Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim 1 senedir deniyoduk ama zamani vardi demekki daha sonra sogan kuru yapalim dedik ve yapti ilk kez denememde oldu.. Senin bitti dimi kur
Dun bitti canim ilk 15 gun yaptim da merak ettim ilkinde hersey duzene girip ikincide mi oluyo diye. ornegim sensin drum yasagim bakalim benimde sogan cucugum olacak mi
yok yasakhayalim gobusumu koydum baksana

yok zikzakim hic bi akintim fln olmadi bittikten daha sonra bata 1 hafta kala fena gogus ucu agrim sismesi fln olmustu 5 gun sonra fln gecmisti

Aaaaa benimde sisti dunden beri sol tarafin ucu arada sizliyo gibi yoksaaa

nereye koydun bende bakıyım

benim adetlerim fln duzenliydi canim bi sorun da yoktu ilk kez yapmistim oldu ilk belirtiler goguslerde oluyo zaten insallah ya olmustur bu ay benim kazak fln degince aglicaktim neredeyse bide geceleri cok atesleniyodum hergun degil ama arada oyle de oluyo du

zikzakim gectigimiz sawyfalarda ama nerde bende bilmiyorum

valla ben buralardayım kuzum sen yoksun aksam girmiyorum belki ondan karşılaşamıyoruz batı bekliyorum bakalım hayırlısı sen de ne var ne yok

doru ben aksamlari daha cok giriyommm

hadi hayirlisi zikzakimm

bende dün doktora ne gittim 8 tüp kan verdim yine sonuclari bekliycem romatizma ne varm idiye bakacaklarrr

sabahın köründe yapcam testi yazmış ama ....bilemedim niye gelmediii....belki de sevinçten yorgun düşmüştür inşallahhhhhhhhhhhh

Tuh bende heveslendim. benim okada diil
doru ben aksamlari daha cok giriyommm

hadi hayirlisi zikzakimm

bende dün doktora ne gittim 8 tüp kan verdim yine sonuclari bekliycem romatizma ne varm idiye bakacaklarrr

Yasagim bende sana soracaktim noldu naptin diye ben sizin gibi gece takilamiyim ( cok erken kalkiyom uyuyom dayanamiyom.

Tuh bende heveslendim. benim okada diil

Yasagim bende sana soracaktim noldu naptin diye ben sizin gibi gece takilamiyim ( cok erken kalkiyom uyuyom dayanamiyom.

dur bakalim mersahim daha var herkeste ayni olucak diye bisey yokki batin gecsin insallah olumlu sonuclar alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…