- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.901
cok sagol mersahimm darisi basiniza insallah cikti benim gobus bizim hemen cikiveriyo
Amin canim saglicakla al kucagina mercimegini. kalp atisini dinledin mi canim
insallah ipegim dualarim sizlerle
karamelimm benimde erken cikti bizim ic karnimiz dar oldugu icin hemen cikiveriyo 65 kgdum boyumda 1.76 fln ama dun kontrole gittigimizde 1 kg almisim
kilo alabildiğine göre yiyebiliyorsun boşver dikkat etmek şartıyla ye tabi benim için yemek ve hamilelik iki zıt kavramaksine 4 kilo vermiştim 4 ay boyunca ama sonra 20 kilo aldım orası ayrı
ilk 4 ayı yiyerek atlatanlara hayran kalıyordum darısı başımızaaaa
insallah canimmburada kalp atislarini simdiden dinletmiyolar ama ekranda gorduk hatta hareketlerini bile gorduk cok tuaf bi duygu rabbim sizlerede yasatsin
selam kızlar ben geldim...size bişey sorcam lütfen cvp verirmiisiniz...reglime 2 gün var.hergün düzenli 45 dk koşarım.bugün koşudan sonra günlük pedimde akıntıyla gelen bi pembelik gördüm çok az.regl oldum sandım ama bu saat oldu ne gelen var ne giden???bu ne demektir nasıl bi açıklaması vardır???ilk defa oluyo da ondann sordum bu arada
selam kızlar ben geldim...size bişey sorcam lütfen cvp verirmiisiniz...reglime 2 gün var.hergün düzenli 45 dk koşarım.bugün koşudan sonra günlük pedimde akıntıyla gelen bi pembelik gördüm çok az.regl oldum sandım ama bu saat oldu ne gelen var ne giden???bu ne demektir nasıl bi açıklaması vardır???ilk defa oluyo da ondann sordum bu arada
Hee basta dinletmiyolar mi bende neden bana da dinletmemislerdi diyodum. Tadini cikar canim herseyin gunluk fln yapiyo musun
ovulasyon testi işe yarıyor mu sizce kızlar?
canim ben Almanyada yasiyorum burada 20 haftadan sonra fln dinletiyolarevet canim gunluk tutuyorumm
Canim bisi sorcam sogan kullanmadan once ne kadar denemistin. ilk icisinde mi oldu ikincide mi.
çoğunda yarıyor evet.. testi pozitif gördüğün günleri değerlendiriyorsunz işte .. denemende fayda var derim ...
canim 1 senedir deniyoduk ama zamani vardi demekki daha sonra sogan kuru yapalim dedik ve yapti ilk kez denememde oldu.. Senin bitti dimi kur
canim simdiden bisey soylemek mumkun degil ama bekle biraz bakalim belki adetin sokuluyodur :26:
yerlesme kanaması olmasın ooooçok koşma bebiş nasıl yerleşecekkk
belki adetin geliodur yavaştan, belki yerleşiodur bilinmezz .. skaince bekle bence eğer batından 1 gün sonra hala gelmezse test yaparsın hemen ????
çoğunda yarıyor evet.. testi pozitif gördüğün günleri değerlendiriyorsunz işte .. denemende fayda var derim ...
hancekimden haber yok demi daha
hancekimden haber yok demi daha
loorim soğan kürün bitince neler yaşadın içtiğin süre boyunca akıntın oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?