- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.561
Bende ilk kez online fal baktırıcam internetten. Ne sormuştun ki ne çıktı canım :)Fal baktrdim ama tam net cikmadi . Baska birine gttim atti kadının dedikleri tuttu
Bende ilk kez online fal baktırıcam internetten. Ne sormuştun ki ne çıktı canım :)
Vayy be benm bildiğim bi falcı yok internetten baktırıcam kahve falı mı baktırdıydınInternetten baktmadim hic.
Ya oğlun olacak falan didi daha cok şey didide anlatilmaz ayipps:
Vayy be benm bildiğim bi falcı yok internetten baktırıcam kahve falı mı baktırdıydın
Kapatalım konuyu o zman mapus damlarına düşmeyelimBanlancaz kiz . :)) kahvr falı diil
Kapatalım konuyu o zman mapus damlarına düşmeyelim
yok kız hiç sevmem o nerden çıktıKorelileri sevin mi
yok kız hiç sevmem o nerden çıktı
Ay ben hiç sevmem yabancıları yabancı dizilerini izlemem çok tuhafım
Eve gittin papucum dama atıldı
Eve gittin papucum dama atıldı
Ha iyi o zaman, affettimNe alaka kiz manyak :)))
Nete fazla girmim oglan durmadan oyun istiyyyoarada adam cok olunca rvde sikiliy
Daha şimdi yaziom burauada dgru duzgun(
Ay ben hiç sevmem yabancıları yabancı dizilerini izlemem çok tuhafım
Ha iyi o zaman, affettim
Oyna sende çocukla, ilgilen sıkılmasın
Senin minişin gözleri çekik falan olmadı mı annem derdi ki hamileyken bişeye çok bakarsan çocuğun öyle olurmuşBende sadece korelilerin dizilerini
Bide kocacikla bilim kurgu yabanci olarak
Hakikaten hava yine buz kestiOyniom zaten ama ben sikiliyom hava guzeldi dsari cikariyordum ondada bugunde kar yagdi souk hava eve tikildik gene(
Senin minişin gözleri çekik falan olmadı mı annem derdi ki hamileyken bişeye çok bakarsan çocuğun öyle olurmuş
Hakikaten hava yine buz kestiBenimde misafirlerim vardı, karşılamak ve yolcu etmek için çıktım da üşüdüm çok Neyse iyiysen mesela yok, bi dürteyim dedim sonra görüşürüz
Olursa ben burak özçivite mehmet günsüre falan bakıcam onlara benzesin çocuğumOlmadibenimkiler gbi yuvarlak babasının gözleri cekik onla idare ediom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?