim sizlerede yasatsin

Hee basta dinletmiyolar mi bende neden bana da dinletmemislerdi diyodum. Tadini cikar canim herseyin gunluk fln yapiyo musun

canim simdiden bisey soylemek mumkun degil ama bekle biraz bakalim belki adetin sokuluyodur :26:

yerlesme kanaması olmasın oooo çok koşma bebiş nasıl yerleşecekkk

belki adetin geliodur yavaştan, belki yerleşiodur bilinmezz .. skaince bekle bence eğer batından 1 gün sonra hala gelmezse test yaparsın hemen ????

ovulasyon testi işe yarıyor mu sizce kızlar?

çoğunda yarıyor evet.. testi pozitif gördüğün günleri değerlendiriyorsunz işte .. denemende fayda var derim ...

Canim bisi sorcam sogan kullanmadan once ne kadar denemistin. ilk icisinde mi oldu ikincide mi.

canim 1 senedir deniyoduk ama zamani vardi demekki daha sonra sogan kuru yapalim dedik ve yapti ilk kez denememde oldu.. Senin bitti dimi kur

çoğunda yarıyor evet.. testi pozitif gördüğün günleri değerlendiriyorsunz işte .. denemende fayda var derim ...[/QUOTE]

evet bu ay denemeyi düşünüyorum inşallah tutar ya çok istiyoruz bebiş bu beşinci ay olucak

canim 1 senedir deniyoduk ama zamani vardi demekki daha sonra sogan kuru yapalim dedik ve yapti ilk kez denememde oldu.. Senin bitti dimi kur

loorim soğan kürün bitince neler yaşadın içtiğin süre boyunca akıntın oldumu hiç

canim simdiden bisey soylemek mumkun degil ama bekle biraz bakalim belki adetin sokuluyodur :26:

yerlesme kanaması olmasın oooo çok koşma bebiş nasıl yerleşecekkk

Saolun kızlar cvp verdiğiniz için.Hakkımızda hayırlısı tabi ama ne bilim ilk defa olunca heycanlandım.beklerim tabi nolcak ki...e tamam koşmam o zaman yürürüm bende ...spor yapmadan naslaaaaa nolamazzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…