Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dur bakalim mersahim daha var herkeste ayni olucak diye bisey yokki batin gecsin insallah olumlu sonuclar alicaz
olmazsa bu ay artık hesap fln da yapmıcam ya dr gidicem yada artık bırakıcam spor olsun die yapıcam. hesap yapıyom geriliyom. ergenler gibi sivilcem çıkmaya başladı bide lisede öretmenim dalga geçecekler benle
maş.. bu topik ne kadar ilerlemiş bölee bayada kalabalık heralde pazartesim

kızlar nasılsınız tanıdıklarım ve tanışmak istediklerimmm
selammm hoşgeldin
Kızlar en geç 1 saate çıkacakmış sonuç

yaa nasıl dayanıcaz biz

canım ya bugn benm de başım ağrıdı yaww ikimis birbirimize masaj yapak bari şöle şakaklardan dooooruuu yuvarla yuvarla

nasıl iii olurr ipekimm benim pek ağrımaz ama ağrıdmı kaldırmazzz :26::26::26:
ilaç içtimm anneme gitmek zorundayımmm teyzem beklerrr
ama hiçç halimm yok n asıll bastırdı ağrııı ölee çaat die yawwww

nörün yaw

fazla kafaya takmammak en guzeli tabiki ama olmuyo iste az kaldi bata ha gayret insallah guzel sonuclarini alicaz her ay yeni guzel haber almaya basladik

buyuyoruz teyzesi iyim Allaha sukur sen nasilsinn Darisi sizlerin basina insallah

maş. sağlıkla büyüyün inş... bende iyiyim napıyım grip atlattım yeni geçmişti ama iki gündür yokluyo yine sanırım çok halsizim hiç bişi yapasım yok öle takılıom buralarda iştee

ayyyyy inanmıorumm ne güzel yaa allahım isteyen herkese nasip etsin inş.. çok sevindim nezamandır istiyodu pazartesii hatırlayamadımm

hoşbuldukk cnm iyiyim nolsun bildiğin gibiii sen nasılınnn

eslemim galiba bu 10. ayiydi

Son düzenleme:
terfiye ettin artikin cok tecrübeli üye oldun sorumlulugu biraz agirdir ama sen bunu tasirsin bilirimmartikin kimseden yardim bekleemeden sadece yardim edecen kizcelere

elimden geldigi kadar yardim etmeye calisiyorum yasakhayalimm gorevimi ustlendim

dimi yasakhayalimm

kaç mesaj sonra artıyo bu kalpler ????

gecmis olsun ipekimmmm:26:

sağol canım ya bi başım ddeğil hiç halim yok deli gibi yatmak istyrum şuan bazen çalışmak çok zor geliyooo

canım geçmiş olsun çok yorma kendini dinlenmeye çalış lütfen :13::13::13:

hoşbulduk cnmmm saoll

maş. sağlıkla büyüyün inş... bende iyiyim napıyım grip atlattım yeni geçmişti ama iki gündür yokluyo yine sanırım çok halsizim hiç bişi yapasım yok öle takılıom buralarda iştee

gecmis olsun canimmm ihlamur fln ic iyi gelir

eve kacta gidiyosun ipekim:26:senin masalah 3 kapcigin olmus mesaj sayin 1000 olunca 4 kalpciigin olacak du bi bakim profiline kac mesajin var su an

5.000 olunca 5.kalpcik oluyo ona gore kizlar cenelere kuvvet insallah

örtmenim şuan tam çenemin sol tarafında çıktı bitane hem de kocaman yaww gerilmekten göğüslerm de baha bi hassaslaştı ne zormuş yaa insanın psikolojisi hassasken herşeyi başka başka hissediyo gerçekten de :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…