- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.921
evet bu ay denemeyi düşünüyorum inşallah tutar ya çok istiyoruz bebiş bu beşinci ay olucak
yasakım nasılsınnnn
saol zikzakim iyyiimmsen naptin nerdesin yaw nerdesin
hancekimden haber yok demi daha
saol zikzakim iyyiimmsen naptin nerdesin yaw nerdesin
Dun bitti canim ilk 15 gun yaptim da merak ettim ilkinde hersey duzene girip ikincide mi oluyo diye. ornegim sensin drum yasagim bakalim benimde sogan cucugum olacak micanim 1 senedir deniyoduk ama zamani vardi demekki daha sonra sogan kuru yapalim dedik ve yapti ilk kez denememde oldu.. Senin bitti dimi kur
yok yasakhayalim gobusumu koydum baksana
yok zikzakim hic bi akintim fln olmadi bittikten daha sonra bata 1 hafta kala fena gogus ucu agrim sismesi fln olmustu 5 gun sonra fln gecmisti
yasakhayalim benim yazdiklarimi gormuyomusun yaa :26::26: gobusumu koydum dedim
yasakhayalim benim yazdiklarimi gormuyomusun yaa :26::26: gobusumu koydum dedim
bende merak ediyorum....hoşgeldin canısı
nereye koydun bende bakıyım
Dun bitti canim ilk 15 gun yaptim da merak ettim ilkinde hersey duzene girip ikincide mi oluyo diye. ornegim sensin drum yasagim bakalim benimde sogan cucugum olacak mi
Aaaaabenimde sisti dunden beri sol tarafin ucu arada sizliyo gibi yoksaaa
ne yazdinki loorim görmedim hani göbüs nirde yaw davetsiz misafirim geldi cikmistim hemen
valla ben buralardayım kuzum sen yoksun aksam girmiyorum belki ondan karşılaşamıyoruz batı bekliyorum bakalım hayırlısı sen de ne var ne yok
göbüs cikmis iyice
kuzucuk belli olmus iyice masalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
loorim bu resmi doktormu cekti sizin teldeki resimmi
Tuh bende heveslendim. benim okada diilbenim adetlerim fln duzenliydi canim bi sorun da yoktu ilk kez yapmistim oldu ilk belirtiler goguslerde oluyo zaten insallah ya olmustur bu ay benim kazak fln degince aglicaktim neredeyse bide geceleri cok atesleniyodum hergun degil ama arada oyle de oluyo du
zikzakim gectigimiz sawyfalarda ama nerde bende bilmiyorum
doru ben aksamlari daha cok giriyommm
hadi hayirlisi zikzakimm
bende dün doktora ne gittim 8 tüp kan verdimyine sonuclari bekliycem romatizma ne varm idiye bakacaklarrr
Tuh bende heveslendim. benim okada diil
Yasagim bende sana soracaktim noldu naptin diye ben sizin gibi gece takilamiyim( cok erken kalkiyom uyuyom dayanamiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?